II кръг - СЛАВИЯ-Монтана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: II кръг - СЛАВИЯ-Монтана

Мнениеот slavia_forever » 12 авг 2012 22:46

fen na Slavia написа:Коце,ти си грамотен човек и съм убеден ,че си далеч по добре запознат с проблема на Славия от мен. Приемам твоето виждане за постоянната смяна на треньори, но и ти виждаш неграмотната игра на Славия и за това не са виновни играчите, а треньорите. Не съм оптимист за добро класиране на Славия и през тази година. Жалко за толкова преданите на Славия фенове.

Съгласен съм с теб, мисълта ми беше, че проблемът освен в треньорите е и доста над тях. Когато се назначават удобни треньори, резултатите се виждат не за първа и втора година. Обикновено накрая на сезоните сме в едно и също положение, независимо през какви моменти сме преминавали.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 13 авг 2012 09:42

Коце, съгласен съм на 100 % с това което си написал.

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 15 авг 2012 18:37

Ако играете както в събота срещу нас 100% мача ще го вземете безпроблемно.
В момента на база съботния мач и на кратките видео репортажи появили се в нета
от срещите на другите столични отбори ,по мое мнение сте най-добрия столичен отбор!
Просто треньора ви е адски неадекватен и физическата яко ви куца ,първото полувреме
след 35 минута не знаеха къде се намират ,а второто вече след 75 минута тотално им
свършиха батериите на футболистите ви. Добър ви е отбора ,треньора ако се осъзнае и
дебелия ако иска едно 4-то място след Лудогорец ,Левски и Ботев е напълно постижимо.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 авг 2012 09:44

Inex написа:Ако играете както в събота срещу нас 100% мача ще го вземете безпроблемно.
В момента на база съботния мач и на кратките видео репортажи появили се в нета
от срещите на другите столични отбори ,по мое мнение сте най-добрия столичен отбор!
Просто треньора ви е адски неадекватен и физическата яко ви куца ,първото полувреме
след 35 минута не знаеха къде се намират ,а второто вече след 75 минута тотално им
свършиха батериите на футболистите ви. Добър ви е отбора ,треньора ако се осъзнае и
дебелия ако иска едно 4-то място след Лудогорец ,Левски и Ботев е напълно постижимо.

Едва ли в плановете на дебелия влизат ЕКТ. Той само плямпа.
Аз се надявам на победа и то с добра игра. За съжаление май ще пропусна спектакъла :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 авг 2012 20:19

Извинявайте, че пиша с такова закъснение в темата, но една днес видях видео от мача. Чувах какви ли не отзиви, че мачът бил слаб, двата отбора били спукали топката и какво ли не, но това което видях беше доста прилично. Няколко много добри разигравания и при двата отбора и само слабите нападатели имат вина, че в мача са паднали само 3 гола. Хареса ми разиграването преди първия гол на "Славия". Явно трябва да започна да гледам повече мачове на отборите от 4-то място надолу. Продукцията ви в сравнение с тази на сини и особено червени ми допадна много повече. Същото се отнася и за "Берое". Може и това, което съм видял да не отразява точно играта, но все пак. Не претендирам за достоверност. Успех и дано си подобрите още повече играта.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Славия”