Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Мнениеот cska_90 » 29 авг 2009 13:45

PFC Litex написа:Между другото последният воден от Мъри отбор преди да стане треньор на Литекс остана от първия в класирането на 16 точки разлика.
Литекс миналия сезон и той остана на 16 точки разлика от първия.

Това момченце Георги Миланов, защо не игра в мача срещу Пирин след, като показа перфектна форма с отбелязан гол срещу Локо Мз?

Мъри е страхлив треньор и мислейки си, че като залага на "стари пушки" ще спечели мача.

Гледам му повиквателните за националния отбор за мачовете с Черна гора и Италия - не ни чака нищо добро.

Живко Миланов няма да играе днес срещу Славия, че е контузен той го викал.
Сърмов го разпъват на кръст феновете на Левски след мачовете с Дебрецен, той го е викал в националния.

Общо взето "най-успешния" наш треньор май е само медиино такъв, защото влизането в групи на ШЛ не е подвиг и Левски влязоха там по добри стечения на обстоятелствата и наказанията в Италия по онова време - факт.

Ако човек се замисли реално Мъри, като треньор на Левски, с какво бе по добър от Велев?

Иначе подобни статии не чета, тъй като искам аз да си изграждам виждания по въпросите сам, а не някой да ми ги налага.

Статията наистина е брутална-но Стоилов си го заслужава напълно!
Изображение

Потребителски аватар
Aut vincere aut mori
Контакти:

Мнениеот Aut vincere aut mori » 29 авг 2009 14:01

PFC Litex написа:Между другото последният воден от Мъри отбор преди да стане треньор на Литекс остана от първия в класирането на 16 точки разлика.
Литекс миналия сезон и той остана на 16 точки разлика от първия.

Това момченце Георги Миланов, защо не игра в мача срещу Пирин след, като показа перфектна форма с отбелязан гол срещу Локо Мз?

Мъри е страхлив треньор и мислейки си, че като залага на "стари пушки" ще спечели мача.

Гледам му повиквателните за националния отбор за мачовете с Черна гора и Италия - не ни чака нищо добро.

Живко Миланов няма да играе днес срещу Славия, че е контузен той го викал.
Сърмов го разпъват на кръст феновете на Левски след мачовете с Дебрецен, той го е викал в националния.

Общо взето "най-успешния" наш треньор май е само медиино такъв, защото влизането в групи на ШЛ не е подвиг и Левски влязоха там по добри стечения на обстоятелствата и наказанията в Италия по онова време - факт.

Ако човек се замисли реално Мъри, като треньор на Левски, с какво бе по добър от Велев?

Иначе подобни статии не чета, тъй като искам аз да си изграждам виждания по въпросите сам, а не някой да ми ги налага.

:roll: 1/4 Финал за купата на УЕФА не е ли постижение бе!?Тогава той научи футболистите да мислят на терена,да градят.Вие ловчанлии не заслужавате отбора си!Ловеч НЕ Е ФУТБОЛЕН ГРАД!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 29 авг 2009 14:03

Вярно е прекалил този в статията, но има и много истини..........

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 29 авг 2009 14:03

Аз пък искам да ви попитам , кога ще престанете да гледате българският футбол от гледната точка на запалянковци ? Не ви ли е ясно , че нищо от това , което се вижда не е така ? Най-ясно всичко личи в Европа ! Там , където няма как Ганчев , БАтков и т.н. да купуват мачове и да се правят на велики със смешни футболисти ...Не ви ли прави впечатление в първенството как едни отбори играят срещу Левски , и как други отбори играят срещу Цска ? Не ви ли прави впечатление мишката Венци Стефанов как си мълчи , и когато го прецакат за пореден път с някой оговорен мач започва да плюе като невиждал ? Нали Батков и Левски му бяха антипатични , а след това влачи Ортега на Герена за ръчичка , като първолак и го харизва безвъзмездно ... Мъри е виновен точно и само за 1 нещо , че в последните минути не направи смени да накъса играта , но ако не ви направи впечатление футболистите на Литекс показаха абсолютна некадърност пшрез целия мач ! Лигавеха се , цяло първо полувреме не се игра футбол а някаква заритванка ! С такъв отбор какво искаш да направиш ? Ами Левски ? Банда бездарници и президент футболен инвалид ... Цска ни поакза как се прави САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ !

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 29 авг 2009 14:11

Левски влязоха там по добри стечения на обстоятелствата и наказанията в Италия по онова време - факт.
господин модераторе, бихте ли обяснили това за обстоятелствата и какво общо има влизането на Левски с наказанията в Италия ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 авг 2009 14:18

danko_sot написа:Аз пак ви казвам, обърнете внимание на моралния аспект в статията. Не ми дреме къв треньор е Мъри, може да е супер слаб или много добър, но не е това важното в случая. Важна е моралната страна на нещата. Та този пе.....с нарича няколко пъти Мъри ***** в статията. Ква е тая спортна журналистика. Кво е тва бе? Аз ако съм на Мъри шъ отида с един пистолет и щшъ го гръмна тоя

Ако не си забелязал обръщението курво е в кавички. Просто пише това, което са скандирали хората
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 авг 2009 14:37

Aut vincere aut mori написа: :roll: 1/4 Финал за купата на УЕФА не е ли постижение бе!?Тогава той научи футболистите да мислят на терена,да градят.Вие ловчанлии не заслужавате отбора си!Ловеч НЕ Е ФУТБОЛЕН ГРАД!

Лежането на стари лаври не носи успехи :!:
Димитър Пенев изведе националния отбор до 4-то място в света, но защо вече 15 години националния отбор е кръгла нула и дори отново под негово ръководство пак не се получи?
Левски играли 1/4 финал, браво, това е хубаво. Бяха водени от Мъри тогава е аджеба от тогава до днес на европейската сцена Левски какви постижения има, защо Батков изгони най-успешния български треньор от Левски.

Попитах в тази тема с какво Мъри е по-силен треньор от Велев? - като погледнем статистиката с абсолютно нищо и докато лежим на стари лаври не ни очаква нищо хубаво.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2009 14:47

PFC Litex написа:Ако човек се замисли реално Мъри, като треньор на Левски, с какво бе по добър от Велев?

Шъ съ сетиш?!
На Кокалеско не му бяха простени успехите. Това е разликата. Докато ако Батков показваше поне малко последователност, Мъри щеше да е аут след Беверен. Остави го и отидохме на четвъртфинал за уефа...

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 29 авг 2009 15:46

Статията е хубава - така се прави журналистика! Само на автора да поясня какво е "каунЬ" - пъпеш. Мъри си е наистина такъв. разни услужливи журналистчета писаха, как Франк Рийкард казал за Мъри, че футбола е като отворена книга за него. Може и да го е казал, ама не мисля че и Рийкард е треньор от класа - най малкото защото е негър. Не съм разист, напротив, толерантен съм, негрите са чудесни спортисти, ама когато стане дума за мисъл ги няма никакви. Между другото къде е сега Рийкард?

REDIN
Контакти:

Мнениеот REDIN » 29 авг 2009 18:21

Защо не пускат по ГОНГ-а гласчето на дъщеря му на Мъри,или тя порастна и разбра колко лъжливи ПРИКАЗКИ е разказвал баща и.

Върни се в “Литекс”