ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/
Извинявам се.Отпуснати са 2500 билета.Дано някои се успокоят.
-
- Контакти:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:botevist1912 написа:Потребителя "КРАСОТА ВЯРА БОРБА" да спре да пише, че се излага като кифлаждия с малумните си постове. Ти ако си на повече от 18 години, с лекота мога да ти кажа, че си супер ограничен тип. Ако утре отпуснат 2 500 билета, ще се извиниш ли бе провокатор?
Прогнозите за мача на терена и представянето по трибуните преди двубоя е пълно лаладжийство. Подценяват ни и на двата фронта, което е повече от добре.
Благодаря за комплимента,но съм гледал Гунди на живо.Днес ще си купя един от 2500 билета,но ще пътувам с кола.Няма да давам оценка на интелектуалното ти ниво,но според мен подценяването не е преимущество.Особенно в интернет пространството.Само малките хора се борят за самочуствие.Големите го имат.Със здраве.
Мисля, че не ние сме ви подценили, а вие нас, ама както и да е. Всичко ще се реши в събота вечер...
От Левски решиха да пуснат 2500 бултраси на "Герена"
Пловдивчани ще плащат по 6 лева за билет на стадион 'Георги Аспарухов"
Точно 2500 феновете на Ботев Пд ще подкрепят любимия си тим срещу Левски. Това стана окончателно ясно, след като вчера двата отбора подписаха споразумение. То ще важи и за ответния мач през пролетта. Цената за гостуващите фенове ще е 6 лева.
Така, въпреки изразеното недоволство от сините привърженици, които смятаха, че пропуските за гостуващата агитка са твърде много, ръководството на Левски реши да ги отпусне на канарите.
Радващото за ултрасите от Сектор Б, е че те ще бъдат поставени при същите условия и за ответния двубой на стадион "Христо Ботев".
Както е известно, първоначалното намерение на шефовете на столичния гранд беше да дадат само 1500 билета на жълто-черните. Поради големия интерес в Пловдив към двубоя обаче от Ботев поискаха 1000 входни талона повече, което в крайна сметка беше прието от софиянци.
Очакванията са, че доста хора ще се стекат на "Герена" за сблъсъка в неделя, тъй като мачът няма да бъде предаван по телевизията, а и двата отбора стартираха с победи новия сезон в "А" група.
Отделно от това в исторически план Ботев винаги е бил един от най-големите дразнители за сините привърженици.
Пловдивчани ще плащат по 6 лева за билет на стадион 'Георги Аспарухов"
Точно 2500 феновете на Ботев Пд ще подкрепят любимия си тим срещу Левски. Това стана окончателно ясно, след като вчера двата отбора подписаха споразумение. То ще важи и за ответния мач през пролетта. Цената за гостуващите фенове ще е 6 лева.
Така, въпреки изразеното недоволство от сините привърженици, които смятаха, че пропуските за гостуващата агитка са твърде много, ръководството на Левски реши да ги отпусне на канарите.
Радващото за ултрасите от Сектор Б, е че те ще бъдат поставени при същите условия и за ответния двубой на стадион "Христо Ботев".
Както е известно, първоначалното намерение на шефовете на столичния гранд беше да дадат само 1500 билета на жълто-черните. Поради големия интерес в Пловдив към двубоя обаче от Ботев поискаха 1000 входни талона повече, което в крайна сметка беше прието от софиянци.
Очакванията са, че доста хора ще се стекат на "Герена" за сблъсъка в неделя, тъй като мачът няма да бъде предаван по телевизията, а и двата отбора стартираха с победи новия сезон в "А" група.
Отделно от това в исторически план Ботев винаги е бил един от най-големите дразнители за сините привърженици.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
boyoto написа:forumx3 написа:Еми колега от 1998 до 2010 дербито е фамозно...
Специално за теб беше подчертано да се ИЗКЛЮЧИ ерата "Христолов". Това са точно тези години, които визираш. И като ги махнем какво се получава?... А, забравих още нещо важно - познай кой нанася най-голямата загуба на Левски от Герена. 1-6?Айде със здраве, ще си говорим след мача
Само информативно да ти кажа:
Най-голямата загуба на Левски на ГЕРЕНА е от БОТЕВ ВРАЦА с 3-6!!!
Тая загуба с 1-6 от Ботев Пловдив е от 1962 година! А Герена е открит 1963 година, онзи мач се е играл на стадион "Васил Левски" . До момента в своята история Левски има само две загуби от Ботев Пловдив на Герена. От общо 8 загуби в София за първенството, другите са записани на стадион "Васил Левски" и 2 на старото игрище на Левски, сега басейн Спартак.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Какви са тези журналистически идиотщини, че феновете на Левски били против допълнителните билети за гостите? Народиха се доста малоумни сайтчета, с още по-малоумни драскачи в тях!!! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
След като един фен на Ботев ме нарече провокатор и тийнейджър съм длъжен да отговоря.Следя футбола от началото на 70-те години.На друго място съм посочил че съм толкова пловдивчанин колкото и софиянец.Аз съм един от малкото ботевисти които държат на Левски.В Пловдив съм шоп,а в София майна.Майната му.Най-хубавите двубои стават именно между символите на двата най-големи града.Познавам хора в управлението и на двата тима.Наистина имаше разсъждения колко билета трябва да бъдат отпуснати,впредвид обстановката в сектора на гости преди двубоя с ЦСКА.Да но ние не сме те.Да си направим шоуто, а нека победи по-добрият.
Бе бъдете сигурни, че няма да остане човек извън стадиона колкото и да дойдете.Все пак футбола е за феновете, какво толкова има да се дели, колкото повече хора има толкова по-добре.Нека да си направим кефа и двете агитки без омраза и т.н.Пък на терена каквото стане, нека по-добрия победи.
Rivaldo10 написа:Какви са тези журналистически идиотщини, че феновете на Левски били против допълнителните билети за гостите? Народиха се доста малоумни сайтчета, с още по-малоумни драскачи в тях!!!
Ти пък кво им обръщаш внимание. Естествено че всеки иска повече публика по стадионите. На мене няма да ми е кеф като гостува Левски в Пловдив да има малко публика. Дори нека да са повече от 2500, лошото че на нашия стадион няма условие за това (за сега).
lazio1997 написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:botevist1912 написа:Потребителя "КРАСОТА ВЯРА БОРБА" да спре да пише, че се излага като кифлаждия с малумните си постове. Ти ако си на повече от 18 години, с лекота мога да ти кажа, че си супер ограничен тип. Ако утре отпуснат 2 500 билета, ще се извиниш ли бе провокатор?
Прогнозите за мача на терена и представянето по трибуните преди двубоя е пълно лаладжийство. Подценяват ни и на двата фронта, което е повече от добре.
Благодаря за комплимента,но съм гледал Гунди на живо.Днес ще си купя един от 2500 билета,но ще пътувам с кола.Няма да давам оценка на интелектуалното ти ниво,но според мен подценяването не е преимущество.Особенно в интернет пространството.Само малките хора се борят за самочуствие.Големите го имат.Със здраве.
Мисля, че не ние сме ви подценили, а вие нас, ама както и да е. Всичко ще се реши в събота вечер...
Подценяват Ви някои от феновете, но това е нормално - всеки се надъхва за победа на своя отбор и в неговите очи той изглежда най-великия. Треньорите и футболистите на Ботев са наясно, че мачът ще е изключително труден, лошото е че и левскарите са наясно с това и също няма да подценят моя отбор. Аз лично се надявам на добра игра и резултат, но не смятам, че е срамно да паднеш от Левски на Герена.
Avanti_Ragazzi написа:boyoto написа:forumx3 написа:Еми колега от 1998 до 2010 дербито е фамозно...
Специално за теб беше подчертано да се ИЗКЛЮЧИ ерата "Христолов". Това са точно тези години, които визираш. И като ги махнем какво се получава?... А, забравих още нещо важно - познай кой нанася най-голямата загуба на Левски от Герена. 1-6?Айде със здраве, ще си говорим след мача
Само информативно да ти кажа:
Най-голямата загуба на Левски на ГЕРЕНА е от БОТЕВ ВРАЦА с 3-6!!!
Тая загуба с 1-6 от Ботев Пловдив е от 1962 година! А Герена е открит 1963 година, онзи мач се е играл на стадион "Васил Левски" . До момента в своята история Левски има само две загуби от Ботев Пловдив на Герена. От общо 8 загуби в София за първенството, другите са записани на стадион "Васил Левски" и 2 на старото игрище на Левски, сега басейн Спартак.
Ок, добре, тогава поправям постинга си така - Най-голямата загуба на Левски в София е с 1-6. Победителят в двубоя е Ботев. Доволен?
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!