ДУЧЕТО : ОТТЕГЛЯМ СЕ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ДУЧЕТО : ОТТЕГЛЯМ СЕ!

Мнениеот Teo » 14 авг 2012 20:27

GOLEADOR написа:Относно разкола.
Ако за теб това е нормално което се случва,за мен не е.Разбира се няма вечни постове и е естествено Дуче да си ходи.Но да знаеш всеки остарява.След десет години може да дойде някоя туристическа фирма в сектор Г и да направи две екскурзии с три рейса и да почне да продава тениски и лепенки на феновете и да обяви колко по-добре се справя от Офанзива и за това е време тея дъртаци да си ходят!За това не е хубаво това цепене на Офанзива и Централен фенклуб , на млади и стари,на софиянци и провинция!Този разкол не води до нищо хубаво.

Докато не престанем да внасяме напрежение така ще бъде. И тук писах и в форума на Офанзива, никой няма да се дели на млади и стари, уважение за по старите и път на младите. Дучето за последните 4 години нищо не е направил което да издига сектор Г нагоре, точно обратното. Преди това го е правел, но сега него прави и трябва промяна. Нямаме кафета, нямаме фен магазини, нямаме спортна зала... а съперника ни ги има тези неща... тоест ние киснем на едно ниво. Отделно няма ли да се радвате да имаме кафе в центъра на София и преди всеки мач да се исипем 1000 човека там, да пееме и да пием бира :) , след това на мача 8-), тези работи ги няма, а това е страшна реклама на клуба и така ще има много фенове който ще се върнат по стадионите, гаранция :geek:.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 авг 2012 21:12

За мен нещата тръгнаха надолу след случая в Мездра.Преди Дуче ходеше като Апостол по провинцията и основаваше клубове на ЦСКА по страната,но след това се спря.Вярно,много от тях (феновете от провинцията) идваха на 5 мача в годината на ЦСКА,но това са им възможностите на хората.За кафе и фитнес в центъра на София трябват много пари,а те от фланелки и стикери няма да дойдат.Разбира се,питаш от къде другите имат фитнес по-голям от този на Боевски и 3 кафета в центъра на София (които са тарашени през ден от полицията) аз не знам,но мога само да предполагам.Но наистина би било добре за армейците да има такова място където да се събират и да пеят песните на победата .
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 14 авг 2012 22:38

Супер яко-Дучето свален от секретара си Иво Савов,заместника си преди години Жоро Кендев,Емо Луканката,Тексаса,Бончо Китаеца,Дени и други господа които по цял ден си пиеха и ядяха във въпросният Еврофутбол на Дуче.Ама наи интересно ми е как Кендев и Маимуната станаха приятели,след толкова години воина/и то с последици/,НЕЗНАМ ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ ЗА ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯ-ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 14 авг 2012 23:05

След близо 10г ЛЕГИОНА се завръща.Ако и качо се върне в сектор Г и аз зарязвам Всектор и се връщам с приятелите ми в стария,любим сектор

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 авг 2012 00:24

На превратаджиите не им е чиста работата. Нали Луканката му беше много добър приятел на Дучето ?

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 15 авг 2012 13:21

samocskasamo написа:След близо 10г ЛЕГИОНА се завръща.Ако и качо се върне в сектор Г и аз зарязвам Всектор и се връщам с приятелите ми в стария,любим сектор

Ми айде бе -аре да се събираме сичките и да мачкаме-нали това е целта!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 15 авг 2012 15:14

Интерестно ми е, кой ще се кандидатира за шеф на фен клуба. Познавам изброените, но не смятам, че Маймуната и Кендев имат размаха да водят сектор Г. Смятам, че първите години Дучето си вършеше перфектно работата и направи много за феновете на ЦСКА. След това обаче започнаха простотиите с цигари, билети за мачовете в чужбина, хотелите и дори самите екскурзии. Най-великото нещо, което направи беше, че купи още 4000 билета за Герена под масата и стадиона изгоря!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 авг 2012 17:52

Капитанът на ЦСКА разкри, че дори шефовете на клуба не ги търсят да им пожелаят успех преди мач

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев сподели, че явно никой не брои отбора за жив. Халфът разкри, че преди двубоя с Литекс никой не му е звъннал да пожелае успех, като дори шефовете са се покрили. Янчев открито изрази и недоволството си от селекцията.

"Разберете, тежко е. Не само на вас. На мен също ми е много болно. Проблемите са много. Селекцията? Не я ли виждате? Какъв е този ляв бек, който постоянно ангажира един от нас да му покрива гърба. Той не знае къде се намира. Излизаме в първи шампионатен мач, а никой не се обади да пожелае успех. Преди време телефонът ми прегряваше. сега секторът е разделен. Не усещаме същата подкрепа. Дажe и от шефовете никой не се обади. Не знам как ще я караме занапред", коментира Тошко Янчев.

Тошко Янчев - "Сега сектора е разделен!Не усещаме същата подкрепа!"А някой ме питаше къде виждам разкол в сектора.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Allemalle
Контакти:

Мнениеот Allemalle » 15 авг 2012 18:17

Не съм от организираните фенове който са в дадена организация.Добър ли е Дучето или лош не мога да кажа.Едно е сигурно човека е цесекар и винаги е защитавал ЦСКА.Аз лично го харесвам и уважавам.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 15 авг 2012 23:07

redpride написа:Интерестно ми е, кой ще се кандидатира за шеф на фен клуба. Познавам изброените, но не смятам, че Маймуната и Кендев имат размаха да водят сектор Г. Смятам, че първите години Дучето си вършеше перфектно работата и направи много за феновете на ЦСКА. След това обаче започнаха простотиите с цигари, билети за мачовете в чужбина, хотелите и дори самите екскурзии. Най-великото нещо, което направи беше, че купи още 4000 билета за Герена под масата и стадиона изгоря!

И освен 4000билета от Мустака,тогава няколко човека с Дуче,отидохме и купихме още близо 1000билета от Герена,там полудяха.Без да споменавам имена,но някои от тия дето го свалиха бяха с нас също.И друго е наи странното-Иво Главата е десна ръка на Дуче и страшен приятел на Маимуната-тои сега за кои е,че нещо не фигурира в списъците.Требва да го питам,че не се знае кои с кои се кара и кои с кои се сдобрява

Върни се в “ЦСКА”