Медиите за Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- burgazliqta
- Контакти:
Re: Медиите за Черноморец
Това е най-лошото в бургаския футбол, а и като цяло в БГ футбола.Нишката се губи още от децата в училище. Как да очакваме да напълним стадион или да отчетем по-голям зрителски интерес, като децата не ги вълнува Черноморец, Левски, ЦСКА , а ги вълнува само пиене, дискотеки, купони, гаджета, клюки та дори и наркотици. Има и такива кото гледат футбол, ама не български ами Руунито и Месито , защото те бели най-големите. Трябва много още да се работи в посока връщане на интереса у българското дети като цяло посещението му на мачове на любимия отбор. Защото ако едно дете има интерес към футбола и към любимия отбор, то ще врънка татко си да го закара на стадиона, така ще спечелим още два фена по трибуните. Защо два, много просто: татковците в днешно време са така "заети" , че изобщо не искат да стъпят на стадион, а с децата около тях има минимален шанс, ако не за себе си поне за детето си да го закара на мач. Аз гледам да надъхвам колкото се може повече хора да идват на стадиона. Така след като те се зарибят да идват на мачове, после ще зарибят техни приятелчета и ще расте бройката на феновете на стадиона. Ето сега от моя клас, на мача с Литекс взех трима, сега от своя страна те ще доведат още техни приятелчета и ще сме повечко на стадиона. Имам няколко приятели които много трудно ги карам на стадиона(това става с много врънкане) и съм си обещал до края на есенния полусезон да ги зарибя да идват на всеки мач. 

[center]
[/center]

- White Fang
- Контакти:
ntodorov,ти какво очакваш да правят?Естествено,че се друсат като полудели,пият като битови алкохолици и се е**т като животни.Не може да гледаш футбол ако искаш да си готин,щото било селско.Айде бе!А много градско ли е да ми се напиеш като свиня и си на 13?Това е изтървана работа.Малко са бащите,които са като тия,дето идват на "Лазур" и водят децата си.ТАКА СЕ НАУЧАВА ДЕТЕТО НА ЛЮБОВ КЪМ ФУТБОЛА ИЗЦЯЛО!Дреме ти,че подкрепял ЦСКА.Нали харесва футбола?Това е по-важното.А вече кой отбор подкрепя си е негов избор.Не било правилно да се подкрепят два футболни отбора?Айде бе!Аз като подкрепям Левски и Черноморец,да не би да съм умрял?Като подкрепям Юнайтед и Евертън в Англия,какво от това?Всеки,който има дете,трябва да го води на стадиона.Така дядо ми се е научил да харесва футбола,така баща ми се е научил да харесва футбола,така аз съм се научил да харесвам футбола,така ще науча и децата си.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
White Fang написа:ntodorov,ти какво очакваш да правят?Естествено,че се друсат като полудели,пият като битови алкохолици и се е**т като животни.Не може да гледаш футбол ако искаш да си готин,щото било селско.Айде бе!А много градско ли е да ми се напиеш като свиня и си на 13?Това е изтървана работа.Малко са бащите,които са като тия,дето идват на "Лазур" и водят децата си.ТАКА СЕ НАУЧАВА ДЕТЕТО НА ЛЮБОВ КЪМ ФУТБОЛА ИЗЦЯЛО!Дреме ти,че подкрепял ЦСКА.Нали харесва футбола?Това е по-важното.А вече кой отбор подкрепя си е негов избор.Не било правилно да се подкрепят два футболни отбора?Айде бе!Аз като подкрепям Левски и Черноморец,да не би да съм умрял?Като подкрепям Юнайтед и Евертън в Англия,какво от това?Всеки,който има дете,трябва да го води на стадиона.Така дядо ми се е научил да харесва футбола,така баща ми се е научил да харесва футбола,така аз съм се научил да харесвам футбола,така ще науча и децата си.
Аз докарах племенника си и си отворих беля. Полудял е. Дори ще го прибирам от баба му и дядо му за мача. Със щерката - трудна работа.
Ясно ми е, че младото поколение е разюздано и незаинтересовано. Твърде много станаха изкушенията за тези деца.
Няма го и физическото възпитание в буквалния смисъл, не, като дисциплина. На стадиона ме закараха баща ми, дядо ми и чичо ми. Дълго време си ходеха така в пакет, а когато имаше мач никой не говореше, никой не се питаше ще ходим или няма. Това си беше нещо естествено, като да се изпикаеш, когато ти се пикае. Стадиона беше, като Обществената баня. Всеки ходеше по нужда, защото хората обичаха отборите си и футбола, като цяло. там се зареждаха. Лека му пръст на дядо ми. Той ме караше на Нафтата. Дражо Стоянов беше негов племенник.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:White Fang написа:ntodorov,ти какво очакваш да правят?Естествено,че се друсат като полудели,пият като битови алкохолици и се е**т като животни.Не може да гледаш футбол ако искаш да си готин,щото било селско.Айде бе!А много градско ли е да ми се напиеш като свиня и си на 13?Това е изтървана работа.Малко са бащите,които са като тия,дето идват на "Лазур" и водят децата си.ТАКА СЕ НАУЧАВА ДЕТЕТО НА ЛЮБОВ КЪМ ФУТБОЛА ИЗЦЯЛО!Дреме ти,че подкрепял ЦСКА.Нали харесва футбола?Това е по-важното.А вече кой отбор подкрепя си е негов избор.Не било правилно да се подкрепят два футболни отбора?Айде бе!Аз като подкрепям Левски и Черноморец,да не би да съм умрял?Като подкрепям Юнайтед и Евертън в Англия,какво от това?Всеки,който има дете,трябва да го води на стадиона.Така дядо ми се е научил да харесва футбола,така баща ми се е научил да харесва футбола,така аз съм се научил да харесвам футбола,така ще науча и децата си.
Аз докарах племенника си и си отворих беля. Полудял е. Дори ще го прибирам от баба му и дядо му за мача. Със щерката - трудна работа.
Ясно ми е, че младото поколение е разюздано и незаинтересовано. Твърде много станаха изкушенията за тези деца.
Няма го и физическото възпитание в буквалния смисъл, не, като дисциплина. На стадиона ме закараха баща ми, дядо ми и чичо ми. Дълго време си ходеха така в пакет, а когато имаше мач никой не говореше, никой не се питаше ще ходим или няма. Това си беше нещо естествено, като да се изпикаеш, когато ти се пикае. Стадиона беше, като Обществената баня. Всеки ходеше по нужда, защото хората обичаха отборите си и футбола, като цяло. там се зареждаха. Лека му пръст на дядо ми. Той ме караше на Нафтата. Дражо Стоянов беше негов племенник.
Трудно е да заспиш с подобни мисли, а! Пробвай по друг начин тези погубени младежи не заслужават безсънните ти терзания!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
- White Fang
- Контакти:
ntodorov написа:White Fang написа:ntodorov,ти какво очакваш да правят?Естествено,че се друсат като полудели,пият като битови алкохолици и се е**т като животни.Не може да гледаш футбол ако искаш да си готин,щото било селско.Айде бе!А много градско ли е да ми се напиеш като свиня и си на 13?Това е изтървана работа.Малко са бащите,които са като тия,дето идват на "Лазур" и водят децата си.ТАКА СЕ НАУЧАВА ДЕТЕТО НА ЛЮБОВ КЪМ ФУТБОЛА ИЗЦЯЛО!Дреме ти,че подкрепял ЦСКА.Нали харесва футбола?Това е по-важното.А вече кой отбор подкрепя си е негов избор.Не било правилно да се подкрепят два футболни отбора?Айде бе!Аз като подкрепям Левски и Черноморец,да не би да съм умрял?Като подкрепям Юнайтед и Евертън в Англия,какво от това?Всеки,който има дете,трябва да го води на стадиона.Така дядо ми се е научил да харесва футбола,така баща ми се е научил да харесва футбола,така аз съм се научил да харесвам футбола,така ще науча и децата си.
Разбирам.С момичетата е малко трудна работа.Точно това,което описа ти,трябва да се случва.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Апелативната комисия не уважи жалбата на ЦСКА
Апелативната комисия на БФС не уважи жалбата на ЦСКА срещу забраната за картотекиране на нови играчи в периода от 3 август до 31 август 2012 година на летния трансферен период.
Наказанието за "армейците" бе наложено заради жалба на Черноморец за договора на Анисе с ЦСКА.
От "червения клуб" твърдяха, че решението на Дисциплинарната комисия на БФС е "недопустимо, постановено при съществено нарушение на процесуалните правила и материалния закон, при нарушение на нормативните документи на БФС и основни принципи на правото и е неправилно и немотивирано. В обстоятелствената част на решението съществуват неистинни констатации, а самото решение е постановено от орган, който не е компетентен да разглежда казуса а именно: "Дисциплинарната Комисия на БФС".
Апелативната комисия обаче потвърди забраната, наложена от ДК, така, че до края на месеца ЦСКА не могат да използват новите си попълнения.
Така за първите четири кръга треньорът Стойчо Младенов няма да може да използва Жереми Родригес, Михаил Венков, Юнес Бенжелюн, Сержиньо, Алесандру Пакурар, Бернардо Тенгариня, Илиас Кириакидис, Тасио и Серж Нюаджи. Те ще могат да бъдат картотекирани чак след 31 август.
Освен това Мишел Платини и Анисе Абел също не могат да бъдат вписани в състава на "червените", но в този случай проблемът пред ЦСКА е казусът с Черноморец.
Миро, как го разбираш последното, навярно Анисе също е наказан, но интересно за какъв период, само за август или и за след това.
Така написано нищо не е ясно ... Анисе имаше наказание за първия кръг . За друго не съм чул
-
- Контакти:
Баща ми ме накара да обичам футбола. Ходехме почти винаги заедно. Аз научих синовете си. Големият е постоянно с мен, малкият прескача някои мачове. Внукът ми беше на последния мач с Локото, вече ме пита, кога ще ходим пак. За мача с ЦСКА освен с тях идвам и с гостите си - 3-ма от Русия(заради тях пропуснах мача с Левски), единият с наша фенска фанелка. Говорете, убеждавайте, увличайте хората около себе си.
Последна промяна от k.dimitrov на 14 авг 2012 18:28, променено общо 1 път.
Не съм съгласен , че с момичетата е по - трудно . Дъщеря ми е болен фен на Черноморец . Напоследък не идва на мачове защото е в Германия , но винаги слуша мачовете по радиото или ги следи по интернет . И гордо , гордо се разхожда из училището и с блуза на Акулите ,с името на Адриан Фернандес .
Друга е темата , че аз съм се погрижил от ранна детска възраст да бъде въведена в правата морско синя вяра .
А шанса да докара гадже - мазут у дома е точно толкова голям , колкото аз да ги подкрепа на някой мач , та дори да играят с Манчестър Юнайтед .
Всичко е въпрос на възпитание и пропаганда .
Друга е темата , че аз съм се погрижил от ранна детска възраст да бъде въведена в правата морско синя вяра .
А шанса да докара гадже - мазут у дома е точно толкова голям , колкото аз да ги подкрепа на някой мач , та дори да играят с Манчестър Юнайтед .
El greco написа:Не съм съгласен , че с момичетата е по - трудно . Дъщеря ми е болен фен на Черноморец . Напоследък не идва на мачове защото е в Германия , но винаги слуша мачовете по радиото или ги следи по интернет . И гордо , гордо се разхожда из училището и с блуза на Акулите ,с името на Адриан Фернандес .
Мдааа,опитвам да правя същото с моята. Ако не успея,малкия ще порасне.а там шансовете са по-големи.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Убеждаване в правата вяра му е майката. Иначе може да попадне при ония надупените на килимчетата дето зомбирани повтарят едни и същи мантри 
п.п. КОй разбрал-разбрал
,, кой е*ал - еб*л, Ленчето завърши 

п.п. КОй разбрал-разбрал

[center]Member of Old School Boys [/center]