Цветан Василев - Милионер с пари от държавата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Цветан Василев - Милионер с пари от държавата

Мнениеот plovdivram » 15 авг 2012 17:13

Inex написа:
г-н стрелочник...владко ,я кажи ти защо не си гледаш във вашия двор а?

Ами, че аз точно това правя... Ако не си разбрал, а явно не си... Моето участие тук се ограничава, до въпроса ми - Защо феновете на Ботев се учудват на теми като тази при положение, че преди това са пуснали теми като тази - http://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic.php?f=10&t=112967... При това, в тази тема за разлика от другата - т.е. тази на феновете на Ботев, името на Ботев Пловдив не се споменава в материала и най-важното - НЕ Е ПИСАНО ОТ ПРИВЪРЖЕНИК НА ЛОКОМОТИВ /материала, а не темата/.... Докато онази "история" не само че НЕ Е НОВА, но странно се появява СЕГА, не само, че не пропуска да се спомене Локомотив Пловдив... споменават се и привържениците му... и НЕ на последно място е написана от човек описан в списъка с най-известните привърженици на Ботев Пловдив!!! Факт!!! За тези, които са го забравили този списък им го припомням:

* Недко Каблешков (1867 - 1964), юрист и общественик
* Божидар Здравков, кмет на Пловдив (1932-1939)
* Александър Дяков, адвокат, директор на международния Пловдивски панаир (1997-2002)
* Христо Кидиков, естраден певец
* Жан Виденов, министър-председател на България (1995-1997)
* Йордан Христосков, управител на НОИ
* Петър Стоянов, президент на България (1997-2002)
* доц. Никола Добрев, икономист и предприемач
* Апостол Апостолов, икономист
* Димитър Аврамов, политолог
* Иван Бедров, журналист* доц. Григорий Вазов, икономист
* д-р Желязко Христов, синдикалист, лидер на КНСБ
* Ди Киро (1935 - 2008), художник, член на Почетния легион на Франция за изкуства
* Йордан Радев, директор на международния Пловдивски панаир (2002-2007)
* Валентин Маринов, архитект
* Обрейко Обрейков (1891 - 1969), доктор на финансовите науки, създател на съвременния Пловдивски панаир
* Свилен Ноев, музикант
* Димитър Кърнев, музикант
* Михаил Екимджиев, адвокат
* Николай Бареков, журналист
* Христо Стоичков, футболист номер 1 на България за всички времена и бивш треньор на националния отбор по футбол
* Ивайло Михайлов, тенор - солист на ОФД - Пловдив
* Марин Йончев, оперен певец
Последна промяна от plovdivram на 15 авг 2012 17:19, променено общо 1 път.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 авг 2012 17:14

костенурк написа:ЖПто са се поболяли от мъка :lol: Две години търпяха на Тото цирковете и мълчаха.Като гледат какво се случва в Ботев сън не ги лови.Докато Цецо е в Ботев няма кой да инвестира сериозни пари в Локо.Няма луд които да се конкурира с Цецо Василев в един град.Свиквайте :)

Както казва вашета легенда Петър Курдов всичко е мед и масло :

Каква е постижимата цел пред Ботев през този сезон?
- Всичко е възможно, защо не и да се намеси в борбата за титлата. Видяхте какво направи Лудогорец през миналата година.Щом разградчани станаха шампиони, пък и взеха Купата и Суперкупата, значи положението в българския футбол е трагично. Но в никакъв случай не искам да омаловажавам техния труд. В тяхното ръководство поне има яснота и около клуба няма такива интриганти, каквито например има около Ботев. Там много хора се мешат в ръководството. Знам, че около жълто-черните има пет-шест човека, които познавам и са вечна опозиция на всеки, който дойде в клуба. Затова при първия неуспех Ферарио Спасов ще бъде сменен. Има доста вмешателство във неговата работа, колкото и някои да им се иска да казват, че не му се бъркат. Поне за сега нещата в Ботев са добре, особено финансово. Така че има желая успех, въпреки че ги коментирам малко по-остро. Същото мога да пожелая и на Иво Тонев и останалите, които ръководят в момента Левски. Тях хората ще ги оценят по резултатите. Ако те дойдат след време, всичко ще е наред. Получат ли се обаче нови издънки и слаби игри в първенството, на тях ще им стане доста тежко на „Герена”. http://www.temasport.com/Interviews/vie ... views:1429
Последна промяна от kubik на 15 авг 2012 17:14, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 15 авг 2012 17:14

Искам като се прибера вечер и си пусна телевизора да гледам Българските отбори в европеиските клубни турнири[по футбол ,волеибол баскетбол*]да играят силно и да носят гордост и слава на народа.Това ще е невизможно ако отборите бъдат напуснати от богатите си собственици и оставени на общините ,и тогава ще сме на нивото на Люксенбург.Пресен приме са Сърбите там отборите са общински и са трагични в евротурнирите[без Звезда и Партизан които са просто институции*] последните 20 години.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 15 авг 2012 17:22

да и доста други има като него.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 15 авг 2012 17:27

smith12 написа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1506011
днескашния 24 часа,на първа страница ,ах тези жълти :mrgreen:

:o Слагайте наколенките, ако не са се скъсали от суркането при Гришата и Грухтен Кръстева, и отивайте да премествате!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 15 авг 2012 17:28

plovdivram написа:
Inex написа:

Ами, че аз точно това правя... Ако не си разбрал, а явно не си... Моето участие тук се ограничава, до въпроса ми - Защо феновете на Ботев се учудват на теми като тази при положение, че преди това са пуснали теми като тази - http://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic.php?f=10&t=112967...

Отговарям ти защото знам ,че си запознат с нещата и ще ме разбереш.
Темата пусната от уж "наш фен" е абсолютно безумна!!! Въпросния и автор
е един от многото провокатори спуснати от автора на тази тема сега и
човека със еднаквите ип адреси!!! Темата за която говориш от вчера беше
в същия форум ,като тази тема ,но после удобно бе преместена във вашия
след като си изпълни предназначението ,нали така? Айде сега с оглед на това
ми кажи ти ,как така след като ние си нямаме Мод тук можем да реагираме
на малоумната вчерашна тема или на тази сега и да си я приберем в нашия
форум и да я заключим???

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 15 авг 2012 17:29

smith12 написа:
plovdivram написа:Може и така да стане... ама кажи сега... Иван Бедров привърженик ли е на Ботев или не е?! :mrgreen:

ако е роден и израстнал в Пловдив въпроса е реторичен и няма нужда от отговор :mrgreen:

Аз пък мислех, че Е жълтур, а той бил ПЛОВДИВЧАНИН 8-) !
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 15 авг 2012 17:34

Сектата дълбае в политката :)

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 15 авг 2012 17:36

Сектата и най-вече гурутата са историци,политици, строители,но майче си остават шайка безработни типове,чудя се един човек ходещ на работа да има време да пише през работно време 10 мнения по хиляди символи за 1 ден.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 авг 2012 17:37

Inex написа:
plovdivram написа:
Inex написа:

Ами, че аз точно това правя... Ако не си разбрал, а явно не си... Моето участие тук се ограничава, до въпроса ми - Защо феновете на Ботев се учудват на теми като тази при положение, че преди това са пуснали теми като тази - http://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic.php?f=10&t=112967...

Отговарям ти защото знам ,че си запознат с нещата и ще ме разбереш.
Темата пусната от уж "наш фен" е абсолютно безумна!!! Въпросния и автор
е един от многото провокатори спуснати от автора на тази тема сега и
човека със еднаквите ип адреси!!! Темата за която говориш от вчера беше
в същия форум ,като тази тема ,но после удобно бе преместена във вашия
след като си изпълни предназначението ,нали така? Айде сега с оглед на това
ми кажи ти ,как така след като ние си нямаме Мод тук можем да реагираме
на малоумната вчерашна тема или на тази сега и да си я приберем в нашия
форум и да я заключим???

Ами... направете така, че да се спре с тази анонимност бе майна... Ако deladog е провокатор защо го оставяте толкова месеци, да не кажа години да бъде такъв... 'щото един път провокация, втори път провокация, но когато стане системно трябва по някакъв начин да си решите това... поне аз така мисля...
Иначе си прав... добре ще е да имате възможност да си МОД-елирате теми касаещи вас, макар и в случая това ви засяга косвено... т.е. /пак ще се повторя/ - за разлика от темата във форума на Локомотив, където ЦЕЛЕНАСОЧЕНО се споменава името и привържениците на Локомотив, в тази статия никъде не се споменава името на ФК Ботев Пловдив, макар и да се гледа "под лупа" бизнеса на Цветан Василев!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”