Странните решения на Мъри!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Странните решения на Мъри!

Мнениеот mursusaid » 29 авг 2009 02:37

Сърмов,Миланов,Н.Михайлов,Пл.Николов,Ил.Стоянов,за Телкийски не знам,ако някой знае да каже,но той колко мача е изиграл в отбора си и вече започна ли да играе като титуляр в Амкар,ако не е тогава какво прави в националния,при положение че руското първенство отдавна си върви,а те и ЛЕ играят и ако не се е преборил там за титулярно място,за какво говорим тогава( с уговорката,че не съм сигурен дали е така,ако не е така му се извиняввам :) ) но за другите съм на мнение,че нямат място в нац.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 02:39

mursusaid написа:Сърмов,Миланов,Н.Михайлов,Пл.Николов,Ил.Стоянов,за Телкийски не знам,ако някой знае да каже,но той колко мача е изиграл в отбора си и вече започна ли да играе като титуляр в Амкар,ако не е тогава какво прави в националния,при положение че руското първенство отдавна си върви,а те и ЛЕ играят и ако не се е преборил там за титулярно място,за какво говорим тогава( с уговорката,че не съм сигурен дали е така,ако не е така му се извиняввам :) ) но за другите съм на мнение,че нямат място в нац.

В последния им мач срещу Фулъм беше титуляр . За в Русия не съм сигурен ;)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 29 авг 2009 02:41

moonlight написа:
mursusaid написа:Сърмов,Миланов,Н.Михайлов,Пл.Николов,Ил.Стоянов,за Телкийски не знам,ако някой знае да каже,но той колко мача е изиграл в отбора си и вече започна ли да играе като титуляр в Амкар,ако не е тогава какво прави в националния,при положение че руското първенство отдавна си върви,а те и ЛЕ играят и ако не се е преборил там за титулярно място,за какво говорим тогава( с уговорката,че не съм сигурен дали е така,ако не е така му се извиняввам :) ) но за другите съм на мнение,че нямат място в нац.

В последния им мач срещу Фулъм беше титуляр . За в Русия не съм сигурен ;)

ок,казах че не съм сигурен за Телкийски,но за другите мнението си го оставям
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 29 авг 2009 02:41

moonlight написа:Предлагам да сменим Пламен Николов и Радостин Кишишев с Тодор Янчев и Александър Александров (защитника).Сигурно ще сте доволни ;)

Трябва да се викат играчите, които са го заслужили, не може след като са ти опънали мрежата с 4 парцала БАТЕ - да има 2 защитника от този отбор в националния

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 02:49

ludiq1913 написа:
moonlight написа:Предлагам да сменим Пламен Николов и Радостин Кишишев с Тодор Янчев и Александър Александров (защитника).Сигурно ще сте доволни ;)

Трябва да се викат играчите, които са го заслужили, не може след като са ти опънали мрежата с 4 парцала БАТЕ - да има 2 защитника от този отбор в националния

Ок. Но нека не забравяме ,че головете бяха 4 заради психиката на играчите , а не заради слабата им игра.(Психиката не е по-малък проблем) . Но просто Литекс вчера психически рухна след първия гол .За да се обръщат такива мачове , трябват хора с манталитет на победител :!: Затова един Ботев ще е по-добър вариант от Литекс за Европа .Защото в Европа се случва да допуснеш гол.Обаче силните отбори , се стягат и обръщат мача.А слабите викат оставка :!:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 29 авг 2009 02:54

Без Гриша Ганчев футбол в Ловеч няма да има, а те там не го оценяват това, трябва наистина да ги остави и да вземе Ботев например и после нека чакат там в Ловеч успехи и да си викат ''оставки'' по В групите, били капризна публика.....

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 29 авг 2009 02:57

ludiq1913 написа:Без Гриша Ганчев футбол в Ловеч няма да има, а те там не го оценяват това, трябва наистина да ги остави и да вземе Ботев например и после нека чакат там успехи и да си викат ''оставки'' по В групите

Тва е така ние го искаме за президент от 10 години но за съжаления той отиде в Ловеч.Досега 100% ако примерно ние играехме СРещу БАТЕ щяхме да ги бием защото със сигурност поне 40-45% от футболистите нямаше да са тези които са в Литекс в Момента.

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 29 авг 2009 03:01

Ние заслужаваме Гриша Ганчев да ние президент докато В Литекс имат там някви фенове а ние имаме супер верни фенове общо колкото поне 10 Ловеча

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 03:03

fena_1912 написа:Ние заслужаваме Гриша Ганчев да ние президент докато В Литекс имат там фенове а ние имаме супер верни фенове общо колкото поне 10 Ловеча

[offtopic]Братле ,за съжаление си прав :cry: Жалко за вашите фенове . Заслужавате много повече . Ама тоя ДХ :x[/offtopic]

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 29 авг 2009 03:09

Мен хич не ме интересува дали ще бъдем шампиони просто искам да видя Отбра си добър способен да бие примерно Сливен вкъщи и навън да играе в Европа защото за съжаления не съм гледал нито един мач на Ботев в Европа защото съм малък на 16 а последния мач е бил през 1996 когато съм бил на 4.

Върни се в “Национален отбор”