11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот Levskar_90 » 13 авг 2012 17:40

harka1911 на платени гугутки като теб не обръщам внимание.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 авг 2012 17:54

Levskar_90 написа:harka1911 на платени гугутки като теб не обръщам внимание.

Aма взе ми му обърни внимание или така е най -лесно да отричаш всичко. Като ти гледа аватара ако е вярно си с 5-6 годинки по- голям от сина ми така че слушай какво ти говорят по големите и стига с това отричане ако много разбираш иди в някой отбор за ръководител да те видим пфу аман от разбирачи в тая държава :( :o

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 авг 2012 18:11

Той не е от платените , а от манипулираните . Зомбирали са го напълно безплатно . Не слуучайно Милен им вика , че са секта . Ами те 15 човека взимат кинти , а всичко останало около тях е или малчуган или бараба с акъл , колкото на овца и половина ,които обикновено вярват на всичко което им се каже . Утре ако тарторите решат , ще им сменят и сексуалната ориентация , а тия даже няма да възроптаят , щото иначе няма да ги сметнат за левскари . Абе чуе ли човек "фракция" или пък някой който се отделя по някакъв начин от идеята и застава зад някакво собствено знаме , значи БЯГАЙ ДАЛЕЧ .
Ще дам веднага и пример : С какво са по различни "софия -запад" от обикновените левскари ? ...ами по няколко неща .
!- Едните получават пари от ръководството , а другите -НЕ
2-Едните се грижат за комфорта на ръководителите , а другите-НЕ
Разбира се в момента даже не се и докосвам до превилегиите с които се ползва тази фракция , която е срам за Левски
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 авг 2012 18:22

AN71 написа:

Aма взе ми му обърни внимание или така е най -лесно да отричаш всичко. Като ти гледа аватара ако е вярно си с 5-6 годинки по- голям от сина ми така че слушай какво ти говорят по големите и стига с това отричане ако много разбираш иди в някой отбор за ръководител да те видим пфу аман от разбирачи в тая държава :( :o

По скоро аман от "продажници " в тази държава братле . Това , че повечето си затварят очите за някои неща и излизат "добрите" , а другите като ги казват стават винаги "плювачи" , "досадници" и т.н не означава нищо . Истината е , че обществото не е дорасло още за да се справи с истината .

ПП . Ще ти кажа и нещо друго . Лумпените не са виновни , че са лумпени и че са на стадиона . Виновни са държавниците , защото още не са приели наистина строги закони за футболното хулиганство . Някой говорят за разни сектори , като за неква светиня , само че истината е доста различна ....и тя се видя когато гостуваха босненците . Нима някой си мисли , че е по ербап от английска агитка , която се държи на мач , все едно че е на театър ли ? ...ами ако хората не си бяха приели законите , които бяха наложителни то сектор Б или сектор-г или там разни бултраси щяха да изглеждат , като сикстински примадони в сравнение с тях .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 авг 2012 18:25

zlobul написа:

Той не е от платените , а от манипулираните . Зомбирали са го напълно безплатно . Не слуучайно Милен им вика , че са секта . Ами те 15 човека взимат кинти , а всичко останало около тях е или малчуган или бараба с акъл , колкото на овца и половина ,които обикновено вярват на всичко което им се каже . Утре ако тарторите решат , ще им сменят и сексуалната ориентация , а тия даже няма да възроптаят , щото иначе няма да ги сметнат за левскари . Абе чуе ли човек "фракция" или пък някой който се отделя по някакъв начин от идеята и застава зад някакво собствено знаме , значи БЯГАЙ ДАЛЕЧ .
Ще дам веднага и пример : С какво са по различни "софия -запад" от обикновените левскари ? ...ами по няколко неща .
!- Едните получават пари от ръководството , а другите -НЕ
2-Едните се грижат за комфорта на ръководителите , а другите-НЕ
Разбира се в момента даже не се и докосвам до превилегиите с които се ползва тази фракция , която е срам за Левски

злоби не си прав и ти човека каза да отидете на тези сбирки с тоньо ,гоньо или моньо и да си кажете нещата в очите а не да ревете тука едно и същи, но това си е типична наша черта да сваляме някой на софри и във форуми а и Ботев си го е казал че ,българина как беше камък върху камък на пепел да стане си кротува само ако му се бръкне в дома и семейството може да се надигне.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 авг 2012 19:35

AN71,
братле войната е изгубена предварително , така че няма смисъл . За съжаление пластовете в дадена сфера се пренареждат от хората по висшите етажи и никога не е ставало от обикновенте хора . Ние повече от писания по форуми нищо не можем да направим и не заради това че нямаме желание или смелост , а поради причини доста по различни от тези .
Кажи ми как и по какъв начин един или няколко обикновени фена биха повлияли за дадена промяна . Ами първо , тези хора трябва да имат "здрав гръб" , второ- да имат същия социален статус , като на този от когото недоволстват и още хиляди други причини , които няма да ми стигне вечерта да изброявам .
Или си мислиш , че слугите на тара от "софия-запад" ще черпят със сладко от смокини , ако някой се изправи против господарите им ?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2012 21:49

http://www.novsport.com/video247171_1062.html
И:
http://www.novsport.com/video245751_1062.html

Намерете десетте разлики. Виждате ли, как един мач може да се манипулира според гледната точка.
Евалла на Нов спорт, който е потърсил двете гледни точки...както обещаха де.

ПС: Иде реч за репортаж от един и същ мач представен различно според клубните пристрастия.. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 авг 2012 22:39

Zlobi и мен брат ме боли и даже приятели и познати ми се чудат на акъла ,че все още се паля и следа бг футбола боли ме и повярвай адски много ме е яд, че съм безпомощен да помогна на любимия си отбор но това е живота в който е парата и властта той си прави каквото иска а ние истинските и безкористни фенове само боледуваме и се дърлим което е жалко всеки си е прав за себе си .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 авг 2012 22:48

Rivaldo10 написа:
lazio1997 написа:Абе нещата са по-зле отколкото си мислех. Толкова вече се отчаяхме, че вчера като бях във сектор "А" и около мене пляскаха на сватбарските удари на Пелето, направо не знам...Сигурно някои от колегите тука във форума тия удари ги броят и за положения...

Иначе по едно време си помислих, че скандирате Тонев ку*во, ама като загрях то било Колев ку*во :lol:

Тази простотия се скандираше, когато тръгна да симулира второто полувреме... Поне "умри вратарче" не влезе в употреба този път... Тонев повече заслужа подобно скандиране, към момента с нищо не оправдава 'амбициите" си!
Не знам дали си забелязал, но ударите на Пелето при загрявката, всички до един бяха високо над центъра на вратата, не съм очаквал изобщо да вкара гол с удар извън наказателното. Поне г/д не лошо изнасяше топката, може би и заради липсата на сериозна преса от противниковите играчи.

Колев симулант?! В грешка си пич. Всеки друг, но не и той! Освен това, вие го нареждахте при резултат 1:0. За какви симулации говориш?

п.п. Бях на мача, но от другата страна. Не си съчинявам ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2012 17:26

Rivaldo10 написа:
lazio1997 написа:Абе нещата са по-зле отколкото си мислех. Толкова вече се отчаяхме, че вчера като бях във сектор "А" и около мене пляскаха на сватбарските удари на Пелето, направо не знам...Сигурно някои от колегите тука във форума тия удари ги броят и за положения...

Иначе по едно време си помислих, че скандирате Тонев ку*во, ама като загрях то било Колев ку*во :lol:

Тази простотия се скандираше, когато тръгна да симулира второто полувреме... Поне "умри вратарче" не влезе в употреба този път... Тонев повече заслужа подобно скандиране, към момента с нищо не оправдава 'амбициите" си!

Това е отвратително отношение към национален вратар... Бях потресен.
Само Левски!

Върни се в “Архив”