Цветан Василев - Милионер с пари от държавата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Дивака1912
Re: Цветан Василев - Милионер с пари от държавата
Не случайно ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЛИТ ще присъства на едно от най-големите български дербита в неделя!Кмета на Пловдив,областния управител на Пловдив,премиера на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,Цветан Василев - НАЙ-БОГАТИЯ БЪЛГАРИН,и редица други известни личности.Очаква се ПЪЛЕН СТАДИОН И СТРАХОТНА АТМОСФЕРА сътворена от над 3000 пловдивски фенове и 15000 левскари.СУПЕР!
-
sky1 написа:Сега "24 часа" е оръжие на Огнян Дойнов в борбата му с другата медийна групировка.Ако ти се четат глупости за Огнян Дойнов
Ти си говориш с духове?

Моя е грешката за правилното изписване на фамилията-Огнян Донев
http://www.vsekiden.com/88778/%D0%BD%D0 ... %B3%D0%BD/
http://www.frognews.bg/news_42310/Boris ... v_Vasilev/
http://www.vsekiden.com/88778/%D0%BD%D0 ... %B3%D0%BD/
http://www.frognews.bg/news_42310/Boris ... v_Vasilev/
Пророчеството ми се сбъдна и вчерашната тема, предизвикала толкова сърцетупи даже в Западна България, незнайно (а всъщност много знайно) как отлетя в "правилния" подфорум. Но както и да е - това едва ли ще промени нещо, а от всички изказали се в нея единствен Кистендилеца донякъде засегна същността на проблема (и то само защото "Ванката" Бедров му бил съученик от гимназията).
Иначе и с Марешки вероятно ще стане като с Коко - запушвай с голи гърди амбразурата, че врагът стреля по нашия човек, а после - вън врага с партиен билет! Първо - ние никога не уговаряме мачове, после - ще изчистим петното от името на отбора и вече няма да има тото резултати! (този в София не се смята, той сигурно е бил по инерция)
И като си помисли човек, че всичката истерия се изля заради една най-обикновена статия на свестен български журналист, който не го е страх от силните на деня...Ако не беше отвратително нагло, щеше да е просто смешно.
Иначе и с Марешки вероятно ще стане като с Коко - запушвай с голи гърди амбразурата, че врагът стреля по нашия човек, а после - вън врага с партиен билет! Първо - ние никога не уговаряме мачове, после - ще изчистим петното от името на отбора и вече няма да има тото резултати! (този в София не се смята, той сигурно е бил по инерция)
И като си помисли човек, че всичката истерия се изля заради една най-обикновена статия на свестен български журналист, който не го е страх от силните на деня...Ако не беше отвратително нагло, щеше да е просто смешно.
Сега малко и за днешната тема, макар че опита за повторение на историята винаги се изражда във фарс. Както повечето знаете, началото, а в голяма степен и разрастването на прословутата банка е поставено с руски капитали, което априори прави свързването и с протурска партия нонсенс. В момента в глобален план Русия и Турция са дори по-големи врагове от Русия и САЩ, а нещата ще се усложняват и заради Северен Кавказ, и заради това, че арменците си върнаха своята историческа област Арцах (неправилно наричан Карабах) и там положението продължава да е напечено. Поради мощта си банката раздава кредити на доста народ, а това само усилва влиянието и. Дори може да се каже, че тя донякъде е средство за контрол над антиконституционната партия, но да се говори, че това е банката на ДПС, е повече от нелепо!
И накрая – май колега ме обвини, че съм скрит локомотивец
. Предлагам му тогава да ми съдейства за модераторско място в подфорума на т. нар. (пояснявам - така наречения) “Локомотив” Пловдив, като обещавам, че за по-малко от месец ще превърна това усойно гнездо на пепелянки-албиноси в приветливо място! Може дори паралелно да наглеждам и подфорума на един от столичните отбори – и без това там почти никой не пише нищо, освен ако темата не е свързана с най-стария български клуб, а глобалният им мародератор виси само при нас.
Шегата настрана, но форумът на т. нар. “Локомотив” Пловдив се нуждае от кардинална промяна. И ако тя настъпи, тоест ако му бъдат назначени модератори-квестори, за предпочитане пловдивчани, ще спра да следвам един от принципите на Нютон.
А, и да не забравя – поставянето на ботевисти за наши модератори е задължително! За такъв не кандидатствам – имаме си достатъчно свестни момчета, които ще свършат работа.
И накрая – май колега ме обвини, че съм скрит локомотивец

Шегата настрана, но форумът на т. нар. “Локомотив” Пловдив се нуждае от кардинална промяна. И ако тя настъпи, тоест ако му бъдат назначени модератори-квестори, за предпочитане пловдивчани, ще спра да следвам един от принципите на Нютон.
А, и да не забравя – поставянето на ботевисти за наши модератори е задължително! За такъв не кандидатствам – имаме си достатъчно свестни момчета, които ще свършат работа.
- Дивака1912
Много се радвам,че Цветан Василев е собственик на Ботев Пловдив!Стахотно ерудиран и интелигентен човек ,с усет към правенето на пари ,реши да възроди една от трите големи марки във българския футбол - Ботев Пловдив.Инвестира огромни средства във база ,започна строежа на новия стадион ,селекция,амбиции за нещо голямо.Хора като него ще възродят българския футбол ии спорт!
НЯМА ПО ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИЖДАШ НА ЕКИПИТЕ НА ОТБОРА ЛОГОТО НА КТБ!НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА БАНКА,с над 70 ПРОЦЕНТА БЪЛГАРСКИ КАПИТАЛИ ОТ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ!Почти всички държавни инцтитуции съхраняват парите си там.Не случайно ГЕРБ и управляващите са плътно зад него.Няма по голямо удоволствие президент на един от трите най-голеи клубове в БЪЛГАРИЯ да е този човек!
п.п.статията е от комунистическия вестник 24 часа ,а всички знаяем комунистите как доведоха държавата до фалит заедни с ДПС.Може би точно за това феновете на ведомствените отбори толкова ги боли?
НЯМА ПО ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИЖДАШ НА ЕКИПИТЕ НА ОТБОРА ЛОГОТО НА КТБ!НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА БАНКА,с над 70 ПРОЦЕНТА БЪЛГАРСКИ КАПИТАЛИ ОТ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ!Почти всички държавни инцтитуции съхраняват парите си там.Не случайно ГЕРБ и управляващите са плътно зад него.Няма по голямо удоволствие президент на един от трите най-голеи клубове в БЪЛГАРИЯ да е този човек!
п.п.статията е от комунистическия вестник 24 часа ,а всички знаяем комунистите как доведоха държавата до фалит заедни с ДПС.Може би точно за това феновете на ведомствените отбори толкова ги боли?
-
- Контакти:
Това че е собственик на най-популярният извънстоличен отбор дразни някои комплексари.Банката била на ДПС.Само идиот може да го изрече.Банкерите не са идиоти за да застават зад една партия.Кажете капацитети коя е банката на БСП,ГЕРБ,Ред Законност и прочие.КТБ е създадена с руски капитали,но в УС влизат и банкери от Оман.Наистина всеки милионер не може да докаже фактура от първият милион,но такива като Цв.Василев са много.Лекарствата купени в съседни страни са по-евтини,но тема по въпроса за Магарешки няма.Комплексарите пак са тук.Тези които се кланяха на Левент Назифоглу,Рашид Жинопотоку,Заки Байрям,после на жена му Гютен Тоталова,Георги Илиев,циганина Остап Бендер от Кюстендил и тотоафериста.Разберете го господа от малцинствата.Вашата омраза усилва нашата любов към Ботев Пловдив.Затова ви убиват президентите.Научете се първо да обичате,после да мразите.Скоро очаквам нов плакат.Локомотив не е аптека.
- plovdivram
- Контакти:
deladog
Пак много приказки и НИЩО съществено майна. Защо ли не се учудвам. А въпроса беше не в това кой-с-кой бил съученик /което също е грешна информация/, а защо един от най-известните фенове на Ботев Пловдив сега се сети да бъде "съвесетен БГ журналист", който обаче на всичкото отгоре правейки материала си, за нещо, което "не е от вчера" не пропуска да спомене не само името на "Локомотив" Пловдив, но и неговите привърженици... и правейки "паралел" с темата, в която пишем сега, за материал от пресата касаещ, президента на Ботев Пловдив, то няма как да не отчетем, че той е написан най-вероятно също от "съвестен БГ журналист", който не само, че не е фен на Локо Пд, но и не си позволява да споменава името на нещо, което няма нищо общо със това, за което пише - т.е. с футболния клуб... Така ли е? ЗАЩО ли?! Ето това питах...
Другото:
deladog
Няма такова нещо, ако имаш предвид мен или друг привърженик на Локомотив отново грешиш... Предположението /ако правилно съм го разбрал/, един вид бе на фен на Ботев Пловдив, определяйките за ПРОВОКАТОР... Аз само казах, че ако си такъв, то вие помежду си трябва да си се разберете... Явно обаче ти си просто човек, който "търси" "интересни новини", по някакъв начин свързани с Локо Пловдив, които държиш да стигнат до колкото може повече хора.
Така ли е? 
Пророчеството ми се сбъдна и вчерашната тема, предизвикала толкова сърцетупи даже....
Пак много приказки и НИЩО съществено майна. Защо ли не се учудвам. А въпроса беше не в това кой-с-кой бил съученик /което също е грешна информация/, а защо един от най-известните фенове на Ботев Пловдив сега се сети да бъде "съвесетен БГ журналист", който обаче на всичкото отгоре правейки материала си, за нещо, което "не е от вчера" не пропуска да спомене не само името на "Локомотив" Пловдив, но и неговите привърженици... и правейки "паралел" с темата, в която пишем сега, за материал от пресата касаещ, президента на Ботев Пловдив, то няма как да не отчетем, че той е написан най-вероятно също от "съвестен БГ журналист", който не само, че не е фен на Локо Пд, но и не си позволява да споменава името на нещо, което няма нищо общо със това, за което пише - т.е. с футболния клуб... Така ли е? ЗАЩО ли?! Ето това питах...
Другото:
deladog
И накрая – май колега ме обвини, че съм скрит локомотивец .... .
Няма такова нещо, ако имаш предвид мен или друг привърженик на Локомотив отново грешиш... Предположението /ако правилно съм го разбрал/, един вид бе на фен на Ботев Пловдив, определяйките за ПРОВОКАТОР... Аз само казах, че ако си такъв, то вие помежду си трябва да си се разберете... Явно обаче ти си просто човек, който "търси" "интересни новини", по някакъв начин свързани с Локо Пловдив, които държиш да стигнат до колкото може повече хора.