НОВА превзема английския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: НОВА превзема английския футбол

Мнениеот dindan » 14 авг 2012 20:37

paceto написа:На мен ми е чудно кога ще започнат да дават нещо различно по Нова Спорт, а не само да ми повтарят мачове от минали първенства на Висшата лига.
Има толкова много спорт като НХЛ например, които може да закупят, но на този етап този канал е излишен за мен.
НБА също ще е хубаво да е вземат.

Има много спортове,но не мислиш ли,че струва пари,а щом е излишен не го гледай,аз как например не гледам Планета,фен тв и други,но не казвам,че са излишни
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
rodoshka
Контакти:

Мнениеот rodoshka » 14 авг 2012 20:42

:) :) Много се радвам и нямам търпение да започне!!Надявам се този сезон шампиона да зопочва с буквата „А„!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 14 авг 2012 20:45

Кога започва английското първенство ?

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 14 авг 2012 21:01

rodoshka написа::) :) Много се радвам и нямам търпение да започне!!Надявам се този сезон шампиона да зопочва с буквата „А„!!

Според мен на Астон Вила няма обигран състав още :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 авг 2012 21:14

dindan написа:
paceto написа:На мен ми е чудно кога ще започнат да дават нещо различно по Нова Спорт, а не само да ми повтарят мачове от минали първенства на Висшата лига.
Има толкова много спорт като НХЛ например, които може да закупят, но на този етап този канал е излишен за мен.

Има много спортове,но не мислиш ли,че струва пари,а щом е излишен не го гледай,аз как например не гледам Планета,фен тв и други,но не казвам,че са излишни

Ами то аз и не го гледам, ама това че го слагат този канал за сметка на някои други да речем или ми го слагат в някой пакет, в който той е излишен това ми е мисълта.
Гледам го само ако дадат някой по опасен мач по него от Англия иначе не и точно затова ми е чудно защо го държат самите те след като им гълта в момента доста пари на телевизията.
Все пак канала се казва Нова Спорт, а не Нова Премиер Лига (всъщност има такъв канал на английски) и така двата канала се препокриват.

В рекламата за канала дават какви ли не спортове и аз като чух че ще го пускат преди време се зарадвах, че ще има нещо различно и ще дават доста спорт, а вече колко 2-3 години от както го пуснаха аз не видях нищо друго от мачове от Англия.

Сега и БНТ Спорт ще тръгне от другият месец, но поне там ще дават различни спортове.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 авг 2012 21:29

Не, че съм много голям фен на италианският футбол. Ама да ми кажете, че Бърнли-Бристол Сити е по-интересен мач от Юве-Милан, Милан-Интер, Юве-Интер или култовият мач Рома-Лацио :? :( :( Просто нямам думи, ако има хора дето го вярват това? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 14 авг 2012 21:48

това, което правят е много хубаво за момента, но ще дойде време, когато ще си плащаме доста за подобни удоволствия. диема екстра беше само началото, пей пър вю-то няма да ни размине. иначе преди малко чух в техния ефир, че стартират и ХД канал- премиър лийг ХД, което също е много добре.
леваците от бгбъркотията не могат да разберат, колко леки изглеждат. щели да пускат платен канал :o само не знам колко стотин души ще платят за да гледат славия-монтана (венци стефанов е сред най-ербаб търгашите на тв правата) или локо сф-гоце делчев. аз бих пратил да гледам арсенал-съндърланд или сити- уигън, но не и берое-черноморец и съм сигурен, че и всички извън бургас и ст. загора биха направили същото. качеството си има цена и от НОВА много добре го значт и за това купуват ВЛ, а не бг идиотията
Последна промяна от gin на 14 авг 2012 21:52, променено общо 1 път.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 14 авг 2012 21:51

Всички най-популярни спортове: НБА, НХЛ, Формула 1, найсилните тенис турнири, както и най-силното футболно пъвенство ги дават по Филм+/Спорт+. Сега някой ще се обади да наплюе булсат, но тази тема е дъвкана много и все пак, който дава пари, той излъчва.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 авг 2012 22:08

gin написа:иначе преди малко чух в техния ефир, че стартират и ХД канал- премиър лийг ХД, което също е много добре

Ми то този канал го има в мрежата на Близоо още от пролетта и предават само мачове в ХД макар и до сега даваха записи на стари мачове дори и от преди 3-4 години.Само че до момента коментираха с оригинално английско аудио без никаква намеса на бг коментатори.

Изображение

https://blizoo.bg/dtv_140.html

Niksh0 написа:

Всички най-популярни спортове: НБА, НХЛ, Формула 1, найсилните тенис турнири, както и най-силното футболно пъвенство ги дават по Филм+/Спорт+. Сега някой ще се обади да наплюе булсат, но тази тема е дъвкана много и все пак, който дава пари, той излъчва.

Ами то си е така мен какво ме благни, че ги дават там след като не мога да ги гледам? :)
Да ги пуснат на другите оператори и няма да има проблем никакъв.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 14 авг 2012 22:22

arsenvengerin написа:Дървено ли? Ти добре ли си???

Ниските нива на острова, Некомерсиален ФУТБОЛ на пълни стадиони, БЕЗЦЕННО.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Върни се в “Футбол - Свят”