ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот vks1 » 13 авг 2012 08:13

sergei_karadjov написа:3-0

За Ботев ли?
Канарче!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 авг 2012 09:05

не познавам играта на Ботев,но чувам добри отзиви за тях.При нас всичко е ясно играем на приливи и отливи,но се радвам че Владо влиза във форма.
Като знам нрава на Феро и той ще играе схема 9-1-1и ще разчита на контри най вече на Костов и Неделев-Ванката не може да играе на контра,той ще играе зад Костов-признавам не познавам играта на Ботев.Ако обаче Феро реши да се прави на гоуем и направи тактиката за открит футбол-Левски ще победи с разлика.Все пак Ботев все още търси себе си и не вярвам далеч от Пловдив да е толкова добър.Та моята прогноза е такава-ако се затворят мача е троен,но ако играят открит футбол-в което аз не вярвам-мача е с победа за Левски-3:1.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 13 авг 2012 09:22

bnborisov написа:Най-хубавото на този мач е че не е ясно как ще завърши.

Абселитно съм съгласен. Мача е троен. Дано стане хубав двубой

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 13 авг 2012 09:45

zlatan написа:не познавам играта на Ботев,но чувам добри отзиви за тях.При нас всичко е ясно играем на приливи и отливи,но се радвам че Владо влиза във форма.
Като знам нрава на Феро и той ще играе схема 9-1-1и ще разчита на контри най вече на Костов и Неделев-Ванката не може да играе на контра,той ще играе зад Костов-признавам не познавам играта на Ботев.Ако обаче Феро реши да се прави на гоуем и направи тактиката за открит футбол-Левски ще победи с разлика.Все пак Ботев все още търси себе си и не вярвам далеч от Пловдив да е толкова добър.Та моята прогноза е такава-ако се затворят мача е троен,но ако играят открит футбол-в което аз не вярвам-мача е с победа за Левски-3:1.

То е ясно , че не познавате играта на БОТЕВ и затова коментарите са далече от реалността. А играта се определя от селекцията и привлечените футболисти. В момента канарите имат една много добра защита с двама бранители на добро ниво - Караславово и Станчев (каквото и да говорят сините за последния) и двама - на супер високо ниво - македонския национал Грънчаров и бразилеца Артур Ояма. На вратата им пази литовския национален вратар. Средната линия е убийствено добра с испанеца Рубен Палуселос , който вероятно е най-добрия дефанзовен халф в БГ за момента , Иршак , който също е класен футболист , Неделев ... Единствено атаката е с по-малък набор от възможности като играчи. Да играе "9-1-1" за Феро = самоубийство и сигурна загуба. Контраатака може да се използва от канарите , но не като основно оръжие... Най-силното в момента е перфектния контрол и бързината с която БОТЕВ контролира кълбото. Това се видя в двубои с класни съперници в контролите (Макаби , Уиган...) . Поради което по-скоро мове да се очаква надиграване в средата на терена , но не и "бетон" от страна на гостите.. :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 13 авг 2012 09:49

Много труден мач ще е за Левски ...
Ботев ще напълят целият стадион - победа за Ботев ........ 0:2 за Ботев

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 авг 2012 09:50

Имаме право на 2900 билета.Но никой не може да ни забрани да си купим билети от стадиона,на съседни сектори.Ако Баджеков беше тарикат щеше да отпусне още един сектор.Така или иначе стадиона няма да е пълен,макар че Ботев Пловдив е най-големият дразнител след ЦСКА.Но всички в синият клуб се страхуват. Може да се окаже ,че Ботев пак ще играе пред своя публика.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 13 авг 2012 10:10

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Имаме право на 2900 билета.Но никой не може да ни забрани да си купим билети от стадиона,на съседни сектори.Ако Баджеков беше тарикат щеше да отпусне още един сектор.Така или иначе стадиона няма да е пълен,макар че Ботев Пловдив е най-големият дразнител след ЦСКА.Но всички в синият клуб се страхуват. Може да се окаже ,че Ботев пак ще играе пред своя публика.

:lol: :lol: :lol:
Много си повярвахте. Ние не сме Славия или Локо София...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 13 авг 2012 10:19

Без име написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Имаме право на 2900 билета.Но никой не може да ни забрани да си купим билети от стадиона,на съседни сектори.Ако Баджеков беше тарикат щеше да отпусне още един сектор.Така или иначе стадиона няма да е пълен,макар че Ботев Пловдив е най-големият дразнител след ЦСКА.Но всички в синият клуб се страхуват. Може да се окаже ,че Ботев пак ще играе пред своя публика.

:lol: :lol: :lol:
Много си повярвахте. Ние не сме Славия или Локо София...

Никой не казва, че сте Славия или Локо Сф. Но и ние не сме Монтана и Видима-Раковски. И вие го знаете много добре :) . Нека стане много добър двубой, пък.............

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 13 авг 2012 10:27

За всички които казват че Ботев има само фенове в пловдив.Аз живея в варна и съм фен на Ботев познавам още 20 като мен.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 авг 2012 10:46

atanas7510 написа:За всички които казват че Ботев има само фенове в пловдив.Аз живея в варна и съм фен на Ботев познавам още 20 като мен.

Сигурно си и фен на Черно море или Спартак и на още някой клуб пфу да ви и у феновете гуеми :o :o :o страшни сте щом имате по няколко отбора как пък аз съм само с един :) :) :)

Върни се в “Архив”