11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2012 19:35

Rivaldo10 написа:
lazio1997 написа:Абе нещата са по-зле отколкото си мислех. Толкова вече се отчаяхме, че вчера като бях във сектор "А" и около мене пляскаха на сватбарските удари на Пелето, направо не знам...Сигурно някои от колегите тука във форума тия удари ги броят и за положения...

Иначе по едно време си помислих, че скандирате Тонев ку*во, ама като загрях то било Колев ку*во :lol:

Тази простотия се скандираше, когато тръгна да симулира второто полувреме... Поне "умри вратарче" не влезе в употреба този път... Тонев повече заслужа подобно скандиране, към момента с нищо не оправдава 'амбициите" си!
Не знам дали си забелязал, но ударите на Пелето при загрявката, всички до един бяха високо над центъра на вратата, не съм очаквал изобщо да вкара гол с удар извън наказателното. Поне г/д не лошо изнасяше топката, може би и заради липсата на сериозна преса от противниковите играчи.

Ако футболистите бяха амбицирани поне на половината на Тонев,щяхме все още да сме в ЛЕ. ;)
Та-а-а...Кой какво оправдава в момента?

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 12 авг 2012 19:41

Rivaldo10 написа:
lazio1997 написа:Абе нещата са по-зле отколкото си мислех. Толкова вече се отчаяхме, че вчера като бях във сектор "А" и около мене пляскаха на сватбарските удари на Пелето, направо не знам...Сигурно някои от колегите тука във форума тия удари ги броят и за положения...

Иначе по едно време си помислих, че скандирате Тонев ку*во, ама като загрях то било Колев ку*во :lol:

Тази простотия се скандираше, когато тръгна да симулира второто полувреме... Поне "умри вратарче" не влезе в употреба този път... Тонев повече заслужа подобно скандиране, към момента с нищо не оправдава 'амбициите" си!
Не знам дали си забелязал, но ударите на Пелето при загрявката, всички до един бяха високо над центъра на вратата, не съм очаквал изобщо да вкара гол с удар извън наказателното. Поне г/д не лошо изнасяше топката, може би и заради липсата на сериозна преса от противниковите играчи.

Според мен Пелето е повече вреден отколкото полезен. Марсиньо да не говориме - тоя ми беше съмнителен откак дойде и верно се оказа плажен футболист, за цял мач сбърка много топки, а само веднъж го видях да си гони играча после. На всичко отгоре пропиля добро положение с глава и мисля, че заедно с Пелето трябва да си ходят, колкото може по-скоро. Иначе Гаджев даде няколко добри извеждащи паса и като цяло беше на малко по-високо ниво от нормалното напоследък - може да влиза във форма, кой пък знае... И последно - още не ми го побира главата как някои хора се подиграваха на Йовов като влезе и направи онзи удар над вратата... Абе хора, тва е последния ИСТИНСКИ футболист останал в Левски бе...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2012 19:50

lazio1997 написа:Според мен Пелето е повече вреден отколкото полезен. Марсиньо да не говориме - тоя ми беше съмнителен откак дойде и верно се оказа плажен футболист, за цял мач сбърка много топки, а само веднъж го видях да си гони играча после. На всичко отгоре пропиля добро положение с глава и мисля, че заедно с Пелето трябва да си ходят, колкото може по-скоро. Иначе Гаджев даде няколко добри извеждащи паса и като цяло беше на малко по-високо ниво от нормалното напоследък - може да влиза във форма, кой пък знае... И последно - още не ми го побира главата как някои хора се подиграваха на Йовов като влезе и направи онзи удар над вратата... Абе хора, тва е последния ИСТИНСКИ футболист останал в Левски бе...

Ако Йовов е последният истински футболист,останал в Левски-да ни закриват!!!Щото с такива като него сме за А Окръжна! :evil:
"Плажният футболист" Марсиньо е играл там,за където "истинският футболист" Йовов може само да сънува!Познай къде?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 авг 2012 20:42

blue avalanche написа:
lazio1997 написа:Според мен Пелето е повече вреден отколкото полезен. Марсиньо да не говориме - тоя ми беше съмнителен откак дойде и верно се оказа плажен футболист, за цял мач сбърка много топки, а само веднъж го видях да си гони играча после. На всичко отгоре пропиля добро положение с глава и мисля, че заедно с Пелето трябва да си ходят, колкото може по-скоро. Иначе Гаджев даде няколко добри извеждащи паса и като цяло беше на малко по-високо ниво от нормалното напоследък - може да влиза във форма, кой пък знае... И последно - още не ми го побира главата как някои хора се подиграваха на Йовов като влезе и направи онзи удар над вратата... Абе хора, тва е последния ИСТИНСКИ футболист останал в Левски бе...

Ако Йовов е последният истински футболист,останал в Левски-да ни закриват!!!Щото с такива като него сме за А Окръжна! :evil:
"Плажният футболист" Марсиньо е играл там,за където "истинският футболист" Йовов може само да сънува!Познай къде?

Е, Йовов също е играл на четвъртфинал в Европа, но в друг турнир. Марсиньо за мен е грешка да бъде оплюван,защото е доказал качествата си. Друг е въпросът кой е виновен за това му състояние. И все пак, Лавина, имаш право, когато казваш, че не може да играем като "Реал" на този етап. Просто нямаме техните футболисти и по - важното няма да ги имаме. Факт!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 авг 2012 21:07

Уникално гостуване на Пламен Константинов при Крум Савов както винаги .
Тези които се пишат за "водачи" и използват най-много "Аз обичам еди кво си " имат финансов интерес . Евала Пламене , назоваваш нещата с истинските им имена .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 авг 2012 22:08

Телевизионното затъмнение лиши зрителите от една интересна футболна вечер. Това не важи за феновете, които бяха по трибуните Тези, които посетиха дебютния мач на Левски в шампионата вероятно са изпитали различни чувства. „Сините“ биха в сложен мач - един нов Черноморец, но с типичната за воден от Димитър Димитров тим физиономия.

Срещата се превърна в класическо треньорско надлъгване. Левски пое инициативата, но гостите имаха своя план, който следваха неотлъчно. Черноморец затрудни „сините“, а Илиан Илиев се нуждаеше точно от такъв успех.

Хубавите неща в играта на домакините са добрият контрол на топката и методичният натиск, който те упражниха по време на срещата. Левски не се отказваше, въпреки коравата съпротива. Забеляза се значително по-отборно лице от страна на „сините“. Левскарите държаха изключително много да спечелят, това се видя и оцени от публиката. Илиев направи нещо доста важно в тежките дни след фиаското със Сараево. Треньорът открито подкрепи Гаджев и халфът играе и за него. Очевидно е, че в съблекалнята са си говорили някакви неща и те поне в този мач дадоха резултат.

Това не означава, че в Левски всичко е цветя и рози. Снощи отново се забеляза, че съставът в синьо има проблеми, когато съперникът му го контраатакува. Отборът беше уязвим в няколко подобни ситуации, които можеше да пратят мача и в друга посока. Трябва да се отчете, че Илиан Илиев залага на чисто нова защитна формация. Експериментът с Дъстли Мюлдер в ляво, може и да е малко спорен, но в крайната цел бе изпълнена в тези 90 минути. Между другото холандецът напомни за себе си, представи се добре и в ляво и в дясно на защитата, където се завърна след почивката. Приятната изненада на този етап е Димитър Везалов, но нека го видим и в следващите двубои. Този играч действително работи на терена с огромно самочувствие, което е похвално за тотален новобранец с 15 мача в А група. И въпреки това, Левски ще трябва доста да поработи върху представянето си в защита, което не касае само четиримата бранители, а целия тим, който е на терена.

След мача стана ясно, че Пламен Илиев е играл с температура, което също е добър знак за морала на отбора в тази напечена ситуация.

В първия мач на Левски му беше трудно да спечели, но причината за това е най-вече съперникът. „Акулите“ се разделиха с класни фигури като Шаешу и Асис, но въпреки това си ги бива. Херо ще научи и поредната порция нови играчи, така че за Черноморец и през този сезон ще се говорят хубави неща. Личи си, че отново са взети момчета с качества, а защитната формация и опорните халфове са почти същите, така че в тази насока едва ли ще има проблеми.

Приятно впечатление остави и говоренето след мача. Този път треньорите приказваха за футбол, което наистина доставя удоволствие. Не чухме нищо за съдията, мотивацията и концентрацията. Георги Чиликов, който заместваше наказания Херо бе откровен, като призна, че на „Герена“ няма как да вземеш точка без да отбележиш гол. Илиан Илиев пък направи типичния за него футболен разбор пред журналистите. Въобще футболът у нас печели от подобни срещи. Те вероятно щяха да са много повече, ако форматът на първенството беше друг, но какво да се прави. Ще поживеем и ще видим, но след няколко сезона.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 авг 2012 22:59

Абе, може би все пак имаше минимално подобрение от Сараево. Другите, които сте били на мача, как смятате :?
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 авг 2012 23:37

siniq_fen написа:Абе, може би все пак имаше минимално подобрение от Сараево. Другите, които сте били на мача, как смятате :?

Сараево паднаха от некво селско отборче с 30 фена . Кво правим пич ? Няма база за сравнение , поне според мен .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 авг 2012 01:06

zlobul написа:
siniq_fen написа:Абе, може би все пак имаше минимално подобрение от Сараево. Другите, които сте били на мача, как смятате :?

Сараево паднаха от некво селско отборче с 30 фена . Кво правим пич ? Няма база за сравнение , поне според мен .

Е, то това е ясно, братле :)))
Само Левски!

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 13 авг 2012 12:38

Levskar_90 написа:
Sardukar написа:
Levskar_90 написа:Вън Тоньо само позориш Левски, взимай си и некадърното треньорче.

ОМГ! Илиан Илиев вече стигна до "треньорче"... Шаранче, ама Илиан Илиев е ЛЕВСКИ! Малко ни е да ядем бой от всякакви отборчета, щом не се уважават и подкрепят подобни личности. Ама кво се изненадвам... нали имаше недоволни, че Топчо щял да се учи в школата на ЛЕВСКИ :| МЪКА!

Да треньорче е ! Срама от Сараево той го донесе с помоща на Тоньо. Илиев не е никакъв треньор и скоро ще бъде разкрит, след като Сдружението ни наниже 3 гола. Един купен тото мач от Тоньо и забравихте всичко ! В европа Тоньо беше разкрит, но благодарение на гугутките и купените мачове в БГ бълвоча Тоньо ще ни тормози нас истинските левскари...

Няма ли модератори тука, да му резнат бълвочите на тоя, че ми писна да го чета и да му гледам смотания аватар!???

ПП А ти като си толко ербап, земи си мръдни гъза до офиса на Тоньо и му кажи всичко в лицето, вместо да пълниш всички теми с едно и също. Или си намери съмишленици, направете си тема "Анти-Тоньо" или клуб и се събирайте да плюете на воля, колко ви душа сака! Бех ли достатъчно ясен, или да повторя отново???

Върни се в “Архив”