ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот ivaka » 14 авг 2012 15:38

Asterix написа:Паразитите ще са 1 000 , но платените драскачи , с които разполагат ще ги увеличат с 2-3 000 ;)

Справка - баража , който го купиха от Своге бяха 4 000 , а Ники дудуковата ТВ и потните селски драскачи ги изкараха 10 000 :lol:

пс: Агента , ако реши ще даде мача на паразитите . Иначе 2:0

Брутално мнение, и аз мисля така...може би не 2:0, но 1:0 е реално да се случи.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 14 авг 2012 15:43

Asterix написа:Паразитите ще са 1 000 , но платените драскачи , с които разполагат ще ги увеличат с 2-3 000 ;)

Справка - баража , който го купиха от Своге бяха 4 000 , а Ники дудуковата ТВ и потните селски драскачи ги изкараха 10 000 :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз по принцип не разбрах какво толкова са се разревали - едни за билети, други за късния час ,трети за това че е неделя, вероятно някои от тях ще предявят претенции да ги черпим с кафе и кроасани.
Да взимат тия билети и ако са им малко , има каси да си купят от там, ама се съмнявам да дойдат както каза повече от 1000.

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 14 авг 2012 15:44

ivaka написа:

Брутално мнение, и аз мисля така...може би не 2:0, но 1:0 е реално да се случи.

Брутално не , а реално с факти . При 1:0 за вас , те ще се оголят за да търсят изравняване и е възможно да им вкарате още 1 и мача да свърши около 75 минута :lol:

Зависи и от това дали члена на Дпс е решил да си купи титлата както Кирчо направи .

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 авг 2012 15:49

След командата от Иги гурото: Всички в София, на стадиона на Славия се събрахте 300 човека!
Поне да си бяхте направили един албум, така и така се бяхте събрали "всички в София" :)
П.С. Агента ако реши да даде мача, ще го вземем, да не сме луди да го върнем! А после да видим каква ще е реакцията на сектор Б и останалите левскари! Понеже то така се дават мачове. Левски и ЦСКА са като тото отборите, все дават, дават ... Смях! С аптеките шега не бива, ей!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 авг 2012 15:59

Theos написа:Да взимат тия билети и ако са им малко , има каси да си купят от там, ама се съмнявам да дойдат както каза повече от 1000.

Ами никой не може да каже предварително. Нагласите към момента в Пловдив са за екскурзия до София. Около 10% от хората около мен са решили да пътуват в неделя. Аз съм човек на възраст и отдавна не съм част от ТИ. Фракциите си пътуват задължително, тях не ги броим. По моя преценка в неделя ще има около 2000 ботевисти на Герена. Може и повече, зависи вече от времето.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 14 авг 2012 16:11

zlobul написа:Ами ето ти го казваш . Колко години трябва да минат и колко още трябва да се осере тара , че тия там (мълчаливия сектор) да се обадят или поне да си мълчат , когато други се обаждат вместо тях. За съжаление няма как да се организираме всички левскари , които са от провинцията + тези от сектор А и В ....тия само на "гугутки " ще станат .

Няма нужда да се организираме. Идвай направо в сектор А да храниме Тоньо, щото все още ме гледат странно като се обърна към неговото място и почна да го храня. Всеки, който иска да си изрази недоволството да заповяда на мачът с Ботев, защото повярвайте ми ще паднем много гадно и тогава всички ще ревнат за протести...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 14 авг 2012 16:16

Pupper_ написа:
Theos написа:Да взимат тия билети и ако са им малко , има каси да си купят от там, ама се съмнявам да дойдат както каза повече от 1000.

Ами никой не може да каже предварително. Нагласите към момента в Пловдив са за екскурзия до София. Около 10% от хората около мен са решили да пътуват в неделя. Аз съм човек на възраст и отдавна не съм част от ТИ. Фракциите си пътуват задължително, тях не ги броим. По моя преценка в неделя ще има около 2000 ботевисти на Герена. Може и повече, зависи вече от времето.

Заповядайте колкото искате, сигурен съм ,че всеки фен на Ботев който дойде ще влезе на стадиона, няма нужда от драми за някакви си билети!

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 14 авг 2012 17:07

Чиста победа 3:0 за Левски :!: ,тези до вчера играха по села и паланки,сега щели да ни бият в София(смях в залата) :) ,едно е да биеш Своге,друго е да се изправиш срещу най-силният отбор в БГ :!: САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 14 авг 2012 17:39

london_hools написа:Чиста победа 3:0 за Левски :!: ,тези до вчера играха по села и паланки,сега щели да ни бият в София(смях в залата) :) ,едно е да биеш Своге,друго е да се изправиш срещу най-силният отбор в БГ :!: САМО ЛЕВСКИ

В неделя няма никак да ви е до смях, особено след 9:45.

Разбирам левскарите, че се чудят на нашия оптимизъм, но в крайна сметка те не са гледали Ботев за разлика от нас, а от друга страна всеки в България видя играта им в ЕКТ ... И затова по наша преценка Левски е напълно преодолим отбор в този му вид.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2012 17:42

ilian12 написа:
london_hools написа:Чиста победа 3:0 за Левски :!: ,тези до вчера играха по села и паланки,сега щели да ни бият в София(смях в залата) :) ,едно е да биеш Своге,друго е да се изправиш срещу най-силният отбор в БГ :!: САМО ЛЕВСКИ

В неделя няма никак да ви е до смях, особено след 9:45.

Разбирам левскарите, че се чудят на нашия оптимизъм, но в крайна сметка те не са гледали Ботев за разлика от нас, а от друга страна всеки в България видя играта им в ЕКТ ... И затова по наша преценка Левски е напълно преодолим отбор в този му вид.

Аз пък не знам дали ще ни е до смях, ама знам, че ще имаме 6 точки ;)
Само Левски!

Върни се в “Архив”