Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2012 00:02

onegavon написа:Попитахте нещо може ли да стане теоретично или не ? Аз съм икономист и ти казвам,че това което съм написал може да стане, 4млн са много повече от 540 хил. с ДДС.Както нямат нищо общо може и да се намерят доста общи неща стига да знаеш как да ги свържеш.

ТИТАН-АС държи сметопочистването на 3/4 от България.Миналата година, за период от 2 години, общините в България имаха натрупан дълг от 20 милиона-според информациите.Това, като изключим София, дали прави и по 2 милиона на община?А сега, ти ми говориш за 4 милиона дълг на Бургас?!?Че то тия, от ТИТАН-АС са най-големите самаряни в България-общините постоянно им дължат милиони.. Бургас 4, сигурно и Варна 4, Пловдив 5, София 10, Русе 3, Видин 1....колко станаха?Я се скрийте с тия числа, че ставате смешни!Откъде имат тогава приходи ТИТАН-АС, за да продължават със сметосъбирането, че и за вас пари да дават?!Не си намерил икона, да и се кланяш, Онегавон, а си икономист.. колкото аз съм космонавт!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2012 00:07

dreben23 написа:Колеги, Кашчей още търси пари... :lol:

Кашчей пари наистина търси.Ако някой в България каже, че му стигат парите, пръв ще го поздравя!

Ти всъщност какво искаше да кажеш с този си пост относно отказът от картотека?Че Кашчей търси пари, за да плати на БФС, та да не ви картотекират играчите ли?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 авг 2012 00:22

Ами, нямат пари за това теглят кредити и забавят плащания.Информацията ми е от медиите за 4млн., а твоята за 20 млн. откъде е ?

Нещо ми се правиш на разсеян,може ли да стане това което съм написал или не . Дали съм икономист лесно мога да го докажа понеже имам диплома от УНСС.Освен това ти личи ,че си космонавт
защото, ако беше икономист щеше да поставиш въроса така: " Откъде имат средства Титан за да продължават със сметопочистването?" Те приходи имат , амо нямат постъпления, а разходите си вървят. Както не веднъж писах това е спортен форум, а не образователен курс. За това по добре се концентрирай върху потомствения си занаят риболова, основен поминък по вашия край и не се опитвай да коментираш неща за които нямаш необходимия ценз.Не за друго , а да не предизвикваш подигравки във форума с неадекватните си коментари.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 авг 2012 00:37

Кашчей написа:
Кашчей пари наистина търси.Ако някой в България каже, че му стигат парите, пръв ще го поздравя!

Ти всъщност какво искаше да кажеш с този си пост относно отказът от картотека?Че Кашчей търси пари, за да плати на БФС, та да не ви картотекират играчите ли?

С първото изречение съм съгласен! :) Защо търсиш все под вола теле? Аз подобно нещо никога няма да кажа... ти сам си правиш такива заключения. Просто ми направи впечатление, че още се надяваш - ти не разбра ли, че титаните адвоката си ще сменят, ама Черноморец пари няма да видят! :) Ти знаеш ли, че половината от форума тук са си добавили приятели и врагове (предполагам пак са те поставили в челото), аз обаче нямам врагове и не бих добавил... Вие не можете да проумеете, че има и хубави хора на тая планета, които обичат шегите повече от кавгите! :) Все търсите някаква интрига да се завърти, толкова ли пък нямате по някоя истинска ценност в душите си! ;) Търси титаните за пари като се смени ръководството, просто ще се наложи да се наредите всички на опашката. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2012 00:39

Имат приходи, но нямат постъпления....Кой ли не е в час :mrgreen: Как ще имаш приход, ако нямаш постъпления.Нали постъпленията и обуславят прихода.

Вярно, аз не разбирам, за разлика от теб.Само ще те помоля да ни обясниш как се образуват приходи, когато няма постъпления.Теоретично има приходи.. от обещани средства, от планувани приходи..като няма постъпления на живи пари...какви са ти приходите?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2012 00:52

dreben23 написа:
Кашчей написа:

С първото изречение съм съгласен! :) Защо търсиш все под вола теле? Аз подобно нещо никога няма да кажа... ти сам си правиш такива заключения. Просто ми направи впечатление, че още се надяваш - ти не разбра ли, че титаните адвоката си ще сменят, ама Черноморец пари няма да видят! :) Ти знаеш ли, че половината от форума тук са си добавили приятели и врагове (предполагам пак са те поставили в челото), аз обаче нямам врагове и не бих добавил... Вие не можете да проумеете, че има и хубави хора на тая планета, които обичат шегите повече от кавгите! :) Все търсите някаква интрига да се завърти, толкова ли пък нямате по някоя истинска ценност в душите си! ;) Търси титаните за пари като се смени ръководството, просто ще се наложи да се наредите всички на опашката. :lol:

Виж, ти си един от малкото в този подфорум, които си струва да чете човек.Може би не винаги те разбирам (особено с тия оф топици), но това си остава мой проблем.
Няма как да няма реакция на написаните тъпотии по тази тема.Аз поне трудно се удържам, което е и моя слабост.Честно казано, не мога да чета спокойно безсмислени, и провокативни мнения-да, провокативни, защото повечето са такива, спрямо БФС и Черноморец.Провокират негативна нагласа у хлапетата, които пък са поне 65-70% от пишещите в този подфорум.Не знам какво целят подобни писания, освен насаждане на омраза.. или имаш друго виждане?

БФС ви предупреди няколко пъти.Те бяха безкрайно коректни към вас, но вашите прехвалени юристи си навиха на пръста, че трябва да го направят това картотекиране на инат-на инат на Черноморец и на инат на БФС.Щяха да успеят, ако бяха по-умни, но те са тъпунгери, които не са спечелили и едно дело досега!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 авг 2012 01:18

Това дали са спечелили дела си е тяхна работа, но те са длъжни да бранят интересите на ЦСКА като свой работодател! Прави или не, длъжни са, а ти навярно ги познаваш и си сигурен. Така ли е? Нека да не ги обиждаме хората и те живеят в тая държава и на тях очевидно парите не им стигат! :) Но е хубаво да имате предвид всички без изключение, че не всички са гадове в тоя живот. Много често съм напомнял, че тук има и деца, а ние уж като по-големи и по-интелигентни трябва да им даваме някакъв добър пример, дори за едно нормално общуване във форумите, но уви, ние ръсим най-големите глупости тук! :( Толкова сериозен никога няма да бъда в този форум, така че дано ме разберете правилно. :) Ако ви е проблем толкова, няма да слагам никакви офтопици, не знаех, че ги ползвате с негативното им съдържание. Но пък усмивките никога не ми стигат! :)

П.П.Ето, махнах си дори и подписа в знак на уважение! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 авг 2012 09:21

Кашчей написа:
vaskonti написа:Да бе, съвсем различни субекти са. Собствениците на ЦСКА и на Черноморец нямат нищо общо с ЦСКА и Черноморец. Юридически, технически и практически.

Собствениците може да са едни и същи, но Черноморец и ЦСКА са различни юридически лица, различни от Община Бургас и ТИТАН-АС.Ако ТИ не го разбираш това, какво остава за такива наивници, като Светлан, Онегавон,Пърсивал и сие кохорта от вашите фенове?!?

Община Бургас няма никакви технически и юридически отношения с ЦСКА.От своя страна, ТИТАН -АС няма никакви отношения с Черноморец.Връзки има между Черноморец и ЦСКА, и между Община Бургас и ТИТАН-АС.

Община Бургас очевидно има доста големи и преки отношения с ЦСКА просто защото е съсобственик на Черноморец! Абсурд е да твърдиш, че нямат нищо общо в случая! Значи собственика на Черноморец дължи пари на собственика на Титан по една линия, но за теб това не е проблем, а е проблем това, че собственика на ЦСКА дължи пари на собственика на Черноморец по друга линия?

Може ли ЦСКА да си плати само 50% от задълженията към Черноморец, след като общината няма нищо общо в случая?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 авг 2012 11:14

Кашчей написа:Имат приходи, но нямат постъпления....Кой ли не е в час :mrgreen: Как ще имаш приход, ако нямаш постъпления.Нали постъпленията и обуславят прихода.

Вярно, аз не разбирам, за разлика от теб.Само ще те помоля да ни обясниш как се образуват приходи, когато няма постъпления.Теоретично има приходи.. от обещани средства, от планувани приходи..като няма постъпления на живи пари...какви са ти приходите?

Приходите се образуват в случая от извършените услуги по сметопочистване и снегопочистване и се явявят задължение на общината по договор. Тук вече правилно си схванал, че теоретично има приход, обаче де факто няма плащане.От там и липсата на средства за нормално функциониране на фирмата.Така те с принудени след като изчерпят въпрешния си финансов ресурс да прибегнат до външно кредитиране за да могат да си изпълнят договорните задължения. Понеже нарушат ли договора има неустойки и ще им го прекратят, нищо че не са им платили със задна дата старите си задължения общините.Така те счетоводно може да са на печалба, ама де факто нямат пари.Един ден теоретично ,ако затворят фирмата и си съберат всички вземания, като дръпнат чертата може и да са на печалба.Така се кредитират и болниците от доставчиците на лекарства и медицинско оборудване примерно взимат и не плащат , платят нещо от старото задължение и взимат за двойно повече пари лекарства. Така става една снежна топка докато не фалират доставчика- пример Търговска лига, един от най- големите дистрибутори на лекарства в миналото сега е на ръба на фалита.

Понеже има конкуренция на тяхно място идва следващия и така нататък.

Да не се отклонявам повече. Все ми се струва,че и да картотекират новите няма много да ни се подобри играта. Просто Стойчо трудно работи със слаби футболисти,а от новите само Пакурар и Тенгариня имат някаква класа. Платини май се очертава да го отпишем, а точно той ни трябва много за да вкарваме. Шерката се рабра , че ще вкарва от дъжд на вятър същото е и с Присо.Общо не повече от десетина гола за сезона им давам.Платини спешно трябва да го преотстъпим някъде в Далечния изток иначе ще играе контроли с Локо Мз и сие до откат.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 авг 2012 13:26

Градев: Министър Нейков официално потвърди, че Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС (по чл. 45, ал. 2 от който бе наказан ЦСКА), който е издаден от БФС по делегация от закона (чл. 35, ал. 3 ЗФВС), НЕ е утвърден от МФВС до този момент (с изключение на чл. 5-18). Освен това въпросният правилник не е обнародван в Държавен вестник, каквото е императивното изискване на чл. 5, ал. 5 от Конституцията на Република България.
Следователно Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС е НИЩОЖЕН (виж решение № 8472/13.06.2012 на ВАС по адм. д. № 14440/2011).

Градев е "баламурник" и не трябва да му вярваме.Същото се отнася явно и за министъра на спорта Нейков ,както и на документите подписани от него и министерството ,а да не забравяме и ВАС.Единствените прави и действащи по закон са БФС и комисиите му,както и прокуриста Киряков !
Последна промяна от percival на 13 авг 2012 13:30, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”