unist_gp написа:за Иван Иванов точно с теб няма да спорим
Млад е още,Виданов е грамадна дупка,може би само за Тодор Янчев съм съгласен...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
unist_gp написа:за Иван Иванов точно с теб няма да спорим
Бижутера написа:unist_gp написа:за Иван Иванов точно с теб няма да спорим
 много ясно,че е млад, нали е футболист, не е професор по право
  много ясно,че е млад, нали е футболист, не е професор по право  

Бижутера написа:смисъл няма опит, а срещу Италия трябва рутина

това момче трябва да го скапят от мачове и да го продадат колкото си може по-бързо в сериозно първенство.
  това момче трябва да го скапят от мачове и да го продадат колкото си може по-бързо в сериозно първенство. от ЦСКА тоя Иван Стоянов е пълна мишка, но го вика няма как да не се сърдят, от Литекс тоя Пламен Николов е най-смешния национал, който някога е играл там, гледах го срещу БАТЕ, тоя не знам футбол ли играе или балет, ако го бутне някой ще падне, най-добър е когато околото него няма играч на поне 25 метра
 от ЦСКА тоя Иван Стоянов е пълна мишка, но го вика няма как да не се сърдят, от Литекс тоя Пламен Николов е най-смешния национал, който някога е играл там, гледах го срещу БАТЕ, тоя не знам футбол ли играе или балет, ако го бутне някой ще падне, най-добър е когато околото него няма играч на поне 25 метраБижутера написа:unist_gp написа:за Иван Иванов точно с теб няма да спорим

ludiq1913 написа:От Левски ако питате мен не трябва да има нито един национал, а той викнал 4 куци коне от тамот ЦСКА тоя Иван Стоянов е пълна мишка, но го вика няма как да не се сърдят, от Литекс тоя Пламен Николов е най-смешния национал, който някога е играл там, гледах го срещу БАТЕ, тоя не знам футбол ли играе или балет, ако го бутне някой ще падне, най-добър е когато околото него няма играч на поне 25 метра

Че постоянно някой, като ми изтрие пост ми казва, че било спам?... Пък аз като чета тука за какво става дума, не виждам да правя нещо по-различно понякога?! Или спама не е спам, когато изразява правилната МОДна линия?!!!
  Че постоянно някой, като ми изтрие пост ми казва, че било спам?... Пък аз като чета тука за какво става дума, не виждам да правя нещо по-различно понякога?! Или спама не е спам, когато изразява правилната МОДна линия?!!! 
Делибаш написа:Гледам, че тука участват настоящи и бивши модове, та искам да попитам - какво според вас е спам?Че постоянно някой, като ми изтрие пост ми казва, че било спам?... Пък аз като чета тука за какво става дума, не виждам да правя нещо по-различно понякога?! Или спама не е спам, когато изразява правилната МОДна линия?!!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта