Гавра със София и България в американски филм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Гавра със София и България в американски филм

Мнениеот B3ATS » 13 авг 2012 15:17

Понеже ние в Стара Загора си живеем на чисто и няма такива цигании , мислех че и в София си е така. Щом казвате , значи филма си е реалността в столицата. Все пак там са натъпкани само бежанци от селата и провинцията ;)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 13 авг 2012 15:23

Когато бях в Лондон по ББС говориха за София като за средна класа турски град.Тогава бях направо бесен но като се върнах и видях мизерията се оказаха напълно прави.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 13 авг 2012 15:46

Лейди Гага обиди българския народ, като пристигна в София с фередже на лицето, сякаш се намира в арабско емирство

Гага е гледал филма ......... :)

Аз не си измислям за ЛА, както се опитаха да ме оплюят по горе..........
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Този усмихнатия е TAxi Driver :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 авг 2012 15:57

Всеки град в света си има хубави и лоши страни. В този тъп филм са дадени само лошите страни. Ако имахме адекватни политици, сега те трябваше да съдят виновника за филма.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 13 авг 2012 15:59

Eminem написа:Всеки град в света си има хубави и лоши страни. В този тъп филм са дадени само лошите страни. Ако имахме адекватни политици, сега те трябваше да съдят виновника за филма.

Именно, абсолютно всеки град си има и хубавите и лошите страни , но не е нормално да представиш само лошите и то изкривени ! Тази джамия да я бяха снимали, като нахлуха с палки вътре, защото не я искат хотрата в София, а те ми я представят, като храма на София в който се молят всеки ден "софианци"!!!! :o

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 13 авг 2012 16:00

Beck's написа:
Лейди Гага обиди българския народ, като пристигна в София с фередже на лицето, сякаш се намира в арабско емирство

Гага е гледал филма ......... :)

По новините казаха , че Гага е дошъл с шал на лицето , за да се скрие от многобройните си фенове. Истината е , както казваш ти , че Гагата е мислил , че България е част от арабския свят :) Тея тъпунгери дори не са чували за нас. Оная другата , ква беше там ... Серена нещо си , не била чували за България през живота си , преди да дойде да снима филм тук. Ще го чакаме да го видим и него как ни представят пред света. Той , обаче ще се гледа от доста тийнове.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 авг 2012 16:03

B3ATS написа:По новините казаха , че Гага е дошъл с шал на лицето , за да се скрие от многобройните си фенове. Истината е , както казваш ти , че Гагата е мислил , че България е част от арабския свят :) Тея тъпунгери дори не са чували за нас. Оная другата , ква беше там ... Серена нещо си , не била чували за България през живота си , преди да дойде да снима филм тук. Ще го чакаме да го видим и него как ни представят пред света. Той , обаче ще се гледа от доста тийнове.

Повечето американци не знаят къде е Европа, пък какво остава България.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 авг 2012 16:05

Beck's написа:Тази джамия да я бяха снимали, като нахлуха с палки вътре, защото не я искат хотрата в София, а те ми я представят, като храма на София в който се молят всеки ден "софианци"!!!! :o

Сега някой от форума ще ти каже и, че това е вярно. Щом го дават на филм или по телевизията, значи е вярно. Така разсъждава българинът.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 13 авг 2012 16:09

Eminem написа:
Beck's написа:Тази джамия да я бяха снимали, като нахлуха с палки вътре, защото не я искат хотрата в София, а те ми я представят, като храма на София в който се молят всеки ден "софианци"!!!! :o

Сега някой от форума ще ти каже и, че това е вярно. Щом го дават на филм или по телевизията, значи е вярно. Така разсъждава българинът.

Аз не го отричам, че ги има тези неща, но честно да ти кажа, каруца в центъра на столицата не съм виждал от години, а в Люлин, като минавам покрай девето РПУ има 2-3 иззети каруци "спрени от движение" :)
Просто като показваш лошите черти на един град, няма да е лошо да покажеш и хубавите !

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 13 авг 2012 16:32

Не съм гледал филма, но не се изненадвам, че пак се гаврят с нас. Самия факт, че половината коментари, са че това е реалността доказва, че ние самите не се уважаваме и харесваме, и няма защо да очакваме другите да ни уважават. Каква е целта на филма не ми става ясно, но за тези с мнението, че това е реалността ще кажа , утре като завържат контакт с чужденец по какъвто и да е повод, да не се учудват на унизителното му поведение, защото може би е гледал филма и си е изградил ужасна предварителна представа.
За съжаление имаме много съграждани, които само, за да прозвучат оргинално, смятат че трябва да приемем чуждото мнение, защото това е модерното, освободено и не комплексарско мислене. А всъщност става дума за липса на себеуважение!

Върни се в “Свободна зона”