БФС пак наказа ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: БФС пак наказа ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2012 22:52

Червени_шампиони написа:
dreben23 написа:[offtopic]А и по всичко личи, че все пак Гриша Ганчев е на път да влезе в ръководството, вариантът отново в Ловеч е също много вероятен, даже ще ни излезе без пари. ;)[/offtopic]

Това в оффтопика къде го прочете?

[offtopic]В топспорт, макар да не е надежден източника, има логика според мен, понеже Димитров не разкри кой е човекът присъствал на срещата, хич не е изключено това да е Гриша Ганчев! Статията за четиримата, които ще дойдат, ако Ицо ни стане президент! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 авг 2012 22:53

Синьо сърце написа:Не ви разбирам, сами си го правите, а после Сульо виновен... Кой мозък реши, че ултравеликия играч Анеси си струва проблемите? Кой хвърля бомби в Ловеч? Взимате Градев за солташак, а после се сърдите... Не е сериозно!
pp По-евтино ще ви излезе да сте домакини из страната, а не на националния, че таксата е баята там. Не че и на тях не дължите пари, между впрочем, ( и за това ли е Перукан виновен), но си е по-ефтинко-рейсчето, хотелчето и дома!

Има нещо вярно, заради Анеси цели 8 момчета не могат да играят, но уж беше картотекиран, Радо Василев показа даже някакъв документ от УЕФА, който ясно се вижда че футболиста Анисе е преминал от тоя отбор дето е бил (забравих му името) в ЦСКА....

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2012 22:58

Сега е просто задължен да вкара на Черноморец, за да си заслужава! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2012 22:59

Teo написа:
Обърках, имам предвид гостуването в Ловеч есента, дали ни наказаха :geek:

Хахахахахаха. Не мога да повярвам колко си упорит и безскруполен в опита си да намериш под вола теле :lol: :lol: :lol: И тогава ви наказаха, но ще те оставя да се поровиш тук-там, за да се научиш да търсиш проблемите и фактите най-напред в своята къщурка ;)

"Дисциплинарната комисия на БФС глоби червения клуб с 3000 лева за хвърлени опасни за здравето предмети"
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 авг 2012 23:02

Там е работата , че не е бил в Невезис ония само са му изискали картотеката обаче не са го картотекирали в тяхната федерация. После ние му изискваме от тях картотеката и те я пращат. Обаче врътката не мина.И не е виновен Анисе , а пернишките измекяри с техните тарикатлъци.Добре , че се махат съсипаха ни имиджа на клуба.Това наказание е добре дошло Армията и без това няма лиценз, пък и с тия инвалиди е все тая къде играем.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2012 23:02

БФС за едни е майка, а за други мащеха. Това го е показвала винаги, но особено силно след отнемането на лиценза през 2008г. А сега след като стана ясно, че Стоичков ще се връща в ЦСКА, Перуката сън не го лови за да измисли как да направи така, че да сме свършили с шансовете за титлата до септември. Имам чувството, и че това с телевизионните права ДО 3-4-ти кръг е част от схемата. След това съм сигурен, че ще се предават мачовете.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 авг 2012 23:06

Teo написа:
Червени_шампиони написа:На националния стадион ще играеме според мен.

Нали на него щяхме да играем с Локо Пд, ще сме на Овча Купел най-вероятно :|

що не на Герена , там ще е интересно
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 авг 2012 23:09

Red Warrior написа:БФС за едни е майка, а за други мащеха. Това го е показвала винаги, но особено силно след отнемането на лиценза през 2008г. А сега след като стана ясно, че Стоичков ще се връща в ЦСКА, Перуката сън не го лови за да измисли как да направи така, че да сме свършили с шансовете за титлата до септември. Имам чувството, и че това с телевизионните права ДО 3-4-ти кръг е част от схемата. След това съм сигурен, че ще се предават мачовете.

Ние тая година титла няма да види ме, а и Европа се вижда мираж, нищо чудно след 4-тия кръг да имаме 1 точка :|

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 14 авг 2012 23:14

Red Warrior написа:БФС за едни е майка, а за други мащеха. Това го е показвала винаги, но особено силно след отнемането на лиценза през 2008г. А сега след като стана ясно, че Стоичков ще се връща в ЦСКА, Перуката сън не го лови за да измисли как да направи така, че да сме свършили с шансовете за титлата до септември. Имам чувството, и че това с телевизионните права ДО 3-4-ти кръг е част от схемата. След това съм сигурен, че ще се предават мачовете.

И аз така мисля!Кво е това наказание,вярно ударили сте полицай,ранили сте пожарникар,хвърлили сте 20 бомби и сте запалили 25 факли,които пак са полетяли към терена,ама тва нищо не е!Вън перуката!!!Иначе и за тв-правата си прав,никой не иска пари,само и само ЦСКА,да не стане шампион,всички са наплашени от играчите,които взехте!А днес ми казаха,че и курса на долара,много се влияел от събитията в ЦСКА,ама не разбрах ще пада ли,или ще се вдига! :roll:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 авг 2012 23:16

onegavon написа:Там е работата , че не е бил в Невезис ония само са му изискали картотеката обаче не са го картотекирали в тяхната федерация. После ние му изискваме от тях картотеката и те я пращат. Обаче врътката не мина.И не е виновен Анисе , а пернишките измекяри с техните тарикатлъци.Добре , че се махат съсипаха ни имиджа на клуба.Това наказание е добре дошло Армията и без това няма лиценз, пък и с тия инвалиди е все тая къде играем.

Хммм. Градеф, чоджум, баш тарикат... Не мога да повярвам, че това е ЦСКА! Дядо ми(лека му пръст), ходеше със значка на този клуб на ревера с гордост! Добре, че не видя докъде стигна неговият ЦСКА,( а ако вижда-не знам...). Срамна работа, а и да ти кажа не виждам скоро изход от ситуацията, не само за ЦСКА. Мда...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”