Гавра със София и България в американски филм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Гавра със София и България в американски филм

Мнениеот saffron » 13 авг 2012 18:43

Приемете деиствителността такава каквато е !! Излишната фалшива горделивост не води до нищо добро!
Неможе винаги някой друг да ти е виновен ,че живеем в мизерия ...
Ето една част от гореспоменатия филм . Вижте контраста между горделивия шотландец , и човека , който осъзнава какво става .. ;)
На въпрос на Томи - Doesn't it make you pride to be scottish ? (който секунда преди това ги е поканил на разходка с него да дишат свежия шотландски въздух ) Рентън отговаря - It's SHITE being Scottish! We're the lowest of the low. The scum of the fucking Earth! The most wretched, miserable, servile, pathetic trash that was ever shat into civilization. Some hate the English. I don't. They're just wankers. We, on the other hand, are COLONIZED by wankers. Can't even find a decent culture to be colonized BY. We're ruled by effete assholes. It's a SHITE state of affairs to be in, Tommy, and ALL the fresh air in the world won't make any fucking difference!

брутално е , важи и за нас , дори всичката красота на България да се обедини и тя няма да ни помогне да направим промяната , ако самите ние не я направиме!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wqgkZDbe4Xk[/youtube]
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЦСКАр
Контакти:

Мнениеот ЦСКАр » 13 авг 2012 18:44

lisynger написа:Като ви чета коментарите ми се дорева,нито капка самочувствие нямат някои от тука ама то така било,американците са по-богати значи са по-умни,заради такова мислене жените ни се славят за най-големите к*рви в Европа,а ние сме поплювковци :evil:

Така е.Ако беше снимано подобно нещо в Гърция,Сърбия,Румъния щеше да стане скандал.Ако някой обиди нацията им скачат като вълци,защото уважават родината си и защитават честта и.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 13 авг 2012 18:54

ЦСКАр написа:
lisynger написа:Като ви чета коментарите ми се дорева,нито капка самочувствие нямат някои от тука ама то така било,американците са по-богати значи са по-умни,заради такова мислене жените ни се славят за най-големите к*рви в Европа,а ние сме поплювковци :evil:

Така е.Ако беше снимано подобно нещо в Гърция,Сърбия,Румъния щеше да стане скандал.Ако някой обиди нацията им скачат като вълци,защото уважават родината си и защитават честта и.

На баба ти .. айде да не казвам :mrgreen: Е сърбите сами си правят филми за техната цинагия ( черна котка , бял котарак) кво ми говориш глупости ! Кое те е обидило ? Че всички пътища са в окаяно състояние? Че сме номер 1 по катастрофи? , Челгарите? Кво си се разревал толкова? Приеми фактите бе , не бъдете шизофреници! Вече силно почвам да си мисля ,че до толкова е промит мозъка на хората ,че неосъзнават в каква реалност живеят! Вие сте в друго измерение брате , заклевам се :o
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 авг 2012 18:55

saffron написа:Приемете деиствителността такава каквато е !! Излишната фалшива горделивост не води до нищо добро!
Неможе винаги някой друг да ти е виновен ,че живеем в мизерия ...
Ето една част от гореспоменатия филм . Вижте контраста между горделивия шотландец , и човека , който осъзнава какво става .. ;)
На въпрос на Томи - Doesn't it make you pride to be scottish ? (който секунда преди това ги е поканил на разходка с него да дишат свежия шотландски въздух ) Рентън отговаря - It's SHITE being Scottish! We're the lowest of the low. The scum of the fucking Earth! The most wretched, miserable, servile, pathetic trash that was ever shat into civilization. Some hate the English. I don't. They're just wankers. We, on the other hand, are COLONIZED by wankers. Can't even find a decent culture to be colonized BY. We're ruled by effete assholes. It's a SHITE state of affairs to be in, Tommy, and ALL the fresh air in the world won't make any fucking difference!

брутално е , важи и за нас , дори всичката красота на България да се обедини и тя няма да ни помогне да направим промяната , ако самите ние не я направиме!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wqgkZDbe4Xk[/youtube]

Едно е да дадеш истината,друго е да я представиш избирателно
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 авг 2012 18:55

Beck's написа:
Лейди Гага обиди българския народ, като пристигна в София с фередже на лицето, сякаш се намира в арабско емирство

Гага е гледал филма ......... :)

Аз не си измислям за ЛА, както се опитаха да ме оплюят по горе..........

Я ми кажи от къде са тези точно снимки или аз да ти казвам?
Естествено, че всеки град има подобни квартали, ама това не означава че целият е такъв.

Същото се отнася и за България, защото мога да ти извадя много по мръсни снимки от тези, които си дал за ЛА.

Потребителски аватар
beroefen
Контакти:

Мнениеот beroefen » 13 авг 2012 18:58

Искат да ни превърнат в това. А ние си мълчим. Всички се гаврят с нас и на мен ми писна обаче работата е там, че нищо няма да се промени, защото сме свикнали да сме роби и да ни мачкат и да ни плюят.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]

Потребителски аватар
ЦСКАр
Контакти:

Мнениеот ЦСКАр » 13 авг 2012 19:02

saffron написа:
ЦСКАр написа:

На баба ти .. айде да не казвам :mrgreen: Е сърбите сами си правят филми за техната цинагия ( черна котка , бял котарак) кво ми говориш глупости ! Кое те е обидило ? Че всички пътища са в окаяно състояние? Че сме номер 1 по катастрофи? , Челгарите? Кво си се разревал толкова? Приеми фактите бе , не бъдете шизофреници! Вече силно почвам да си мисля ,че до толкова е промит мозъка на хората ,че неосъзнават в каква реалност живеят! Вие сте в друго измерение брате , заклевам се :o

Ами добре като това е действителността,дайте да влезем в Арабската лига,поне ще ни пращат евтин нефт. :)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 авг 2012 19:07

saffron написа:
ЦСКАр написа:

Къде около НДК продават баници и чалми на открито и на едно место бе реалист ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 авг 2012 19:15

Ако истината е гавра ще се съглася с вас ! Много ми са чудни хора които могат да гледат на реалността така избирателно .Как може едните виждат всичко в розови краски , а други са направо черногледи и от Бай Тошово време няма по хубаво за тях ? Аз оценявам всичко направено, но същевременно смятам, че по грозна столица от София в Европа няма и че вместо да се дават милиарди за оправянето и , ще е по лесно и евтино да се избере нова столица ! Само така ще се разреши неконтролируеми процес на презаселване и ще се спестят много средства от бъдещите поколения !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 авг 2012 19:22

Истината боли нали?

Върни се в “Свободна зона”