Специален канал за мачовете от "А" група тръгва през януари

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Re: Специален канал за мачовете от "А" група тръгва през януари

Мнениеот Wishes » 15 авг 2012 10:53

Bartolomej написа:Ще има голям успех . Това е начина. Просто трябва се разкарат от ефира разните му там мачлета в енглия , еспания и т.н . Сичко българско и родно трябва да е с приоритет .

Да те хората нямат интернет и спрът ли им мачовете по телевизията, няма да гледат чужите първенства. Не е това начина да се привлече интереса. Просто няма смисъл.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 авг 2012 10:56

Wishes написа:
Bartolomej написа:Ще има голям успех . Това е начина. Просто трябва се разкарат от ефира разните му там мачлета в енглия , еспания и т.н . Сичко българско и родно трябва да е с приоритет .

Да те хората нямат интернет и спрът ли им мачовете по телевизията, няма да гледат чужите първенства. Не е това начина да се привлече интереса. Просто няма смисъл.

То нека са надяваш ти някъде да фанеш стрийм за мач .. мани гитес глупости . Това е начина пълно облъчване с Бг мачове , както десетилетия се случва с тес нисша лига , дойч махт шпас и еспанските мърди ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 15 авг 2012 10:57

хахах е сори бате ама колкото и да обичам българското не можеш да ме задължиш да гледам Монтана-Враца, при условие че по това време ще играят Реал Мадрид-Барселона или Манчестър Ю.-Манчестър С. Няма шанс да успее този проект, а дори и да забранят на БГ телевизиите да дават мачове от други първенства в някакъв интервал от време на деня ако искам да гледам някой мач от чужбина ще си го гледам в нета и пак няма да платя да гледам БГ футбол!!! Тъпаците вместо да вземат някакви пари от някоя телевизия от алчност ще останат без нищо!!!!

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 15 авг 2012 10:58

deepblue написа:Левски и цска винаги ще се гледат, ако и да се борят за отпадане.

Вярвай си, вие сега сте 1/4 на посещаемостта на Ботев, камоли ако сте в ситуацията, която бяхме 10 години. "Любовта" на ракиените/телевизионните фенове не е толкова силна, че да гледат и поддържат отбор, който се бори за 8-10 място за постоянно ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 авг 2012 11:01

Никакви стриймове не ти трябват !!! Макар че от доста време си има стриймове дори HD !!!
Всеки телевизионен оператор за 15/20-на лв. на месец които така или иначе се плащат в пакета си има
достатъчно чужди телевизии които дават мачовете от Англия,Германия,Испания и др. първенства !!!
Даже няма да слушаш куция коментар на някое връзкарче наредило се на хранилка в Диема или
кяото и да била БГ телевизия.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 авг 2012 11:04

По-добре всеки Клуб сам да си договори правата ...
Сега, идеята за тази ТВ е единствено и само за това, и клубовете извън Левски и ЦСКА да гушнат малко кинти.

Според мен двата гранда се прецакват по-този начин ...
Та те ще генерират над 90 % от приходите ... А ще трябва да ги делят с другите 14 тима !?? ... :shock:
Тоест, част от приходите от двете дербита, ще отидат и за Славия, Гоце Делчев, Монтана, Враца и т.н.
Както и да го гледаме, това не е особено справедливо !

Аз например искам, парите които ще платя за да гледам Левски, поне половината да отидат в любимият ми Клуб !!
Ест, че и съперникът им трябва да получи нещо ...
Но само той !
Но не и всички останали 14 тима да вземат кинти ... От мач на Левски !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 авг 2012 11:04

Идеята е добра,но не трябва да е платена услугата.Примера с диемите е показателен.Тв. да се издържа от реклами.И в областта от която предават двубоя да се заглушава.Заради посещаемостта.Така беше в Италия.Сега не знам.И много важно.Заради техният интерес да няма двубои в понеделник или по време когато им скимне.Има хора които предпочитат да гледат любимият си отбор и нямат възможност да ходят на стадиона.Аз рядко ще я гледам.Защото следвам Ботев Пловдив навсякъде.

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 15 авг 2012 11:05

Bartolomej написа:
Wishes написа:

То нека са надяваш ти някъде да фанеш стрийм за мач .. мани гитес глупости . Това е начина пълно облъчване с Бг мачове , както десетилетия се случва с тес нисша лига , дойч махт шпас и еспанските мърди ..

Добре обясни ми защо трябва да ни карат насила да гледаме, а не гледат да си оправят бакиите и да вдигнат качеството на футбола. Така хората сами ще избират нашето първенство. Това е все едно да е налага на пазара само телевизир " Велико Търново " защото е български, а всякакви други плазми да не се предлагат.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 15 авг 2012 11:06

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Идеята е добра,но не трябва да е платена услугата.Примера с диемите е показателен.Тв. да се издържа от реклами.И в областта от която предават двубоя да се заглушава.Заради посещаемостта.Така беше в Италия.Сега не знам.И много важно.Заради техният интерес да няма двубои в понеделник или по време когато им скимне.Има хора които предпочитат да гледат любимият си отбор и нямат възможност да ходят на стадиона.Аз рядко ще я гледам.Защото следвам Ботев Пловдив навсякъде.

Напълно съм съгласен с колегата, въпреки,че аз дори бих си платил за един такъв канал. Стига разбира се цената да е разумна.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 авг 2012 11:07

Този канал няма как да го бъде в България.
1во защото българина не е свикнал да плаща и 2ро голяма част от хората още не са на цифрова телевизия, а с аналогова няма как да се гледа PPV .
Освен това направата на една такава телевизия изисква сериозна инвестиция и не виждам кой нормален човек би си дал парите за нещо което 100 % няма да върви.
Според мен целия този шум е да накарат някоя от телевизиите да вземат правата и всичко да се свърши .

Върни се в “Футбол - България”