Невероятен професионалист!
Любомир Гулдан (Фен тема)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Любомир Гулдан (Фен тема)
Направи блестящо спасяване срещу Евертън. Много ми харесва, че си владее нервите и получава изключително малко картони, особено пък за защитник. През изминалия сезон беше много далеч от бройката за наказание, за разлика от партньора му, който си ги изгърмя подобаващо
Страхотна комбина са с Барт и са с основен принос за това, че Лудогорец получи най-малко голове през сезона.
[center]
[/center]
[/center]Re: Любомир Гулдан (Фен тема)
Viv.Brooke написа:Бъркаш, не беше Словакия, а Унгария![]()
Точно в Братислава, Словакия бяха. Не че е от толкова голямо значение това
Точната дума за този футболист е НАУЧЕН. Знае как да застане, как да се придвижва правилно по терена. Изобщо изключително грамотен тактически. Но то в Словакия не само защитниците им, а и като цяло отборите са много по-грамотни в дефанзивен план.
Любимия ми играч в отбора! Класен играч и добър професионалист. Изнася отлично топката с къси пасове към Дяков и Генчев, или дълги много опасни пасове през центъра, чудесно заставане , печели почти всяко единоборство, трябва да подобри малко играта с глава, но дори и с този малък недостатък, според мен е най-добрия защитник в България.
Актуален национал на Словакия - дебютира срещу Холандия (0:2), това говори колко добре се справя в Лудогорец. Искам да го гледам поне още 2-3 години с екипа на Лудогорец !!!
Актуален национал на Словакия - дебютира срещу Холандия (0:2), това говори колко добре се справя в Лудогорец. Искам да го гледам поне още 2-3 години с екипа на Лудогорец !!!
- Обичам Левски
- Контакти:
Според мен Гулдан ще бъде налаган със Моци.Знам ,че тази тема не е мястото,но искам да попитам отказахте ли се от привличането на нов нападател ?
- D.Georgiev
- Контакти:
Обичам Левски написа:Според мен Гулдан ще бъде налаган със Моци.Знам ,че тази тема не е мястото,но искам да попитам отказахте ли се от привличането на нов нападател ?
[offtopic]Със сигурност не са се отказали, но щом до сега не са взели когото искат, значи най-вероятно ще почака до зимата. И все пак трансферният прозорец е отворен, може и да има изненади. Аз лично се съмнявам, пък и не се надявам кой знае колко. По-добре да наблюдват нови играчи няколко месеца и зимата да вземем някой, които наистина ще ни върши работа. И без това не виждам да ни трябват други трансфери.[/offtopic]

Гулдан с гол за Словакия срещу Дания.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- D.Georgiev
- Контакти:
haha написа:Гулдан с гол за Словакия срещу Дания.
Мерси много за тази информация. Като ги знам нашите медии, може дори и да не споменат. Аз сигурно също нямаше да разбера. Това момче израства изключително много. С добрите си игри в "Лудогорец" си спечели първата повиквателна за национала, а вече дава заявка и за титулярно място и там. Браво!

Гола на Гулдан, третия. Голяма радост 
https://www.youtube.com/watch?v=n_27KLvK-SU
Влязъл е в 75 минута на мястото на Хамшик, в 83-тата бележи
2 мача ,1 гол за Словакия вече.
В момента имаме 5 национала, а през месец май имахме 6, след като и Кашчелан записа минути за Черна гора срещу Белгия.
Влязъл е в 75 минута на мястото на Хамшик, в 83-тата бележи
В момента имаме 5 национала, а през месец май имахме 6, след като и Кашчелан записа минути за Черна гора срещу Белгия.
- D.Georgiev
- Контакти:
snakebite написа:Гола на Гулдан, третия. Голяма радост
Влязъл е в 75 минута на мястото на Хамшик, в 83-тата бележи![]()
Точно това щях да поствам и аз. Забележете, че за Словакия Гулдан май играе като вътрешен полузащитник. Играе с номер 8 и отбелязва гола при контраатака.