"Б" Група - Сезон 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Б" Група - Сезон 2012/2013
4 отбора отпадат от А група ,2 отбора се класират от Б група ,няма баражи класирането и отпадането е директно.
е някви селски пръчки дет си мислят че света е техен ше се прават на оборотни... ми аре кат сте толкова отворени съберете ми над 15 000 човека на ваще стадиони и направете НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД за дадената година ( както направиха Спартак през сезона 2011-2012
) и тогава говоре кой кво направил и ще направи ... другото което е на мач от В група да ми събирате около 4-5 домакинства между 5-8 000 и на гостувания поне 40-50 човека (не че са много но за В група са си доста :Д:Д:Д ) тогава ми се фалете
иии помислете пак ВИЕ сте от СЕЛА ние от ГРАД (като изключим нафтата и другите спартаци ;дд) така чеее смишници сте
))

простоо не знам къв ви е проблема с плевенския Спартак ... въщост знам хаха страх ви е от нас
)

Лично аз искам всяка година в А група да влизат по 2 нови отбора с порутени стадиони за да може за 5,6 години поне стадионите в окръжните градове да се ремонтират,така ще се развива футболът.
Които и отбор да влезе дали е Нафтата или Калиакра нямат ли собственик като Гр.Ганчев или Домусчиев ще танцуват 1но лято и пак в Б група това го разберете,особенно при група с 12 отбора са обречени.
CHE написа:Лично аз искам всяка година в А група да влизат по 2 нови отбора с порутени стадиони за да може за 5,6 години поне стадионите в окръжните градове да се ремонтират,така ще се развива футболът.
То ТИ ако знаеш КАКВО искаш ще е добре ;}
CHE написа:Лично аз искам всяка година в А група да влизат по 2 нови отбора с порутени стадиони за да може за 5,6 години поне стадионите в окръжните градове да се ремонтират,така ще се развива футболът.
Прав си,това засега е единствения начин да бъдат забелязани

markizz4o написа:е някви селски пръчки дет си мислят че света е техен ше се прават на оборотни... ми аре кат сте толкова отворени съберете ми над 15 000 човека на ваще стадиони и направете НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД за дадената година ( както направиха Спартак през сезона 2011-20128- ) и тогава говоре кой кво направил и ще направи ... другото което е на мач от В група да ми събирате около 4-5 домакинства между 5-8 000 и на гостувания поне 40-50 човека (не че са много но за В група са си доста
тогава ми се фалете
![]()
-) иии помислете пак ВИЕ сте от СЕЛА ние от ГРАД (като изключим нафтата и другите спартаци ;дд) така чеее смишници сте
))
Те всички отбори които приемат за купата Левски или Цска пълнят стадиона ,но когато го напълнят за всичките си 15 мача [което ще го направят само Ботев пл.*]тогава да се хвалят.те агитките на Цска и Левски са ми смешни с празните им трибъни срещу слабите отбори ,ти ми говориш за Спартак смяяяяяяяях

lorddemon написа:CHE написа:Лично аз искам всяка година в А група да влизат по 2 нови отбора с порутени стадиони за да може за 5,6 години поне стадионите в окръжните градове да се ремонтират,така ще се развива футболът.
То ТИ ако знаеш КАКВО искаш ще е добре ;}
Аз искам гражданска воина и ликвидиране на всички кръвопиици които ни доведоха до просешка тояга ,ти навит ли си на революция.
Е сега щеше да е прекрасно,да наложат плейофите във "Б" група,като тези из долните дивизии на Англия...Класират се 1-вия и 2-рия директно,а 3,4,5 и 6-тия да играят баражи за останалото 1 свободно място ( говоря,ако примерно се класират по 3 отбора,а не както сега по 2 )