ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот Pupper_ » 12 авг 2012 14:37

the_blue_fan написа:Майни, виждам ще сте доволни на равен ? Ето това показва манталитета на ботевистите,които явно подкрепят отбора си, за да докажат какви фенове са и на левскарите, които очакват само победи, за да върви напред ОТБОРА. "Ще ви е доста трудно"е хубаво де.. на вас няма ли да е също толкова трудно ?Пак ви го казвам за вас най-важното е да имате повече фенове от колкото отбора ви да побеждава. Това не говори добре за отбор на 100 години.Както и да е .. дано не сте се завърнали в А група да играете с 11 човека в защита ? т.н антифутбол .Нямам нищо против 3000 та и 5000 канари да има, стига да се държат възпитано и да няма проблеми след мача. Последния мач, между двата отбора ,от който имам спомени е ... 6:0 :idea:

Дамм, знам как ги искате тия победи и като загубите веднъж, после сте по 1000 човека по стадиона! Голям манталитет, голямо нещо!
А за съдийството ... пожелавам ви: съдията свири за вас така, както свири за нас вчера!

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 12 авг 2012 14:40

dodo7271 написа:Този мач изобщо не е ясен. Левски има малко предимство заради домакинството, но нищо повече. Ботев са амбицирани, надъхани, но това много често пречи, вместо да помага. Биха Славия в първия кръг, сигурно са играли и много красиво. Само че Славия никога не може да бъде критерий. Със сигурност това ще е от най-интересните мачове на първенството. И все пак предвиждам победа на Левски. Основната причина се казва Ферарио Спасов. Спомням си как бихме ЦСКА (Ферарио беше треньор) на "Армията" с 2:1. ЦСКА горе-долу ни смачкаха 75 минути, поведоха 2:0 и Спасов върна отбора да пази резултата. Темиле и Чиликов вкараха за 2:1. Така че страхът на Феро от загубата най-вероятно ще помогне на Левски да бие. Забравих и най-важното: Собственикът на Ботев е спонсор и на Левски, така че този мач може да се реши и на друго място.

дидко той нашият собственик е спонсор на първенството и купата (може и да бъркам) това значи ли че сме шампиони :?:
е това е разликата между нас и вас, вие все се надявате на странични фактори :!: после срам, всяка година изложби из европа ;)

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 12 авг 2012 14:54

the_blue_fan написа:
Raoul_Duke написа:
the_blue_fan написа: Не говори много за съдийството след мача ви със Славия.

Що? Кво си видял, дето ние сме го пропуснали?

Дузпа не ви ли дадоха ? Или се признава само ако е реализирана ? :lol:

Ама каква ти е базата за коментар на съдийството :) ...или просто ла-ла за бройка коментари си правиш.

прогноза: Мача е твърдо 2 ! :)

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 12 авг 2012 15:01

Мачът е троен, както и да го гледаме - все пак е дерби. Левски ще излезнат напълно мобилизирани и мисля, че ще покажат много силна мотивация за победа. Ние обаче разполагаме със страхотен колектив и с "малко" подкрепа от трибуните вярвам, че ще можем да вземем своето.

Много ми се иска мачът да е 1:0 на почивката и 1:2 краен. Малко ще ни поспрат сърцата, ама за това футболът е най-великата игра.

ПС. Холандеца ще ви накаже 8-)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 12 авг 2012 15:01

1) Otnosno ma4a o4akvam pobeda za Levski,bez zna4enie s kakyv rezultat,vajni sa to4kite na toq etap
2) Botev nqma da bydat pove4e ot 1000 4oveka na Gerena,a nie predpolagam 6te sme ne pove4e ot 7000.Gledaite realno na ne6tata i ne si izhvyrlqite s cifri,kapaciteti na stadioni i t.n..Da ne govorim ,4e nqkoi ne sa stypvali sigurno nikoga na Gerena da re4em.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 12 авг 2012 15:02

Ама каква ти е базата за коментар на съдийството :) ...или просто ла-ла за бройка коментари си правиш.

прогноза: Мача е твърдо 2 ! :)[/quote]

Просто ла-ла не аз пиша във форума на Ботев :lol: "Ама каква ти е базата за коментар на съдийството ". Едва ли можете да видите правилно отсъдена дузпа за Левски , така че базата за коментар .. не на мен тия 8-)
Прогноза : много злобни пожълтели лица след края на мача :lol: :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 12 авг 2012 15:04

че ти през цялото време за дузпа на Левски ли си говорел ?

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 12 авг 2012 15:06

the_blue_fan написа:

Просто ла-ла не аз пиша във форума на Ботев :lol: "Ама каква ти е базата за коментар на съдийството ". Едва ли можете да видите правилно отсъдена дузпа за Левски , така че базата за коментар .. не на мен тия 8-)
Прогноза : много злобни пожълтели лица след края на мача :lol: :lol:

"Синият фен",тотално си дезориентиран в обстановката на воденето на диалога. :lol:
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 12 авг 2012 15:11

publicimage написа:че ти през цялото време за дузпа на Левски ли си говорел ?

Не, вие сте по тази част. :mrgreen:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Архив”