"Б" Група - Сезон 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Б" Група - Сезон 2012/2013
Според мен Светкавица имат не лош отбор за Б група , но няма да се натискат за А група. Видяха миналата година какво стана с тях, колко много пари се изискавт за нормално съществуване в елита, изисквания, лицензи, стадиони, играчи и т.н....
Тази година в А група влизат Спартак Плевен и Нефтохимик! Другите просто нямат шанс! Двата отбора са с класа над останалите. Другите отбори ще се боричкат помежду си ....! Време е Спартак Пл. да се завърне там където му е мястото - в А група! 100 000 град като Плевен го заслужава - има отбор съставен изцяло от местни момчета, многобройна вярна публика /справка мача за купата с ЦСКА - 15 000 души/, история и не на последно място действаща ДЮШ произвеждаща постоянно млади таланти за мъжкия отбор! 

Раковски направиха добър отбор, не ги подценявайте. Едва ли целта на отбора ще е "А" група, но с тези футболисти с които разполагат могат да победят всеки един отбор.
Последна промяна от tinko на 13 авг 2012 22:52, променено общо 1 път.
И аз мисля,че Спартак Плевен и Нефтохимик са най-вероятните кандидати за А група.
Други стойностни отбори са Спартак Варна,Видима,Калиакра,Светкавица. Въпросът е дали някой от тях иска да влиза.
Други стойностни отбори са Спартак Варна,Видима,Калиакра,Светкавица. Въпросът е дали някой от тях иска да влиза.
Enter написа:И аз мисля,че Спартак Плевен и Нефтохимик са най-вероятните кандидати за А група.
Аз очаквам Нефтохимик да е лидер и двата Спартака да се борят за 2рото място.
Състава на ФК"Раковски":
Вратари
Илия Николов
Стефан Стойчев
Юсеин Ахмедов
Защитници
Eмил Аргиров
Илиян Енчев
Антонио Цанков
Николай Домакинов
Даниел Божков
Иван Димов
Тодор Николов
Полузащитници
Васил Стефанов
Георги Аврамов
Стефан Учиков
Камен Апостолов
Христо Телкийски
Емил Петков
Цветан Павлов
Добрин Орловски
Йосиф Бахчевански
Константин Атанасов
Християн Казаков
Нападатели
Сашо Лачев
Филип Чипчев
Георги Стоянов
Иван Площаков
Методи Цветков
Вратари
Илия Николов
Стефан Стойчев
Юсеин Ахмедов
Защитници
Eмил Аргиров
Илиян Енчев
Антонио Цанков
Николай Домакинов
Даниел Божков
Иван Димов
Тодор Николов
Полузащитници
Васил Стефанов
Георги Аврамов
Стефан Учиков
Камен Апостолов
Христо Телкийски
Емил Петков
Цветан Павлов
Добрин Орловски
Йосиф Бахчевански
Константин Атанасов
Християн Казаков
Нападатели
Сашо Лачев
Филип Чипчев
Георги Стоянов
Иван Площаков
Методи Цветков
- Dexter Lord
- Контакти:
Очаквам Нафтата да спечелят първото място, а двата Спартак-а да се борят за 2-то място. И трите тима е нужно да са в "А" група затова им желая успех.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Спартак Варна са същия отбор от миналата година. Видяхме ги какво направиха - бореха се до последно с Дпбруджа да не изпаднат!
Играчите са същите , даже напуснаха 2-3 от добрите, така че лично аз не очаквам нещо различно от тях от 4-6 място максимум! Просто не са отбора който бяха преди години.....

Какъв Спартак Плевен бе?Аматьори от класа са.
Защо така мислиш sandi74, че Спартак Плевен са аматьори? Кое им е аматьорското? Че залагат само на собствени кадри и ли че имат повече публика от половината отбори от А група?