Манчестър Юнайтед - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот L_Messi » 29 авг 2009 11:54

Не знам Ман Юнайтед на какво се надяват този сезон без Роналдо и Тевез. Само с Руни не става, пичове. А Арсенал и Челси играят много добре от началото на сезона. Мачът днес е за Арсенал, но може и Х с прослувутия късмет на сър Алекс и компания.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 29 авг 2009 12:01

кога е мача?

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 29 авг 2009 12:11

spartaka написа:
Fichango написа:Ман си бият без проблеми

Малко ме съмнява с оглед на последните игри на двата отбора,труден мач за прогнозиране,но мисля,че ще 1-1,ако играеше Фабрегас можеше и Арсенал да бие,ще видим

Просто така си мисля. Не съм фен на Ман, но ми се струва, че прагматизма в тях е повече, а и Бербатов поне според мен е една от разликите в полза на ман.

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 29 авг 2009 12:12

L_Messi написа:Не знам Ман Юнайтед на какво се надяват този сезон без Роналдо и Тевез. Само с Руни не става, пичове. А Арсенал и Челси играят много добре от началото на сезона. Мачът днес е за Арсенал, но може и Х с прослувутия късмет на сър Алекс и компания.

Аз пък незнам Арсенал на какво се надяват този сезон с Бентднер и Денилсон.Еверън ги биха и с късмет и заради Лескът а и не са във форма Евертън просто в момента.А Помпи пък са много много слаби в момента и 2 победи срещу Селтик като там с голяма доза късмет ги биха.Млади са Арсенал нямат психика още така ,че не се надъхвайте много защото като нищо Ман Сити ще ви изпреварят за 4 тото място!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 авг 2009 12:17

fen1914 написа:кога е мача?

днеска от 19:15.Мани другото ми днеска е Милан - Интер :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Fabregas
Контакти:

Мнениеот Fabregas » 29 авг 2009 12:20

Tom Kruz написа:
L_Messi написа:Не знам Ман Юнайтед на какво се надяват този сезон без Роналдо и Тевез. Само с Руни не става, пичове. А Арсенал и Челси играят много добре от началото на сезона. Мачът днес е за Арсенал, но може и Х с прослувутия късмет на сър Алекс и компания.

Аз пък незнам Арсенал на какво се надяват този сезон с Бентднер и Денилсон.Еверън ги биха и с късмет и заради Лескът а и не са във форма Евертън просто в момента.А Помпи пък са много много слаби в момента и 2 победи срещу Селтик като там с голяма доза късмет ги биха.Млади са Арсенал нямат психика още така ,че не се надъхвайте много защото като нищо Ман Сити ще ви изпреварят за 4 тото място!

некви вицове ли се мъчиш да си сътворяваш?
Изображение

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 29 авг 2009 12:21

Според мен 2-1 може би за Ман!За голмайстори няма да прогнозирам,защото и от двата отбора могат да вкарат немалко хора.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 29 авг 2009 12:30

POPCORN написа:
fen1914 написа:кога е мача?

днеска от 19:15.Мани другото ми днеска е Милан - Интер :lol: :lol:

благодаря!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 29 авг 2009 12:31

Аз мисля,че мачът е единица от сорта на 2:0. Секса ще липсва мнофо на топчиите, докато Ман. започват да напипват правилния си ритъм на игра. Тази загуба от Бърнли не бива да заблуждава - ако Карик си беше вкарал дузпата мачът отиваше на 2ка. ;)

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 29 авг 2009 13:11

Много сте надъхани Манчо да бие , ама както вкарват по половин гол на мач ... ОСвен това Манчестър играе безобразно от началото на сезона ! Безобразно слабо ! Арсенал са на другия полюс , така , че стискайте палци вашия САФ да я не оплеска пак , че тогава нали знаете медиите на кой ще казват , че е виновен ...

Върни се в “Арсенал”