Иначе хубаво правите, че се чекнете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:Много глупава тема честно.Автора пак се изложи
шивача написа:Обичам Левски написа:Много глупава тема честно.Автора пак се изложи
е , ти с тоя перпендикулярен поглед и инстинктивни реакции, няма как да разбереш подобна тема.
Пловдив1926 написа:Защо да са тъпи темите? Един от най-уважааните вестници в България прави журналистическо разследване на банкера на ДПС.
Обичам Левски написа:шивача написа:Обичам Левски написа:Много глупава тема честно.Автора пак се изложи
е , ти с тоя перпендикулярен поглед и инстинктивни реакции, няма как да разбереш подобна тема.
Излагаш се
plovdivram написа:Аз немога да разбера какво има толкова феновете на Ботев да "подскачат", когато се пускат теми като тези при положение, че малко преди това са пуснали тема, за президента на "Локомотив" Пловдив... При това забележете... дали е случайно това, че в тази тема касаеща къща на плажа на г-н Марешки се съобщава на няколко пъти, че става въпрос за президента на Локомотив Пловдив, че даже и това, че бил аплодиран на Лаута!!!
Аз имам два въпроса...
Защо след като самият автор на коментара отбелязва, че тази къща е факт от толкова време насам, чак сега се сеща да "разследва"?
и.... в такъв случай
Дали автора на този "коментар" - Иван Бедров, не се е почуствал "длъжен да го направи", най-вече поради факта, че ако този Иван Бедров е същият онзи Иван Бедров, бивш журналист от БТВ, то той самият е отявлен фен на Ботев Пловдив?!... или по друг начин казано - фенското в случая да го мотивирало повече от професионалното!!!
Така че пичове... това си е типично по български.... почнеш ли да сочиш голия задник на съседа, преди това се огледай дали си си обърсал собствения... Оттам следва въпроса... Какво печелят или губят двамата от всичкото това "сочене с пръст"?! ... Българина обаче е твърде ангажиран с такива "дейности", за да може да си остави време да помисли над тези неща и затова обикновено винаги е губещия...
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 48 госта