ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот kubik » 13 авг 2012 13:03

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Понеже някои се правят на специалисти ще им покажа с факти някои неща които надали с фенските очила прочитайки ще проумеят.Два града в национално допитване избраха футболни отбори.Символи на двата най-големи български града са Левски и Ботев.Нищо чудно нали? Чудното е че софийският символ Левски е избран 1250 гласа срещу вторият ЦСКА-706 гласа.В няколко пъти по-малък ,,селски'' Пловдив,разликата е огромна.Ботев -5265гласа срещу 3320 гласа за Локомотив.Национална тайна е че гостуващата клетка на бившите партийни грандове се пълни от местни фенове.Ето и друг факт.Ботев във В група срещу отборите на Ягода,Съединение или Стамболийски има средна посещаемост от 4736 зрители,докато ,,любовта на народа'' се радва на 4012 зрители средно на мач,но с гостуващите фенове.Миналата година във Б съотношението е променено,но защото Ботев играеше на Беркут извън Пловдив,а квотата за бултрасите беше определена.Левски е на първо място с 5006 зрители на домакинските двобои,а Ботев би заел 6 мяссто с 3253 зрители.Локомотив Пловдив е със средна посещаемост 2938,непосредствено след седмият Черноморец с 2999 фена.Разбирате ли за какво иде реч? В Пловдив интересуващите се от футбол са в пъти повече.Посещаемостта на грандовете с глинени крака се дължи на феновете от провинцията.Затова на местни дербита освен мегадербито срещите ви приличат на родителски срещи.Може родителите ви да са напуснали селата преди време,но селянията никога няма да ви напусне.

Човече тези допитвания са пълен смях .следях анкетата до последно .До последните 10 минути ви водихме с около 1000 гласа и и за 10 мин станахте с 3000 повече .Айде обясни как става за 10 минути 3000 човека да гласуват ,като преди това за седмица мисля беше са гласували 2000 :? :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 13 авг 2012 13:04

Иначе сте много отворени във форумите,още със заглавието се почва:
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=1&t=13016
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 авг 2012 13:18

kubik написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Понеже някои се правят на специалисти ще им покажа с факти някои неща които надали с фенските очила прочитайки ще проумеят.Два града в национално допитване избраха футболни отбори.Символи на двата най-големи български града са Левски и Ботев.Нищо чудно нали? Чудното е че софийският символ Левски е избран 1250 гласа срещу вторият ЦСКА-706 гласа.В няколко пъти по-малък ,,селски'' Пловдив,разликата е огромна.Ботев -5265гласа срещу 3320 гласа за Локомотив.Национална тайна е че гостуващата клетка на бившите партийни грандове се пълни от местни фенове.Ето и друг факт.Ботев във В група срещу отборите на Ягода,Съединение или Стамболийски има средна посещаемост от 4736 зрители,докато ,,любовта на народа'' се радва на 4012 зрители средно на мач,но с гостуващите фенове.Миналата година във Б съотношението е променено,но защото Ботев играеше на Беркут извън Пловдив,а квотата за бултрасите беше определена.Левски е на първо място с 5006 зрители на домакинските двобои,а Ботев би заел 6 мяссто с 3253 зрители.Локомотив Пловдив е със средна посещаемост 2938,непосредствено след седмият Черноморец с 2999 фена.Разбирате ли за какво иде реч? В Пловдив интересуващите се от футбол са в пъти повече.Посещаемостта на грандовете с глинени крака се дължи на феновете от провинцията.Затова на местни дербита освен мегадербито срещите ви приличат на родителски срещи.Може родителите ви да са напуснали селата преди време,но селянията никога няма да ви напусне.

Човече тези допитвания са пълен смях .следях анкетата до последно .До последните 10 минути ви водихме с около 1000 гласа и и за 10 мин станахте с 3000 повече .Айде обясни как става за 10 минути 3000 човека да гласуват ,като преди това за седмица мисля беше са гласували 2000 :? :lol:
Погледни пак и виж резултатите.Прегледай футбол24 и ще видиш посещаемостта.И се филмирай колкото си щеш.И точно заради такива като теб които се хвалиха че водят в класацията мобилизира бултрасите.Аз преди това бях гласувал за тепетата и нямаше как повторно да гласувам.А до някои столичани.Единият ми дядо беше върл левскар на който съм наследник в къща на пъпа на София.Е,не можа да надделее над пловдивският дядо.За това споко.Аз съм един от малкото ботевисти който казва ,,който не е за Левски и Ботев е за Марко Тотев''.

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 13 авг 2012 13:40

pasaden написа:КЪМ ВСИЧКИ ЖЪЛТО-ЧЕРНИ В ТОЗИ ФОРУМ!!!

Как пък не ви омръзна всеки мач едно и също.Толкова ще бъдем, онолкова ще бъдем, 10 000 - 20 000, дайте ни билети за половината Герен и т.н.
Това ли е най-важното?А не е ли по-важно как ще се представим по трибуните?Щото и 100 000 да закараш, като мълчат като риби ква файда?

Вместо да дращите безмислици и изхвърляния по форумите, се стягайте да направим един добър тур , да видим един здрав мач и като цяло да си направим кефа.
Агитирайте приятели , роднини и не чакайте последния момент ако ще се записвате за екскурзията.

По темата - мача е троен и това му е най-интересното.Ако играем играта , която показахме срещу Славия , имаме всички шансове да си тръгнем с трите точки от Подуене.

:!: ... и аз съм се чудил всеки път като почна да чета постовете на нашите фенове - ще сме хиляди, ще сме милиони, а-у ... а накрая - жената не ме пусна, много късно ще стане, а трябва да се става за работа ... така че най-добре нищо не пишете. нека си траем по форумите, а пък да идем колкото се може повече. мачът няма да бъде отразен никъде с картина, така че ако имате възможност, няма да има оправдание, за да не присъствате на герена в неделя вечер ... после да не ви е яд ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 авг 2012 13:46

slash1912 написа:Иначе сте много отворени във форумите,още със заглавието се почва:

Е ти кво искаш да пишат момците, тва е фенски форум все пак. Напълно нормално да се използват обидни епитети за другите отбори. Да не се пише само вас там така, всички са под ножа! Все пак огромната част от момчета пишещи във форума на Левски са момчета от Сектор Б!

Ето тука е форума на Гонг и си има модератори, контрольори и си следят за правилата. И тук тона е друг, но не очаквай във форума на Левски някой да му пука за друг освен Левски. Там всеки може да се подиграва и обижда другите отбори, както го прави това и на стадиона! И това се отнася не само за форума на Левски, а за всеки фенски форум на отбор по-целият бЕл свЕт!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 13 авг 2012 14:09

Avanti_Ragazzi написа:
slash1912 написа:Иначе сте много отворени във форумите,още със заглавието се почва:

Е ти кво искаш да пишат момците, тва е фенски форум все пак.

То и ние имаме фенски форум, ама такива дебилщини няма. Ако искаш влез и виж, поне от любопитство ако не за друго. И ако вас тук ви спират само модераторите (така излиза от поста ти), в нашия фенски те не са пречка, но простотиите липсват. Явно е до манталитет!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 авг 2012 14:18

Ботев ни били конкуренти.... Смях в залата
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

deladog

Мнениеот deladog » 13 авг 2012 15:02

W84me написа:Ботев ни били конкуренти.... Смях в залата

Много, ама много си прав! Тази година "Ботев" ще са ви такива конкуренти, каквито миналата ви бяха "Лудогорец". Тоест...никакви.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 авг 2012 15:20

Raoul_Duke написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Е ти кво искаш да пишат момците, тва е фенски форум все пак.

То и ние имаме фенски форум, ама такива дебилщини няма. Ако искаш влез и виж, поне от любопитство ако не за друго. И ако вас тук ви спират само модераторите (така излиза от поста ти), в нашия фенски те не са пречка, но простотиите липсват. Явно е до манталитет!

Дай да сложим и Face Control на стадиона а? :lol: Няма кво да чета форума на Ботев, той си е за фенове на Ботев аз работа там нямам! Но пак ти казвам никой не може да каже кво да се пише във Фенски форум на даден отбор.

И ще ти дам следният пример за да ме разбереш. Аз лично от както се помня никога с моите приятели и познати с които от години ходим на мачове, не съм използвал следните думи: ЦСКА, цесекари или армейци!!!
Думите които цял живот сме използвали когато сме споменавали споменатият отбор и неговите фенове винаги са били думи започващи с буквите: ч, п, с и още други различни буквички!!! колкото и вулгарно да звучи, това е самата истина!
Но когато съм разговарял с по-стари левскари или цесекари е нямало начин как да използвам този речник все пак. Човек трябва да има поне малко уважение към тези хора. Същото е с моите познатите от ЦСКА. Да понякога съм пускал тези думи :lol: но и те са ми отвръщали с любезност така да се каже :mrgreen: Но всичко на майтап и нищо повече.

Така и във форума на Левски, след като тези момчета така и така използват тия думи и речник когато си говорят по-между си. Защо трябва да им се забранява в техният форум това? Какъв е смисъла, само да се правим на по-католици от папата ли?

Но при форум като този на Гонг където пишат фенове на много и различни отбори, добрият тон е задължителен защото иначе ще стане какофония и мазало!!! Затова и тук се следи много за добрият тон и се наказва обратното. А и така трябва да бъде!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 13 авг 2012 15:34

Реално никой не знае колко силен/слаб е Ботев, защото е изцяло нов състав (2-3 играят от миналата година). Много отбори губят в София, защото играчите им имат прекален респект от Левски. Този проблем не съществува в момента в Ботев. За тях вие сте им непознати, колкото и да ви се струва чудно и нереално. Повечето млади левскари, които гледат футбол от 15-на години едва ли смятат Ботев за сериозен отбор, защото никога не са го виждали като такъв и в неделя се надяваме крайният резултат и играта силно да ги стъписа ... :twisted:

Според мен всички които искат да гледат мача ще могат да влезнат. Не вярвам да дойдат 20 хил. левскари, че да няма място за всички бултраси предвид необходимите буферни зони. Дори и да не ни стигне клетката, много от нас които сме на възраст ще го гледаме от "А" сектор както си е нормално. Има агитки за по-младите и крайни фенове има и централни сектори за по-възрастните и умерените.

Мача е от 20:00 и не очаквам много хора под 18 години, особено от Пловдив да дойдат. Така, че със сигурност ще има място за всички.

Сигурно ще е тежък мач, но както всеки фен, не мога да прогнозирам нищо друго освен победа за собствения си отбор. Така че, 0:2.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Архив”