11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2012 21:43

siniq_fen написа:Това е отвратително отношение към национален вратар... Бях потресен.

Айде без излишни драми, съвсем нормални скандирания по време на мач, не забравяй все пак кой къде е играл. Сещаш ли се как реагираха едни други хора, когато през 2003 на ремонтирания ст. "Васил Левски" България водеше срещу Хърватия с 2-0 и Чиликов направи непростим пропуск пращайки топката на 4 метра над вратата? Забележи, говорим за мач на България, а не някаква пародия на клубен футбол. Малък си, а и едва ли си бил на този мач, затова помоли батковците да ти разкажат някои неща преди да се сърдиш че национален играч е обиждан ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2012 21:58

TristaNNN написа:
siniq_fen написа:Това е отвратително отношение към национален вратар... Бях потресен.

Айде без излишни драми, съвсем нормални скандирания по време на мач, не забравяй все пак кой къде е играл. Сещаш ли се как реагираха едни други хора, когато през 2003 на ремонтирания ст. "Васил Левски" България водеше срещу Хърватия с 2-0 и Чиликов направи непростим пропуск пращайки топката на 4 метра над вратата? Забележи, говорим за мач на България, а не някаква пародия на клубен футбол. Малък си, а и едва ли си бил на този мач, затова помоли батковците да ти разкажат някои неща преди да се сърдиш че национален играч е обиждан ;)

Че съм малък, малък съм, ама бях на мача. И какво, хубаво ли му е било на Чиликов? А какво ни е направил Стоян Колев, че да е заслужил такова отношение?
Само Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2012 22:10

siniq_fen написа:Че съм малък, малък съм, ама бях на мача. И какво, хубаво ли му е било на Чиликов? А какво ни е направил Стоян Колев, че да е заслужил такова отношение?

Не се напрягай, това са нормални неща по време на мач, особено на клубно ниво ;) Имало е, има и ще има такива възгласи, просто това е част от играта. Да не забравяме че в други страни противниците ги целят директно с факли, така че нищо особено не е станало. Виж, това с Чиликов беше доста по-гадничко, понеже на терена беше България!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”