Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 16:21

subzero написа:Между другото,кво става с посрещането на мангала ??? Остава ли първоначалния замисъл ?? Всеки сам ли се подготвя да го посреща или е организирано нещо ?? Ако има организация да се включа.

И аз ще се включа в организацията. :) Нали се говореше да ги вкараме един ден по-рано за да не направят проблем пък и хем материала да се подготви :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 16:22

subzero написа:
burgazliqta написа:5 са засега, има хора които са извън Бургас и ходят редовно на мачове с които не съм говорил, но сигурно и те ще искат билети. Така че може би към 15 билета ще трябва да взимам. Солидна агитка ще има от моя страна :mrgreen: :mrgreen:

Супер. Съмнявам се да има проблем,ама ако не ти дадат повече,звънни. Ши дойда да ти помогна. ;)

Надявам се че ще дадат, пък ако ми напраят проблем ще се поразходя първо до стадиона после до караванката и ще направя точната бройка :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 16:23

burgazliqta написа:
subzero написа:
burgazliqta написа:5 са засега, има хора които са извън Бургас и ходят редовно на мачове с които не съм говорил, но сигурно и те ще искат билети. Така че може би към 15 билета ще трябва да взимам. Солидна агитка ще има от моя страна :mrgreen: :mrgreen:

Супер. Съмнявам се да има проблем,ама ако не ти дадат повече,звънни. Ши дойда да ти помогна. ;)

Надявам се че ще дадат, пък ако ми напраят проблем ще се поразходя първо до стадиона после до караванката и ще направя точната бройка :mrgreen:

И така става. Щом си айляк.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 16:24

subzero написа:И така става. Щом си айляк.

Човек без работа кво да се прай :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 15 авг 2012 17:04

Ae Вий полудяхте ли ве??!! Нимоа ва изчета! За един ден сте изписали цял роман.Само да кажа на Христо че мача Черноморец-Сливен 0:0 решаващ за влизане в А група,е през 1974,а не през 1976.Черноморец е изгонен от А група след сезон 72-73.Сезони 73-74,74-75,75-76 и 76-77 играе в Южна БРФГ........Много ми е чудно защо единствения фен на Черноморец(Акаунта) :mrgreen: не коментира стари мачове? Не ги помни ли,ко???
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 17:34

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ae Вий полудяхте ли ве??!! Нимоа ва изчета! За един ден сте изписали цял роман.

Следваме примера на Дядо Вазов :)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 авг 2012 17:36

Абе ей ще ви бия, не моА ви изчета, кво става бе? Чух се с Тошко преди малко, влизал от Турция, видях се с Вальо в базата им в Равда, съдрах хастара на служебната кола - х-л Виктория Палас- офиса ни до ж.п. гарата - 22 мин! И това с кола дизел без турбо, минах през Тънково, като от светофара на Сл.Бряг до Тънково изпреварих не един, не два, а 9 автобуса! Чух се с Станимир 1878 - ще поръчат 30 карти за нашите места, доколкото разбрах има вече организация и 10ина са изкупени. Чух се и със Картаго, който дори помогна на жена ми да си свърши работата във Сарафово, за което мн му благодаря!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 17:39

калпазанчо написа:Абе ей ще ви бия, не моА ви изчета, кво става бе? Чух се с Тошко преди малко, влизал от Турция, видях се с Вальо в базата им в Равда, съдрах хастара на служебната кола - х-л Виктория Палас- офиса ни до ж.п. гарата - 22 мин! И това с кола дизел без турбо, минах през Тънково, като от светофара на Сл.Бряг до Тънково изпреварих не един, не два, а 9 автобуса! Чух се с Станимир 1878 - ще поръчат 30 карти за нашите места, доколкото разбрах има вече организация и 10ина са изкупени. Чух се и със Картаго, който дори помогна на жена ми да си свърши работата във Сарафово, за което мн му благодаря!

Поне денят ти не е бил скучен :)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 авг 2012 17:39

Между другото - по-рано през деня бях на кафе с един авер от една голяма национална верига за недв. имоти - той пък с негов колега - оказа се, че следва последна година право, междувременно бачка там, а се оказа боксьор - познава се мн добре със Боксьорчето от Локо Пд, дори са играли заедно финал на републиканското...Боксжорчето го бил с 4 точки станал републикански шампион! Колко е малка тая държава баси.....

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 авг 2012 17:41

Отделно бях на една среща седна фирма - внасяли ,мн добро вино, аз не пия , но ако имате желание - грузинско розе - било много яко, ама 10 кинта бутилката, мога да избачкам някакво намаление ако искате, ако не - продават го в магазини Сара и руските магазини Берйозка ;)
п.п. Трябва да изчезвам, че заключват офиса. До утре, и да пиете по една лимонада и зарад мен тази вечер.
п.п.2 И да почистите и провеътрите!

Върни се в “Черноморец”