Робин ван Перси - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rang
Контакти:

Re: Ван Перси официално е играч на Манчертър Юн

Мнениеот rang » 16 авг 2012 02:55

Нападението е добре , с РВП или без него ! Чакам да видя халфовете , защото там е големия проблем на Съра!Само с Кагава няма да станат нещата (само да не се контузи като Клевърли). Дано да привлекат някой добър плеймейкър , защото тези нападатели трябва да се захранват от пасове !!!!

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 16 авг 2012 09:55

Япоред теб кагава и Клевърли да не са дефанзивни халфове?Ама някой път пишете,без да мислите.не ни трябва плаймейкър-трябва ни бек,щото Евра няма заместник,а и не е оня Евра от преди 3-4 сезона.Освен това ни трябва и дефанзивен халф,щото реално имаме само Карик,и Флетчър,ама за последния не се знае дали изобщо ще пробие в първия състав,и ако пробие,кога точно

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 16 авг 2012 10:09

MQplaya написа:
A/N/C написа:Шампион си за една година, ку*ва си цял живот , Persie ;) Арсенал и Венгер го създадоха ,а той .......... в КЗМЮ ще духа супата мишката проста Щял персито да повтори миналият сезон та даже щял да вкара повече голове - смях !!!

Такива пу*тки като тоя Господ не обича . Няма да го бъде , бъдете сигурни .

cska_kts_888 написа:Да умре ега де**ба неговата майка продажна..Боклук скапан,това се нарича капитан на Арсенал а ??? Умри ******* тъп,продажник !!!!!!!!

vladovichev написа:От детската градина има клипове за това, че обичал Арсенал...Искал да е като Бергкамп...Е взеха го, чакаха го 7 контузени сезона...Един сезон бе страхотен и ...поиска 100% увеличение на заплатата и трофеи, сякаш се купуват... БОКЛУК
P.S. МЪРША
Нека горенето на фланелки започне сега /или премахване на името му от номер 10/

Забавно е да видиш butthurt феновете на Арсенал,които все още не са свикнали с факта,че сезон след сезон най-добрите им играчи биват продадени,a след това са обвинени в алчност. :lol:
PS We don't need Batman... we've got Robin ;)

Абе ей мангал,ние феновете на Арсенал какво можем да направим бе ?? Да не би ние да решаваме кой да се продава и кой не а ?? Искам да ти вида тъпата физиономия ако един ден Рууни отиде в Ман Сити или Ливърпул..Смешник
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: ОФИЦИАЛНО: ВАН ПЕРСИ ВЕЧЕ Е ИГРАЧ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!

Мнениеот t0bl3ro_bg » 16 авг 2012 10:22

kingofpop написа:Това за мен е грешка от страна на Юнайтед, не мисля, че ще се сработи, още повече че в Арсенал всички играха за него, а тук ще има огромни очаквания, но да видим все пак ;)

Съгласен съм напълно с теб. Беше същата и ситуацията с Торес в Ливърпул.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 авг 2012 10:25

Със смесени чувства съм към този трансфер..Дано опасенията ми да се окажат грешни!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 авг 2012 11:08

Венгер за продажбата на Ван Перси в Юнайтед: Нямах друг избор

Френският наставник на „артилеристите” призна, че е нямал друг избор, освен да се раздели с голмайстора на Висшата лига за миналия сезон, тъй както контрактът на холандеца изтича догодина, а той обяви още в началото на лятото, че няма да го поднови.

„Тъжно е, че губим футболист от класата на Перси”, призна Венгер. „До края на договора му обаче оставаше само година и честно казано, нямахме друг избор освен да се разделим с него.

Хубавото е, че вече взехме негов заместник”, отговори спецът на въпрос дали ще вземе нов нападател на мястото на холандския стрелец, очевидно визирайки топреализатора на френската Лига 1 Оливие Жиру, който дойде от Монпелие за същата сума, която бе получена от Манчестър Юнайтед за Перси.

Въпреки това обаче, медиите в Англия твърдят, че Венгер иска и звездата на Атлетик /Билбао/ Фернандо Йоренте (27 г.).

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 16 авг 2012 11:35

Както казваше един пич в един клип в youtube : "I'm not happy, man. I'm not happy". Тъжен ден за Арсенал. Тъжен. Вече официално сме на нивото на Тотнъм и отсега нататък спирам да им се смея.

Арсене, какво направи, Арсене? Е*а ни мамата! На Юнайтед... НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД... За пари ли? За много ли?

Няма да говоря за алчност, за предателство. Дори няма да чета предишните страници, защото знам какво сте казали. Истините са колкото хората, всеки от вас си има своя истина. Ще ви кажа каква е моята - Венгер и ръководството се подиграха с нас, с всички нас. Напускането на Анри, продажбата на Фабрегас, предпочитането на Галас пред Коло Туре - всичко това пасти да яде! Почти съм сигурен, че усещам кръв да се стича по гърба ми, ако плачех, щях да рева със сълзи в момента. Любимият ми клуб официално се примири със статута на средняк, продавайки капитана си на най-големия ни враг, на най-омразния ни опонент, на най-дразнещия и противен мениджър. Забележете - не Перси ни напусна в посока Юнайтед, а ръководството го продаде на този съперник. Правете разлика. Не че има значение вече. Излъгаха ни и го шитнаха на Юнайтед най-безпардонно.

Няма капка съмнение в мен, че даваният от много от вас като пример за лоялност Сонт, иска да премине в Барселона. Сещате ли се за култовия цитат, дето беше тука подпис на един от потребителите - "няма Милан, няма Барселона, Арсенал е клубът на моето сърце, бла бла" (нещо от сорта). А и нали трябва да излезнем на + от трансфери през този прозорец в крайна сметка! Нищо, имаме Диаби. Между другото на същата дата миналата година продадохме Фабрегас.

При наличието на толкова плява, плява, която трябва да се махне от години, ние продаваме капитана си, а за да е пълна картинката - го продаваме на Юнайтед. Не искам да бъда краен, но някои хора трябва да стягат багажа вече .

Перси ли? Благодаря на Робин за всичко, което е дал на този клуб! За всичко! Над 100 пъти съм подскачал от кеф след головете му, в близките години няма да има човек, който да изравни това постижение. Бих искал да имам възможност да му благодаря и за това му действие (че избра Юнайтед), но не вярвам очите на някои хора да се отворят и нещо да се промени, но иначе nice try, Robin! Не мисля, че ще му е особено приятно да играе за Юнайтед, но щом са готови да го продадат, ще го преглътне някак си. Дали ще спечели нещо до края на кариерата си? Може би, а може би и не. Успех, няма да му пожелая контузия, както предполагам много хора вече са го сторили. Не ми се е издигнал в очите, но не ми е и паднал. Очевидно е нямал друга алтернатива и затова е предпочел Юнайтед. Щом Венгер не ги смята за враг и конкурент, щом той се е примирил, защо и Перси да го прави? Това е неговата гледна точка. Тази на клуба няма какво да я коментирам повече.

Най-добрият ни нападател от Анри насам, капитан, символ... В Юнайтед...

Топ4 е максимум. Отново и отново. И така ще бъде, докато начело е Арсен Венгер и този борд. Много ви се моля, но това не е "The Arsenal way". Всъщност, вече е! Вече е напълно "арсеналски" да продаваш звездите си на конкуренти и да не печелиш нищо. Вече сме във фолклора, а че станахме за смях - станахме. За това боли най-много.

Отчаян ли звуча? Е, отчаян съм. Заместник ли? Качествен заместник? Тук има луди!

Перси е следствието, а не причината.

Това е от бг форума на Арсенал.Много силен коментар,не знам на кого е,но ми хареса.Фенчетата на Арсенал и на останалите отбори да го пречетата внимателно,даже е препоръчително повече от 1 път

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 16 авг 2012 12:19

Със смесени чувства съм към този трансфер. Ван Перси е страхотен играч и има качества. В Арсенал всички играеха за него, в Ман Ю няма да се случи. Така както не се случи с Бербатов.
Да погледнем на трансфера обаче от друг ъгъл ...

1) Годините на Ван Перси - 30 г. Нееднократно сър Алекс заявява, че няма да се взимат играчи над 27 години. Доста бързо започва да забравя за обещанията си. Склерозата вече си казва думата за мен.
2) Чупливостта - многото контузии на Ван Перси. Уважаващ себе си клуб би трябвало да е запознат с футболната му автобиография.
3) Многото нападатели - Бербатов, Руни, Уелбек, Чичарито, Ван Перси...
4) Пропуските - има ги при много нападатели, но при Ван Перси сякаш са повечко отколкото трябва. Лично аз смятам Бербатов за доста по-ефективен нападател.

Остава отворен въпроса: кой ще е титуляр, кой резерва? Дали Бербатов ще остане или ще си тръгне? Вярно е,че мачовете в Англия са много. Турнирите са много и за 4 нападатели винаги ще има място.
Определено Юнайтед има проблеми в халфовата линия и защитата (Затова е и учудването ми,че се взе тъкмо Ван Перси. Очакванията ми бяха Ван Перси да напусне Арсенал в посока Юве. Не вярвах ,че Венгер ще го даде на Ман Ю). Да речем,че вратарския пост вече не е проблем. Евра не е същия, Видич и Рио са почти постоянно контузени. Флетчър не се знае дали ще се върне изобщо в игра... Гигс и Скоулс дали ще могат да изкарат и тоя сезон ?
Определено предстои интересен сезон . :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 авг 2012 12:21

Венгер нямал избор - друг път - просто ако имаше топки, щеше да направо като Дон Фабио когато взеха лентата на Тери и да им каже на ръководството че ако го направи си тръгва, да видим дали тогава щеше да го продадат на Юнайтед или на Юве примерно :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 16 авг 2012 13:19

cska_kts_888 написа:Абе ей мангал,ние феновете на Арсенал какво можем да направим бе ?? Да не би ние да решаваме кой да се продава и кой не а ?? Искам да ти вида тъпата физиономия ако един ден Рууни отиде в Ман Сити или Ливърпул..Смешник

Свиквайте,това може да направите.Ако му бяхте вдигнали заплатата,колкото ще е сега и беше преподписал нямаше да го наричате боклук нали? Любимия ви отбор се превърна във жалък клуб,който не може да задържа капитаните си.Примери много.Вече дори не ви зачитаме като врагове,а като сателит на цяла Европа. ;) И о колко мило,обиждаш на лична основа и си мислиш,че ще постигнеш нещо :(

Върни се в “Архив”