Wishes написа:гарфилд написа:Националния отбор вкара гол в София,след близо 3 години.УРРРРРААААААААААААААААА.
Че то това за смях ли е, или по - скоро за плач.
Нека сега да се посмеем,а после да плачем.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Wishes написа:гарфилд написа:Националния отбор вкара гол в София,след близо 3 години.УРРРРРААААААААААААААААА.
гарфилд написа:Wishes написа:гарфилд написа:Националния отбор вкара гол в София,след близо 3 години.УРРРРРААААААААААААААААА.
Нека сега да се посмеем,а после да плачем.Като го съобщих на жена ми,тя се прекръсти и каза само:Лелеее,цял гол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

tevez написа:В класа на Иванчо щял да идва инспектор, момичетата като знаели какъв е Иванчо го предупредили, че само една лоша дума да каже - веднага ще напуснат стаята.
Дошъл инспектора и казал:
–Деца, направете изречение с думичката 'дом'.
Иванчо веднага вдигнал ръка:
-Кажи, момче.
-В нашия квартал строят нов публичен дом. - казал Иванчо.
Всички момичета веднага станали и започнали да излизат от стаята.
-Чакайте, бе курви, той още не е построен! - провикнал се Иванчо.
Жоржиньо написа:Стига вече с този Перник. Там живеят хора като хора! Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа необезпокояван в едно кафе. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето
ми пише САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! Ако перничани бяха такива каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в клавиатурасф;ифсдф;3уиоффф4иоф8 ф;аф5огДА3иорх3ио2ухфолчФХ3хОЯФИ3ХФяои3фияо ФИОХОЯХчяфхиоо ФЯИОЧХ3 Чфяиочхфияиохф7 5фа57ашФФ4УХУ54;дфхеио$ФГ%€ХЕШ@ГШЕГ%ЕГ$ Ш№Г %№
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта