"А" група І кръг - Локомотив Сф - Локомотив Пд - 1:1 КР

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Re: "А" група І кръг - Локомотив Сф - Локомотив Пд - 1:1 КР

Мнениеот Sofia 1929 » 14 авг 2012 11:13

Пловдив1926 написа:
Milcho1987 написа:
loko1 написа:Може да е играл Х, още помня Генов и компания как добре го правеха този резултат :evil:

600 - значи сте били повече от последния път в Надежда.

Репортажи май няма да има, камери не са пускани нали?

Колко сме били незнам, защото бях на работа и не можах да присъствам на мача, но е факт, че по радиото се чуваха само наши песни. Така, че 100 % сме били повече от вас.

Приятно съм изненадан, че Марешки е бил на стадиона и че ще присъства и на Лаута срещу Литекс. Това са добри индикации.

Имаме млад отбор, който има нужда от подкрепа, търпение и доверие. Поздравявам момчетата за сърцатата игра и спечелената точка.

Как така "ваши песни" бе момче, вие "ваши песни" имате от 3-4 години като открихте Ютуб, преди това сменяте Пловдив със София и това ви беше репертоара. Ама ти щом не знаеш, че вашата агитка бойкотира мача и нямаше "ваши песни" значи се замислям защо ли ги загубих тия 25 секунди да ти отговарям.

Иначе към 600 човека:
http://lportala.net/phpThumb/phpThumb.p ... 7CBR%7C100

Скара се на твой човек, нареди ни нас, всичко е 6. Песни нямаме, преди 3-4 години, чрез youtube сме ги открили от вас - ясна е работата. Цялата тази арогантност, не ви носи точки. Живи и здрави бъдете
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 авг 2012 11:53

Кажи ваша песен от повече от 3-4 години, която да не е копирана от нас, че не се сещам :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 14 авг 2012 14:08

Пловдив1926 написа:Кажи ваша песен от повече от 3-4 години, която да не е копирана от нас, че не се сещам :)

По-добре е(след като си толкова наясно с песните, които се пеят при нас), ти да ми кажеш поне една, която е изкопирана от нас. Ама песен не напев. Това, че сме малко не значи, че ядем доматите с коловете. Не сме по митологиите, но това не значи, че всеки трябва да се упражнява на наш гръб.

П.С. Ако толкова държиш все пак аз да ти пратя песни, които не са копирани от вас само кажи и ги имаш на лични, да не спамим тук.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 14 авг 2012 14:51

Пловдив1926 написа:Кажи ваша песен от повече от 3-4 години, която да не е копирана от нас, че не се сещам :)

"Ювентина але, але". Но е хубаво да се забравя, това, което не ти харесва, нали?
Реално вече ми е изключително неприятно и гнусно да комуникирам с хора като вас, които не виждат по-далеч от носа си.
Със здраве

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 авг 2012 15:31

Ми не комуникирай бе :) Баси хартиените ултраси, седнал да ми говори за Ювентина :) И с тия мелодии имате. Пародия на публика - ултрастифо цял ден, смешна работа 20 човека с претенции. Нали знаеш, къде може да ги предявиш ако се мислите за нещо повече от поредния отбора с пародия на публика в България :) Най-многобройното ви посещение е онова с картонените човечета, за кво говорим :mrgreen: Има малки отбори с публики с манталитет, има големи отбори с публики без манталитет, има и такива като вас - хем малки, хем без качество. Да не ти обяснявам кога и що сте ми паднали толквоа в очите, ама не ставате за нищо, казвам ти го най-отговорно :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 14 авг 2012 15:46

Едно време имаше много пичове сред вас и бяхте със сигурност най-симпатичната публика в България, покрай такива като теб обаче нещата явно са се променили безвъзвратно. Жалко
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”