ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот ilian12 » 14 авг 2012 17:58

siniq_fen написа:
ilian12 написа:
london_hools написа:Чиста победа 3:0 за Левски :!: ,тези до вчера играха по села и паланки,сега щели да ни бият в София(смях в залата) :) ,едно е да биеш Своге,друго е да се изправиш срещу най-силният отбор в БГ :!: САМО ЛЕВСКИ

В неделя няма никак да ви е до смях, особено след 9:45.

Разбирам левскарите, че се чудят на нашия оптимизъм, но в крайна сметка те не са гледали Ботев за разлика от нас, а от друга страна всеки в България видя играта им в ЕКТ ... И затова по наша преценка Левски е напълно преодолим отбор в този му вид.

Аз пък не знам дали ще ни е до смях, ама знам, че ще имаме 6 точки ;)

Чак пък цели 6 шайби да ви вкараме, не че не сме го правили в София, но не бъди толкова черноглед. :lol:
105 години / 4 поколения ботевисти!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 авг 2012 18:39

london_hools написа:Чиста победа 3:0 за Левски :!: ,тези до вчера играха по села и паланки,сега щели да ни бият в София(смях в залата) :) ,едно е да биеш Своге,друго е да се изправиш срещу най-силният отбор в БГ :!: САМО ЛЕВСКИ

До някъде си много прав.С отбора от Б група нямахме никакви шансове въпрек и че Кривия си е класа и на годините на,които е.Просто от оня отбор са само Неделев и Рахов сега при нас.А относно попълненията гледайте мача и сами ще оцените за какво е оптимизма ни.Дори и да победите ще видите едни изключителни играчи.Това е всичко,не разбирам какво лошо има да вярваме в отбора си.

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 14 авг 2012 18:41

Чиста победа 3:0 за Левски ,тези до вчера играха по села и паланки,сега щели да ни бият в София(смях в залата) ,едно е да биеш Своге,друго е да се изправиш срещу най-силният отбор в БГ САМО ЛЕВСКИ

В неделя няма никак да ви е до смях, особено след 9:45
Разбирам левскарите, че се чудят на нашия оптимизъм, но в крайна сметка те не са гледали Ботев за разлика от нас, а от друга страна всеки в България видя играта им в ЕКТ ... И затова по наша преценка Левски е напълно преодолим отбор в този му вид.100 години - КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА
[b][/b

На първия - евала брат за оптимизма(след Сараевската клизма :( ),само така ,ние сма номер 1 и догодина ще громим някой нов Юкяскюля от Мурска Неделя...докато не видя да си "изплюят червата" от зор и раздаване и не видя сълзи в очите им в тежки моменти ,не ги приемам тия Куко,Муко и Мърсолино за част от Левски

На втория - аз ви гледах мача,добри сте брат(за нивото на А група де),ако приемем за мерило Славия,и наистина в Неделя знака е 1х2(за мен поне)

И само Левски,в Неделя ще подкрепям и ще викам за отбора(емблемата) докрай!
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 14 авг 2012 19:17

Мисля, че на Ботев им е малко повече ентусиазма. Разбираемо е, донякъде логично, но да биеш Левски на Герена е нещо друго и то не само разлика в класата със Славия. На тях и стените и съдиите могат да помогнат. 1:0 според мен
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 14 авг 2012 19:21

zlobul написа:
Asterix написа:Паразитите ще са 1 000 , но платените драскачи , с които разполагат ще ги увеличат с 2-3 000 ;)
Справка - баража , който го купиха от Своге бяха 4 000 , а Ники дудуковата ТВ и потните селски драскачи ги изкараха 10 000 :lol:

пс: Агента , ако реши ще даде мача на паразитите . Иначе 2:0

Агента е ботевист , след тва е симпатизирал на панчаревци , а сега е президент на Левски ! Ако мача е "чист" , канарите нямат шанс , колкото и да сме слаби в момента.

Вие двамата май едни и същи хапчета пиете :) :) :)
Много скоро ще разберем колко ще бъдем в София, но със сигурност няма да бъдем повече от бройката отпуснати билети.
Този мач може да бъде опорочен единствено от съдиите, а не от ръководствата на отборите.
Сменета хапчетата - тези видимо не ви влияят добре. :) :) :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 авг 2012 19:52

hetfield написа:

До някъде си много прав.С отбора от Б група нямахме никакви шансове въпрек и че Кривия си е класа и на годините на,които е.Просто от оня отбор са само Неделев и Рахов сега при нас.А относно попълненията гледайте мача и сами ще оцените за какво е оптимизма ни.Дори и да победите ще видите едни изключителни играчи.Това е всичко,не разбирам какво лошо има да вярваме в отбора си.

Станчев,Костов,Атанасов,Грънчаров,Шеткус,Неделев ли са "изключителните" играчи,които ще ни благословят с присъствието си?

Потребителски аватар
Дивака1912

Мнениеот Дивака1912 » 14 авг 2012 20:00

Ще помоля Ботевистите да не разясняват какъв ние отбора и кой играе в него.Нека левскарите се милсят за фаворити ,а ние да го играем умрялата лисица.А ,колкото до публиката в гостуващия сектор на Герена(ХУБАВО ДА ЧЕТАТ ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ)до момента(вторник) има 5 рейса и 17 микробуса организирана екскурзия!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 14 авг 2012 20:21

Дивака1912 написа:Ще помоля Ботевистите да не разясняват какъв ние отбора и кой играе в него.Нека левскарите се милсят за фаворити ,а ние да го играем умрялата лисица.А ,колкото до публиката в гостуващия сектор на Герена(ХУБАВО ДА ЧЕТАТ ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ)до момента(вторник) има 5 рейса и 17 микробуса организирана екскурзия!

Виждаме как играете ролята на ''умряла лисица'' :mrgreen: То не спряхте да ни обяснявате колко сте велики и как ще ни биете на Герена. Всичко може да се случи в този мач ,но папагалите малко да се осъзнаят и да се сетят ,че ще гостуват на Левски ,а не на Гигант (Съединение) от В група ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 14 авг 2012 20:30

Разбирам ентусиазма на феновете на Ботев Пловдив, отново са там, където трябва да бъдат. Все пак, никой отбор не идва на Герена като фаворит. Нека стане хубав мач и феновете да се забавляват.
3 - 1
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 авг 2012 22:20

Моето уважение към феновете на Ботев и това, което направиха ! Казвал съм го много пъти, и ще го казвам!
Относно билетите-нито един фен на Ботев няма да остане извън стадиона, ако ще 4000 да дойдете... Лошо няма, напротив-писна ми да гледам срещу мене по 30-40 човека. Не разбирам каква е тази истерия, нас ни било страх, 10 % някакви-що слушате посрани сайтове? Заповядайте, добре сте дошли, аз даже повече зарад вас ще ида на мача, отколкото за нашите звездички, но това е друга тема... Знаете прекрасно, че проблеми няма да има.
Колкото до мача, аз вече не знам какво да очаквам, но няма да е лесен. Може и да паднем-сефте! Каквото-такова!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”