subzero написа:Между другото,кво става с посрещането на мангала ??? Остава ли първоначалния замисъл ?? Всеки сам ли се подготвя да го посреща или е организирано нещо ?? Ако има организация да се включа.
И аз ще се включа в организацията.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Между другото,кво става с посрещането на мангала ??? Остава ли първоначалния замисъл ?? Всеки сам ли се подготвя да го посреща или е организирано нещо ?? Ако има организация да се включа.
subzero написа:burgazliqta написа:5 са засега, има хора които са извън Бургас и ходят редовно на мачове с които не съм говорил, но сигурно и те ще искат билети. Така че може би към 15 билета ще трябва да взимам. Солидна агитка ще има от моя страна![]()
Супер. Съмнявам се да има проблем,ама ако не ти дадат повече,звънни. Ши дойда да ти помогна.
burgazliqta написа:subzero написа:burgazliqta написа:5 са засега, има хора които са извън Бургас и ходят редовно на мачове с които не съм говорил, но сигурно и те ще искат билети. Така че може би към 15 билета ще трябва да взимам. Солидна агитка ще има от моя страна![]()
Супер. Съмнявам се да има проблем,ама ако не ти дадат повече,звънни. Ши дойда да ти помогна.
Надявам се че ще дадат, пък ако ми напраят проблем ще се поразходя първо до стадиона после до караванката и ще направя точната бройка
subzero написа:И така става. Щом си айляк.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ae Вий полудяхте ли ве??!! Нимоа ва изчета! За един ден сте изписали цял роман.
калпазанчо написа:Абе ей ще ви бия, не моА ви изчета, кво става бе? Чух се с Тошко преди малко, влизал от Турция, видях се с Вальо в базата им в Равда, съдрах хастара на служебната кола - х-л Виктория Палас- офиса ни до ж.п. гарата - 22 мин! И това с кола дизел без турбо, минах през Тънково, като от светофара на Сл.Бряг до Тънково изпреварих не един, не два, а 9 автобуса! Чух се с Станимир 1878 - ще поръчат 30 карти за нашите места, доколкото разбрах има вече организация и 10ина са изкупени. Чух се и със Картаго, който дори помогна на жена ми да си свърши работата във Сарафово, за което мн му благодаря!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта