Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Re: Бойко 1, Бойко 2, Бойко 3, Бойко... - магистралите на ГЕРБ

Мнениеот velez » 15 авг 2012 22:07

Синьо сърце написа:Само не знам какво ще стане, когато дойде време да се връщат парите за тез магистрали... Щото те са с пари назаем, нали знаете? Или не знаете? Ама голем сеир ще да стане, да видим! :)

Глупости - 80% от парите за магистралите се отпускат безвъзмездно от ЕС и това всеки може да го провери с 2 клика на мишката ;) Аз лично много се радвам на това, че другото лято ще мога да пътувам за 3 часа до морето при това с чуствително намален риск от катастрофи :)

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Wishes » 15 авг 2012 22:10

Гледаме, а междувременно Робин Ван Перси премина в Манчестър Юнайтед.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 авг 2012 22:11

Дам, голям трансфер за Юнайтед е това

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 авг 2012 22:15

velez написа:
Синьо сърце написа:Само не знам какво ще стане, когато дойде време да се връщат парите за тез магистрали... Щото те са с пари назаем, нали знаете? Или не знаете? Ама голем сеир ще да стане, да видим! :)

Глупости - 80% от парите за магистралите се отпускат безвъзмездно от ЕС и това всеки може да го провери с 2 клика на мишката ;) Аз лично много се радвам на това, че другото лято ще мога да пътувам за 3 часа до морето при това с чуствително намален риск от катастрофи :)

Кой ще кара по тези пътища? Останаха ли жители в България?

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 15 авг 2012 22:17

velez написа:

Това трудно може да го разберат пишещите по-горе!!!Бургас-Пловдив 2 часа и 20 минути през Ямбол в понеделник!!!Много прост народ сме, по-добре нищо да не се строи -само да се краде.На предните избори не съм гласувал, ама само заради пътищата ще ги подкрепя -аз си обичам детето искам да го возя безопасно ;) ;) ;) ;)

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 15 авг 2012 22:19

hrclspr12 написа:
velez написа:

Кой ще кара по тези пътища? Останаха ли жители в България?

Ами дай да ззакриваме държата тогава, а ? Дай нищо да не се прави и да си караме как дойде.....ГЕРБ може да направиха един куп глупости, но специално заради пътищата имат адмирации от мен :)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 15 авг 2012 22:20

С него и Рууни ще мачкаме! :twisted:

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 авг 2012 22:24

Ами дай да ззакриваме държата тогава, а ? Дай нищо да не се прави и да си караме как дойде.....ГЕРБ може да направиха един куп глупости, но специално заради пътищата имат адмирации от мен :)[/quote]
А какво става с бедния български народ? Само с магистрали ли ще живеем, че и даже са със заем?
И после оня ще ми се тупа в гърдите "Аз..."

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 15 авг 2012 22:24

Поведохме. 8-)
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

fen1914

Мнениеот fen1914 » 15 авг 2012 22:26

„С Дейвид се разбрахме…”, „И аз му казах на Дейвид…”… Така обясняваше Борисов за срещата си с британския премиер Дейвид Камерън.

Да си представим за момент как Дейвид Камерън на пресконференцията говори пред английските журналисти така – „С Бойко се разбрахме…”, „И аз му казах на Бойко…”

Ще стане скандал. Вестниците на Острова ще се изпълнят с подигравки. Някои ще поставят съвсем сериозно въпроса на какво се дължи тази фамилиарност на техния премиер. И т. н.
В българските медии няма реакция. Тука е така. Той премиерът – Бойко - така си говори. Кво лошо. Какъв е проблемът?

За Борисов това е манталитет. Иска да каже „Абе, ние с Дейвид сме супер, той ме подкрепя, ние големите се разбираме”. Този манталитет не се различава от фамилиарниченето на бай Ганьо.

Борисов говори така и на министърката на строителството – „Лили това, Лили онова…”. Или на здравната министърка на заседания на министерския съвет – „Деси, трябва добре да ги обясните тези работи”.

Той си е събрал Лилита, Десита, Дианчета (правосъдната министърка), Нончета (на екологията). Куклички. И все по негов аршин избирани. Въпросът с тяхната компетентност не стои.

Ако бяха се явили на изпит пред Европарламента, както една друга министърка – Руми (Желева), може би щяхме да бъдем свидетели на още някой резил. Но те са за български министри, не за еврокомисари…

Има липса на чувствителност към байганьовщината. Сред народа процентът на ганьовците е голям (съвсем естествено, нали е национален характер), затова си харесват премиер с ганьовски манталитет. Но изглежда и в медиите ганьовщината е голяма, щом не реагират и даже се радват на очевидни ганьовщини.

Пък и самочувствие като на бай Ганьо. „Да дойде да види, колко мръсен град е Лондон. Ако и в София е така, направо ще ни побъркат”, казва Борисов. Това Лондон – „Знам ги аз, я каква мръсотия, не ми ги хвалете”. „Кво да й гледам на Вената – град като град, хора, къщи, салтанати…” „Тия ли, бе? Те ще ми кажат на мен”. „Нашите граници са по-сигурни от Шенген. Когато хванат толкова наркотици като у нас…” И т. н.

Комедия, но не художествена измислица, а в новините. На живо и непрекъснато.

e-vestnik

Върни се в “Свободна зона”