Но мисля, че пловдивчани бяха с една идея по-слабички
"А" група І кръг - Локомотив Сф - Локомотив Пд - 1:1 КР
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" група І кръг - Сблъсъкът на двата Локомотив-а /прогнози/
Много лош футбол
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
- Irish stout
- Контакти:
♥Nike♥ написа:Много лош футбол![]()
Ти да не влезе на почивката?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- локофанатик
- Контакти:
Защитата - много добре, Локо Сф нямаха НИТО ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ или удар... Особено ме впечатли левия бек, мисля, че е Диого... Кунчев виновен за гола, после добре.... Много добри Спасов и Златински... Другите - прилично... Трябва ни централен нападател... Няколко пъти имаше добри слизания и центрирания, ама в пеналта няма никой... Като цяло - добра игра, след всичко което ни се случи...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Лимона с усукано коляно лошо, оперират го мисля в момента, поне три месеца аут. Много лоша новина мамка му. Видя се, че има ниво, ама не можа и едно полувреме да довърши баси...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Ти кой мач си гледал? През първото полувреме имаше само един отбор на терена и освен гола, трябваше да сме вкарали поне още един гол, ако не и повече. Второто полувреме беше малко по-равностойно, но и тогава имаше дълги пероди в които от домакините не можеха да пипнат топката и само гледаха отблизо. Мисля, че като се има в предвид през какви сътресения премина Пловдивският отбор точката е добре дошла, въпреки, че изтървахме адашите насред София.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Пловдив1926
- Контакти:
Ако не се бяха запознали в автобуса за софия щяхме да бием с лекота. Ужасно слаби Локо София, само съдията и късмета ги спасиха от загуба дори и в този ни състав. Илиян и Спасов много слаби, не може да се държи тая топка докато я загубим, футбол от 80те. Дано Кокала им сипе малк да се стегнат. Физически също много зле, но нормално предвид нулевата подготовка. Така ще е до зимата, после нещата ще си влезнат в релси. Ако си върнем Даксон ще замирише повече на футбол, но едва ли.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Според мен добър мач за нашия отбор,просто им трябва време и подкрепа.Определено пропуснахме да ги бием.Най-много ми хареса желанието за игра.
съдията ....съдията ....съдията
как се опита в края да ги до бута до победа
На една седмица отбор сме направо супер .Има още достта работа Велев .Обаче се вижда ,че вървим в правилна посока .
С привличането на Диего направо ударихме в десетката
П.П. вече няколко пъти го пиша -Трибуна Бесика да се премести на Трибуна Спортклуб . Този сезон момчетата ще имат нужда от подкрепа от трибуните . Бесика там в тъча , изобщо не дава нужната подкрепа .Разположението е такова ,че колкото силно да се пее ,гласовете отлитат някъде в нищото . Или поне в дербитата да се мести . Само седалките ще са проблем .
как се опита в края да ги до бута до победа
На една седмица отбор сме направо супер .Има още достта работа Велев .Обаче се вижда ,че вървим в правилна посока .
С привличането на Диего направо ударихме в десетката
П.П. вече няколко пъти го пиша -Трибуна Бесика да се премести на Трибуна Спортклуб . Този сезон момчетата ще имат нужда от подкрепа от трибуните . Бесика там в тъча , изобщо не дава нужната подкрепа .Разположението е такова ,че колкото силно да се пее ,гласовете отлитат някъде в нищото . Или поне в дербитата да се мести . Само седалките ще са проблем .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Казваш го, след едно положение за цял мач за твоя отбор и гола от засада,с който изравнихте ?! Съдията пък,през второто полувреме беше...без коментар /щото не ми е удобно да псувам/. Ако не си гледал друг мач,значи имаш страхотно чувство за хумор.
Бях доста притеснен за този мач и като цяло, за състоянието на нашия отбор.Вече не съм притеснен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:♥Nike♥ написа:Много лош футбол![]()
Казваш го, след едно положение за цял мач за твоя отбор и гола от засада,с който изравнихте ?! Съдията пък,през второто полувреме беше...без коментар /щото не ми е удобно да псувам/. Ако не си гледал друг мач,значи имаш страхотно чувство за хумор.
Бях доста притеснен за този мач и като цяло, за състоянието на нашия отбор.Вече не съм притеснен.
Ами принципно много слаб мач, първото полувреме за вас, второ минахте точно 3 пъти центъра
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.