Иначе никой не отрича водачеството на пловдивските публики.
Успех срещу Левски!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Точно това ме притеснява и мен, че на Герена винаги има едни фактори със свирки и флагчета, които не позволяват друг освен Левски да спечели. Прогнозата ми е, превъзходство на канарите на терена и трибуните а резултат може би 2:2 с две измислени дузпи в полза на домакините.lokomotiv4o написа:Ако позволят на Ботев да играе и не се намесват други фактори, Ботев ще вземе три точки. Успех.
kanara22 написа:Левски за момента имат по - класен от нашия отбор.
White Fang написа:kanara22 написа:Левски за момента имат по - класен от нашия отбор.
Ти полудя ли бе,човек?Кажи ми 5 играча,които са по-класни от вашите,без Пламен Илиев и Прохазка.Иначе,очаквам равен.Мисля,че ще е добре и за двата отбора.
Flash1912 написа:White Fang написа:kanara22 написа:Левски за момента имат по - класен от нашия отбор.
Ти полудя ли бе,човек?Кажи ми 5 играча,които са по-класни от вашите,без Пламен Илиев и Прохазка.Иначе,очаквам равен.Мисля,че ще е добре и за двата отбора.
Пламен Илиев? По-класен от Шеткус?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта