Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 17:43

калпазанчо написа:Отделно бях на една среща седна фирма - внасяли ,мн добро вино, аз не пия , но ако имате желание - грузинско розе - било много яко, ама 10 кинта бутилката, мога да избачкам някакво намаление ако искате, ако не - продават го в магазини Сара и руските магазини Берйозка ;)
п.п. Трябва да изчезвам, че заключват офиса. До утре, и да пиете по една лимонада и зарад мен тази вечер.
п.п.2 И да почистите и провеътрите!

Може да договорим 1-2 бутилки, ако наистина е толкова хубаво.
п.п. Довечера да пиете и за мен :mrgreen: пък аз мисленно ще съм с вас ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 17:43

Мразя служебния комп. :evil: Баси болкука!!!
Владо,пак е било забавно. Аз цял ден гния тука. По едно време запалих служебния лебед да свърша малко работа,ама бързах да се връщам,че колежката с тоз корем.... :mrgreen: Иначе със скоростта,с която се движих вероятно съм ти бил конкуренция. ;) Само не знам кога ши ма изплющят. :roll:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 17:45

калпазанчо написа:п.п. Трябва да изчезвам, че заключват офиса. До утре, и да пиете по една лимонада и зарад мен тази вечер.

Чи да заключват,бре. Ти ко им пречиш ?? Да не натискаш вратата ??? :roll:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 17:45

subzero написа:Мразя служебния комп. :evil: Баси болкука!!!
Владо,пак е било забавно. Аз цял ден гния тука. По едно време запалих служебния лебед да свърша малко работа,ама бързах да се връщам,че колежката с тоз корем.... :mrgreen: Иначе със скоростта,с която се движих вероятно съм ти бил конкуренция. ;) Само не знам кога ши ма изплющят. :roll:

Компа да не е със Celeron процесор и 512 МБ рам със 1 ГБ хард, щот наще на работа са такива боклуци :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 17:46

burgazliqta написа:

Компа да не е със Celeron процесор и 512 МБ рам със 1 ГБ хард, щот наще на работа са такива боклуци :)

Не го знам къв е,ама ако ми разрешат ши го ритам докат са счупи. Ама няма такъв шанс. :(

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 17:48

subzero написа:
burgazliqta написа:

Не го знам къв е,ама ако ми разрешат ши го ритам докат са счупи. Ама няма такъв шанс. :(

Ми то на първия ритник ще е дроб. По добре да го риташ до София и обратно така поне ще падне голямо ритане пък и Херо може да забележи какъв талант си и да те вземе на проби :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 17:50

burgazliqta написа:Ми то на първия ритник ще е дроб. По добре да го риташ до София и обратно така поне ще падне голямо ритане пък и Херо може да забележи какъв талант си и да те вземе на проби :lol:

:mrgreen: Хммм,не е лоша идея. Проблема е,че трябва да се развихря до Стара Загора. Офиса е там. Ако го ритам до София,ши ма накарат да го връщам. Пък то няма да е останало нищо за ритане. ;)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 15 авг 2012 17:52

Акули ,
както вчера обещах на срещата на Октопода съм задействал нещата за организиране на екскурзия за мача в Пловдив , с Ботев .
Цената на екскурзията е 18 .00 лв. за транспорт и 5 л. за билет . За мача с ЦСКА ще подготвя и съобщение за диктора за да я обяви , а също така ще разлепим и плакати по касите . Записванията ще станат във фен-магазина на стадиона , всеки ден от 11.00.ч. до 17.00.ч. .
Освен това организираме среща на всички видове фракции , в събота от 19.00ч. на чадъра в морската градина . Дайте всички заедно да направим така , че отборът ни да се гордее с публиката си !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 авг 2012 18:06

калпазанчо написа:Отделно бях на една среща седна фирма - внасяли ,мн добро вино, аз не пия , но ако имате желание - грузинско розе - било много яко, ама 10 кинта бутилката, мога да избачкам някакво намаление ако искате, ако не - продават го в магазини Сара и руските магазини Берйозка ;)
п.п. Трябва да изчезвам, че заключват офиса. До утре, и да пиете по една лимонада и зарад мен тази вечер.
п.п.2 И да почистите и провеътрите!

Хм, дойде, разхвърля се, напълни ни хардовете със СПАМ и изчезна :o Калпазанска му работа.... Ами виното бе?! Да беше забърсал някоя и друга бутилка без пари! То с пари всеки знае! :twisted:
Владо, прати ми трите си имена на ЛС, да те вкарам в списъка.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 авг 2012 18:12

El greco написа:Акули ,
както вчера обещах на срещата на Октопода съм задействал нещата за организиране на екскурзия за мача в Пловдив , с Ботев .
Цената на екскурзията е 18 .00 лв. за транспорт и 5 л. за билет . За мача с ЦСКА ще подготвя и съобщение за диктора за да я обяви , а също така ще разлепим и плакати по касите . Записванията ще станат във фен-магазина на стадиона , всеки ден от 11.00.ч. до 17.00.ч. .
Освен това организираме среща на всички видове фракции , в събота от 19.00ч. на чадъра в морската градина . Дайте всички заедно да направим така , че отборът ни да се гордее с публиката си !

Похвално Коце! Май пак ти е дошъл ентусиазма :P

Върни се в “Черноморец”