Цветан Василев - Милионер с пари от държавата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Цветан Василев - Милионер с пари от държавата

Мнениеот Tommi » 15 авг 2012 17:46

e_cvetcov написа:Хора..... не се заблуждавайте.....Цветан Василев е може би в топ 100 на най-богатите хора в света......(може и да не е официално). Аз до колкото аъм чувал той има банки и в Украйна, Беларус и малка такава в Русия, и негова е най-голямата брокерска къща в Москва. Да не мислите, че случайно ВТБ заедно с КТБ вземат Виваком. Стига с тези ДПС-та и т.н. Вече 4-то правителство парите на БГ са там....явно не е само до ДПС. Този човек е толкова нагоре, че не той разботи за някой, а всички тези в НС работят за него. И да, няй-вероятно взе Ботев за влияние. Ботев е част от някакъв дъгосрочен негов план и за в бъдеще ще видим какъв точно......

Много се изхвърли с това Топ 100. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 авг 2012 17:46

sky1 написа:Сектата и най-вече гурутата са историци,политици, строители,но майче си остават шайка безработни типове,чудя се един човек ходещ на работа да има време да пише през работно време 10 мнения по хиляди символи за 1 ден.

Sky1, ти беше този 'дето живо се интересуваше от личния ми живот и 'що за човек съм... нали?!! :mrgreen:
Даже се опита да направиш някаква "ретроспекция" на ученическия и студентския ми период... :mrgreen: Е, как за толкова години интерес към моята личност не успя да стигнеш до нищо бе майна?!! :mrgreen: И това при положение, че НЕ СЕ КРИЯ, знаеш и името ми, а и много сред вашите много добре ме познават... Ама какво ли се чудя... то и с футболната история на града ни е същото.... много добре знаете за какво става въпрос, но пусто... нека си коментираме нещата не такива каквито са, а такива каквито на ВАС ви изнася да бъдат!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 15 авг 2012 17:49

publicimage написа:Сектата дълбае в политката :)

Ами то това отдавна,още от времето на Дража,след това брокерите,сега Цветан,ама сектата си е секта :mrgreen: Аааааалилуя опс,Създадени сме 1912!Повтаряйте докато стане истина :!:

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 15 авг 2012 17:56

plovdivram написа:
Ами... направете така, че да се спре с тази анонимност бе майна... Ако deladog е провокатор защо го оставяте толкова месеци, да не кажа години да бъде такъв... 'щото един път провокация, втори път провокация, но когато стане системно трябва по някакъв начин да си решите това... поне аз така мисля...
Иначе си прав... добре ще е да имате възможност да си МОД-елирате теми касаещи вас, макар и в случая това ви засяга косвено... т.е. /пак ще се повторя/ - за разлика от темата във форума на Локомотив, където ЦЕЛЕНАСОЧЕНО се споменава името и привържениците на Локомотив, в тази статия никъде не се споменава името на ФК Ботев Пловдив, макар и да се гледа "под лупа" бизнеса на Цветан Василев!!!

Виж сега ,лично на мен не ми пречи изобщо кой ,как и какви теми пуска.
Колкото и малоумни ,безумни или провокативни да са ми е все едно,
нали знаеш хора всякакви ,един станал с гъза нагоре ,друг жената не
му пуснала и тн... Въпроса за който иде реч тук е ,че удобно както сам ти
си забелязал някои хора биват оставяни откровено да провокират и да
всяват ненавист и даже биват толерирани за наша сметка. Затова трябва
да има равен аршин за всеки ,а не както вчера да чета аз тука разни идиотии
за г-н Марешки ,а и друго ти може и да си пропуснал ,но имаше и друг индивид
който беше пуснал фен тема за г-н Василев във форум Ботев ,добре че я затриха
поне нея навреме ,тук цирка е пълен и се наказва и трие по презумция избирателно.
В случая ние нищо не можем да направим защото други ни модерират ,това е.

smith12

Мнениеот smith12 » 15 авг 2012 18:09

Tommi написа:
e_cvetcov написа:Хора..... не се заблуждавайте.....Цветан Василев е може би в топ 100 на най-богатите хора в света......(може и да не е официално). Аз до колкото аъм чувал той има банки и в Украйна, Беларус и малка такава в Русия, и негова е най-голямата брокерска къща в Москва. Да не мислите, че случайно ВТБ заедно с КТБ вземат Виваком. Стига с тези ДПС-та и т.н. Вече 4-то правителство парите на БГ са там....явно не е само до ДПС. Този човек е толкова нагоре, че не той разботи за някой, а всички тези в НС работят за него. И да, няй-вероятно взе Ботев за влияние. Ботев е част от някакъв дъгосрочен негов план и за в бъдеще ще видим какъв точно......

http://www.monitor.bg/article?id=340622
точно пък в топ 100 е
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2012 18:30

smith12 написа:
Tommi написа:

http://www.monitor.bg/article?id=340622
точно пък в топ 100 е

Тази статия какво общо има с Топ 100 на най-богатите хора в света? :?
Само за информация ще ви кажа, че според класацията на сп. Форбс (най-престижната и тази, която се доближава най-много до истината) извън Топ 100 са хора като Мърдок, Олег Дерипаска, Сюлейман Керимов (собственикът на Анжи Махачкала).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 15 авг 2012 19:29

[offtopic]Plovdivram ,за какво да се интересувам от теб.Просто ми беше смешно,как човек дори незавършил ВХВП ,говори все едно всяка материя му е ясна-история,политика,строителство.Чудех се къде да запиша децата,за да получат такова високо ниво на образование.Точно това врене от твоя страна във всяка тема цели именно някой да се интересува от съществуването ти.Не беше ли ти този,който ми се извиняваше,когато се опитваше да ме убедиш как разбираш повече от мен на тема строителство и ти копирах закона,не беше ли ти този,който се кълнеше ,че всичко в Коматево е лъжа и партенка.Това,че се опитваш да пишеш малко по-умно,не е гаранция ,че глупостите ти стават истина.Много думи казани на празно.[/offtopic]
А сега по темата,за разлика от вчерашната тема,която изключително тъпа и много ботевисти си го признаха,то днешната стой не покътната.Щяло да се реши,след като се види дали се води дискусия.Кой е този ,който решава и на каква база.Това ли е равенството между потребителите и отделните отбори.Но така е ,тук е важно да се изявяват човечета без занимания или такива ,който работата им е да правят кафе и острят моливите на шефа(или казано модерно-офис босове).
Последна промяна от sky1 на 15 авг 2012 21:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 авг 2012 19:35

В крайна сметка, не е лъжа, че парите му в банката са държавни! В това няма лошо, стига банката да беше избрана по честен път! Изваден е списък с далаверите, които върти и колкото и да го защитавате той е обикнокновен измамник :mrgreen:
Сиреч казано, фигура от кръга на ДПС ви държи, как ви стой?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Дивака1912

Мнениеот Дивака1912 » 15 авг 2012 20:40

Много се радвам,че Цветан Василев е собственик на Ботев Пловдив!Стахотно ерудиран и интелигентен човек ,с усет към правенето на пари ,реши да възроди една от трите големи марки във българския футбол - Ботев Пловдив.Инвестира огромни средства във база ,започна строежа на новия стадион ,селекция,амбиции за нещо голямо.Хора като него ще възродят българския футбол ии спорт!
НЯМА ПО ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИЖДАШ НА ЕКИПИТЕ НА ОТБОРА ЛОГОТО НА КТБ!НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА БАНКА,с над 70 ПРОЦЕНТА БЪЛГАРСКИ КАПИТАЛИ ОТ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ!Почти всички държавни инцтитуции съхраняват парите си там.Не случайно ГЕРБ и управляващите са плътно зад него.Няма по голямо удоволствие президент на един от трите най-голеи клубове в БЪЛГАРИЯ да е този човек!

п.п.статията е от комунистическия вестник 24 часа ,а всички знаяем комунистите как доведоха държавата до фалит заедни с ДПС.Може би точно за това феновете на ведомствените отбори толкова ги боли?

Върни се в “Свободна зона”