Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ciao
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот ciao » 15 авг 2012 15:46

Liverpool forever_95 написа:
IvanAtanasov написа:
И при мен е зле и не гледам от техния сайт. Все си мисля, че може да го гледаме по някоя Ал Джазира.

И аз на това се надявам.

Миналата година Ал джазирите нямаха правата за Висшата лига. Дано тая година да ги имат, ама нещо се съмнявам :(

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 15 авг 2012 15:50

ако демпси не дойде,това ще е заради спрелия влак адам...няма да се учудя,ако рядкозъбия иска да цоцка заплатка при нас,вместо да се мори във фулъм.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 авг 2012 15:55

[offtopic]
Fabrice Muamba has announced his retirement from football.
[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 15 авг 2012 16:01

john barnes написа:ако демпси не дойде,това ще е заради спрелия влак адам...няма да се учудя,ако рядкозъбия иска да цоцка заплатка при нас,вместо да се мори във фулъм.

Сега всички мърши на Далглиш, макар че не играят, са много щастливи в Ливърпул и не искат да се махат. Ясно осъзнават, че ако не беше Далглиш, никога нямаше да играят в голям клуб...

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 15 авг 2012 16:04

john barnes написа:ако демпси не дойде,това ще е заради спрелия влак адам...няма да се учудя,ако рядкозъбия иска да цоцка заплатка при нас,вместо да се мори във фулъм.

Сега всички мърши на Далглиш, макар че не играят, са много щастливи в Ливърпул и не искат да се махат. Ясно осъзнават, че ако не беше Далглиш, никога нямаше да играят в голям клуб...

тва с плюенето по краля се изтърка ... измисли нещо ново
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 15 авг 2012 16:13

лично аз,тоя така наречен от тебе "крал",ще го храня докато дишам! заради бягството му навремето прееба отбора и сега,след толкова години го довърши! заради него сега,роджърс не може да си позволи свястна селекция,заради него се чуди във какви бартери да вкарва куците му коне,които никой не ги иска...заради него сега няма пари за селекция и страда новия мениджър.твойта кралица е ГРОБОКОПАЧА на футболен клуб Ливърпул!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 15 авг 2012 16:31

john barnes написа:лично аз,тоя така наречен от тебе "крал",ще го храня докато дишам! заради бягството му навремето прееба отбора и сега,след толкова години го довърши! заради него сега,роджърс не може да си позволи свястна селекция,заради него се чуди във какви бартери да вкарва куците му коне,които никой не ги иска...заради него сега няма пари за селекция и страда новия мениджър.твойта кралица е ГРОБОКОПАЧА на футболен клуб Ливърпул!!!

Абе имаш право ама не бъди така груб ;) И мен Далглиш ми е крив ама чак такива думи не бих изрекъл

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 15 авг 2012 16:46

човече,не мога да се примиря,че точно когато дойдоха новите шефове,имаше пари и всичко беше точно,се случи това със тоя индивид...той се падна да им харчи парите и всички видяхме докъде стигнахме после.другите легенди,които са не по-малки от него всъщност,защо не се опитаха да се правят на мениджъри? само той и оня цървул сунес ги видяхме как се осраха... :mrgreen:

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 15 авг 2012 16:48

smart написа:

тва с плюенето по краля се изтърка ... измисли нещо ново

остави ги, те тези "джон некадърника" и "много съм тъп-95" само знаят да хранят и плюят наред без да им пука. те са вечните песимисти и такива ще си останат

Потребителски аватар
Arazora
Контакти:

Мнениеот Arazora » 15 авг 2012 17:01

john barnes написа:човече,не мога да се примиря,че точно когато дойдоха новите шефове,имаше пари и всичко беше точно,се случи това със тоя индивид...той се падна да им харчи парите и всички видяхме докъде стигнахме после.другите легенди,които са не по-малки от него всъщност,защо не се опитаха да се правят на мениджъри? само той и оня цървул сунес ги видяхме как се осраха... :mrgreen:

Помисли ли колко продадохме за да ги купим тея? И РЕАЛНО колко пари са дали американчетата за трансфери? Искаш да смятаме ли или?

Върни се в “Ливърпул”