Левски в Лига Европа(Статистика, Коментари и Прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Лига Европа ~ЛЕВСКИ~ (Официална тема )

Мнениеот maximalniq » 29 авг 2009 02:41

Колко точки се прибявят към кофициента ако случайно победим някой?Или зависи според съперника?
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 02:44

maximalniq написа:Колко точки се прибявят към кофициента ако случайно победим някой?Или зависи според съперника?

Няма значение срещу кой е.Носи еднакви точки мисля.Но не съм сигурен колко точно.До миналата година победа в редовен кръг носеше 2 точки ,за отбора (0,5 за страната ) , но след тазгодишните промени не съм сигурен :roll:

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 29 авг 2009 09:28

Напрежението го няма и очаквам добри игри от Левски и е възможно да продължим напред. ;)
П.С. Много хубаво описание на съперниците сте направили. :)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 29 авг 2009 10:08

Много тежка група за Левски. Ще ми се да съм оптимист и да вярвам в чудото - класиране напред, но е много малко вероятно. Просто нямаме обигран състав, добра физическа подготовка и добър дефанзивен халф и голмайстор. В мачовете с Залцбург може да вземем 3 или 4 точки макс, срещу Лацио максимум 1, а испанците ще ни мачкат. Такава е реалността за съжаление. Все пак в футбола винаги има изненади. ;)
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 29 авг 2009 10:58

Колкото и на някои да не им се вярва,Левски има шанс в тази група!Може би неголям,но има,въпрос на пълна мобилизация и себераздаване,както и да почнем все пак и голове да вкарваме!Трансфери-ДА!!!Но Гонзо вчера ясно каза-няма да има до зимата!

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 29 авг 2009 11:29

waranty написа:ма вие сериозно ли си мислите че ша са класирате да ви кажа залцбург не е слаб отбор за които го мислите които следи първенствата ще знае че е шампион на не помна коя страна

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 29 авг 2009 11:38

rhaegar написа:Темите са почистени, слети и закачени. Хайде сега да се придържаме към добрия тон.

Така си ги прочистил и слял, че явно няма да тръгне тази "официална" тема! :?
"Насила хубост не става!" От цялата работа, браво на levski_4_life и mormona за добре свършената работа!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 авг 2009 12:04

Кошмарна група.
Дано пак няма 0т, 1-17.
Иначе сега вече ще се види, кой как играе от Левски и ццка. И двете групи са трудни със сериозно, играещи отбори.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 29 авг 2009 12:28

maximalniq написа:Колко точки се прибявят към кофициента ако случайно победим някой?Или зависи според съперника?

2 точки се дават за победа, 1 за равен. Значи нацоналният коефициент се покачва с 0,500 при победа и 0,250 при равен.

Колкото до групата, Виляреал са абсолютни фаворити и ще спечелят отрано първото място, а това е добре, защото в предпоследния кръг, когато ни гостуват, може да излязат с резервите. Лацио може и да отпишат турнира, но при всички случаи той няма да е приоритетен за тях, което отново открива шансове за Левски да им вземе нещо както в София, така и в Рим. Залцбург очаквам да се представят на ниво, тъй като отдавна напират да играят в групите на някой от двата турнира и най-накрая успяха.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 29 авг 2009 12:45

Пичове, малко повече реализъм от някои от вас няма да е зле. Ако има някаква логика във футбола, повече от 3 точки ако вземем, ще е едно малко чудо. Сега ще ме опонирате, като ми цитирате Марсилия, Удинезе, Киево, Оксер, но тогава имахме отбор, който ако не друго, поне можеше да вкарва. А се вижда, че сегашния отбор може да вкарва на единствено отбори като Ботев. Ако не се вземе нападател и то футболист от средно-европейска класа нищо добро не ни чака.
На Лацио можем да вземем точки единствено в последния мач ако са си осигурли продължаването и излезнат с детската градина. На Виляреал точки на теория, а почти сигурно и на практика, не можем да вземем. Залцбург, на теория поне са, най-лекия отбор, но нека не се заблуждаваме и срещу тях ще е трудно, защото като ниво са малко над нашето и единствения шанс за точки е нашите да надхвърлят себе си и да се научат да вкарват положенията си.

Върни се в “Архив”