А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT
Офанзива са за себе си и против всички останали. 
Голяма простотия вчера в сектора, как може да издигнете транспарант ''Дуче, махай се''
, нали всичко ви е дал, разпявате агитката, херографията правите... Като толкова искате да го махнете, защо не направите една пресконференция и да си покаже ''Лидера'' който ще е лицето на сектор Г 
Колкото до мача, слаба ракия сме, тия нашите даже и не се напънаха да изпотят фланелката, Шеридън е пълен дървар (Руй Мигел №2)....
Само си дадохме парите да ги гледаме, повече на мач няма да отида, докато всички боклуци и менте футболистчета не се изметат от Армията.
Пълно разочарование, почна война да има и в сектора...
Колкото до мача, слаба ракия сме, тия нашите даже и не се напънаха да изпотят фланелката, Шеридън е пълен дървар (Руй Мигел №2)....
Само си дадохме парите да ги гледаме, повече на мач няма да отида, докато всички боклуци и менте футболистчета не се изметат от Армията.
Пълно разочарование, почна война да има и в сектора...
- Червени_шампиони
- Контакти:
Тука сте ебати смешниците честно..половината снощи по време на мача сте писали тука като гледам, останалите имат 5 мача на кръст за целия си живот, не сте дали 1 стотинка за развитието на тоя сектор, ама и акъл давате.
1. http://www.youtube.com/watch?v=14WUepXNays "За к'во дойдохте днеска бе? Да развалите празника на хората? Знамето ви земаха, еб*ха ви говедата! Смърт бе мърши!"
2. Спиране на тока на мачовете с Рапид Виена 2010-та в София, по време на протеста срещу "Титан"
3. Незнам как да го напиша..да кажем - даване на показания в полицията срещу фенове на ЦСКА (така съм чул, не съм бил свидетел на това нещо)
4. Хореографията август 2011-та срещу Стяуа май трябваше "Офанзива" да я прави, но отново господина излъга.
5. Миналия сезон в Ловеч гостуването някои хора май късаха част от хореографията, но това са неща които по телевизията не ги показват.
Има и още много неща, но тия засега стигат..
П.С. Офанзива може да не правят софри, да ви черпят по 2-3 агнета, прасета и т.н., но за една година направиха за тоя сектор толкова, колкото Дучето не е направил в последните години. Къде са тия над 900 фен клуба на ЦСКА, които Дучето е "основал"? Затова ли на мач в сектор "Г" на "Армията" сме 700 човека от които 500 от Офанзива?
1. http://www.youtube.com/watch?v=14WUepXNays "За к'во дойдохте днеска бе? Да развалите празника на хората? Знамето ви земаха, еб*ха ви говедата! Смърт бе мърши!"
2. Спиране на тока на мачовете с Рапид Виена 2010-та в София, по време на протеста срещу "Титан"
3. Незнам как да го напиша..да кажем - даване на показания в полицията срещу фенове на ЦСКА (така съм чул, не съм бил свидетел на това нещо)
4. Хореографията август 2011-та срещу Стяуа май трябваше "Офанзива" да я прави, но отново господина излъга.
5. Миналия сезон в Ловеч гостуването някои хора май късаха част от хореографията, но това са неща които по телевизията не ги показват.
П.С. Офанзива може да не правят софри, да ви черпят по 2-3 агнета, прасета и т.н., но за една година направиха за тоя сектор толкова, колкото Дучето не е направил в последните години. Къде са тия над 900 фен клуба на ЦСКА, които Дучето е "основал"? Затова ли на мач в сектор "Г" на "Армията" сме 700 човека от които 500 от Офанзива?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
само това ни липснва сега- разделение и сред феновете. Винаги съм се чудел какво има да делят толкова феновете на един и същ клуб, макар и в различна фракция. Смешни сте!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Teo написа:Червени_шампиони написа:Тука сте ебати смешниците честно..половината снощи по време на мача сте писали тука като гледам, останалите имат 5 мача на кръст за целия си живот, не сте дали 1 стотинка за развитието на тоя сектор, ама и акъл давате.
Бяхме на стадиона вчера, ясно ми е какво стана и на мача с Латекса бях когато Дучана ги нахрани 14-ките....
Но с това дето беше издигнато вчера съм адски против, защо беше опънато пред Офанзива, а не го опънахте пред него в дясната част![]()
Като искате да го свалите, кой ще е Лидера от Офанзива, като гледам всеки се крие от камерите, но искате Дучето вънка![]()
От години ходя по стадионите, такова нещо като вчера беше върха на сладоледа, не се и учудвам още хора да спрат да ходят в сектора.
Немога да пиша от името на Офанзива, но защо според теб беше издигнат там, а не при господина? Виж във спортните сайтове колко фен клубове излезнаха с декларации, че застават зад Дуче, после виж на снимките от снощи къде бяха те - при Дуче. Как мислиш, че ще вдигнат тоя транспарант, по вероятно е да го скъсат. Това е все едно ти да вдигнеш транспарант "Майка ми е к***а". За лидер не питай мен, аз не съм говорител на Офанзива, за да давам отговори, да знам и т.н., просто си купувам техните фен артикули които пускат, спомагам за развитието и така.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
Мача беше селска история , отбора е в ужасно състояние но с времето ще се подобри .
Титан отиват в историята , тези които ще ги сменят засега са мъгла . Емил Димитров май ще управлява в сянка ,
кои ще са му "наместниците" ще се изясни скоро .
"Дефанзива" удариха дъното , нулева подкрепа за отбора , плюене по Дучето и побои в сектора .
Развитието на сектор Г трябва да започне с изхвърлянето на на наркодружинката Дефанзива от стадиона .Тези са същите като София-Лапат .
Спасението е фейсконтрол и наркомани и дегенерати вън от стадиона .
Титан отиват в историята , тези които ще ги сменят засега са мъгла . Емил Димитров май ще управлява в сянка ,
"Дефанзива" удариха дъното , нулева подкрепа за отбора , плюене по Дучето и побои в сектора .
Развитието на сектор Г трябва да започне с изхвърлянето на на наркодружинката Дефанзива от стадиона .Тези са същите като София-Лапат .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
Червени_шампиони написа:Немога да пиша от името на Офанзива, но защо според теб беше издигнат там, а не при господина? Виж във спортните сайтове колко фен клубове излезнаха с декларации, че застават зад Дуче, после виж на снимките от снощи къде бяха те - при Дуче. Как мислиш, че ще вдигнат тоя транспарант, по вероятно е да го скъсат. Това е все едно ти да вдигнеш транспарант "Майка ми е к***а". За лидер не питай мен, аз не съм говорител на Офанзива, за да давам отговори, да знам и т.н., просто си купувам техните фен артикули които пускат, спомагам за развитието и така.
Тази война която почна и в сектора, отделно и в клуба, нищо добро не ни чака
Както и да е, вчера отидох за последен път на стадиона, така че все ми тая какво ще става вече
- Червени_шампиони
- Контакти:
Като ти е все тая защо задаваш въпроси? Стой си у вас и трупай кила пред телевизора. А дано не дават "А" група по никоя телевизия.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
Хан Крум написа:Мача беше селска история , отбора е в ужасно състояние но с времето ще се подобри .
Ей такива като тебе ги бият в сектора!! Като си толкова отоврен ела и покажи кой е наркоман бе?? Или си само на приказки! И като си толкова смел ела и ни изхвърли!ЧАКАМ!
Кво ви е виновна пак ОФАНЗИВА?? Вие кво очаквате-след всичката помия, която изля Дучето-да си мълчим, ли??Дигнали сме плакат и вече сме грешници!
Защо не казахте нищо,когато с поръчкови статии ни обвиняваше в какво ли не включително,че сме зимали пари
Защо не казахте нищо, когато викаше пред цял сектор сеирджии -"вън мърши' и "смърт"
защо не казахте нищо когато три пъти си смени мнението относно протеста взамисимост дали взимаше пари или не,
защо не казахте нищо, когато даде 200 билета на Шумен и Попово за мача в Разград-нищо против хората-ама не може да се дават билети на хора само щото мача е на един к* р разстояние от тях-а да се лишават хора,които обикаляме цяла България и Европа
защо не казахте нещо,когато заливаше хореографиите с боя
защо не казахте нещо,когато след мача в РАзград пак с поръчкова статия обясняваше кой бил раздавал бимбичките
защо не казахте нещо,когато спираше тока и правеше сечено на бойкота на 14 и обявяваше,че такава фракция не съществувала
защо не казахте нищо,когато намали наполовина цените на екскурзиите след създаването на ОФАЗНИВА
защо не казвате нищо за многото лежали по районните с любезното му съдействие
Защо не коментирате артикулите,кафето,залата, които направи
А сега при логичния отговор ,които последва веднага скачате със заучени фрази колко бил дал господина??
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
ОФАНЗИВА написа:Ей такива като тебе ги бият в сектора!! Като си толкова отоврен ела и покажи кой е наркоман бе?? Или си само на приказки! И като си толкова смел ела и ни изхвърли!ЧАКАМ!
Кво ви е виновна пак ОФАНЗИВА?? Вие кво очаквате-след всичката помия, която изля Дучето-да си мълчим, ли??Дигнали сме плакат и вече сме грешници!
Защо не казахте нищо,когато с поръчкови статии ни обвиняваше в какво ли не включително,че сме зимали пари
Защо не казахте нищо, когато викаше пред цял сектор сеирджии -"вън мърши' и "смърт"
защо не казахте нищо когато три пъти си смени мнението относно протеста взамисимост дали взимаше пари или не,
защо не казахте нищо, когато даде 200 билета на Шумен и Попово за мача в Разград-нищо против хората-ама не може да се дават билети на хора само щото мача е на един к* р разстояние от тях-а да се лишават хора,които обикаляме цяла България и Европа
защо не казахте нещо,когато заливаше хореографиите с боя
защо не казахте нещо,когато след мача в РАзград пак с поръчкова статия обясняваше кой бил раздавал бимбичките
защо не казахте нещо,когато спираше тока и правеше сечено на бойкота на 14 и обявяваше,че такава фракция не съществувала
защо не казахте нищо,когато намали наполовина цените на екскурзиите след създаването на ОФАЗНИВА
защо не казвате нищо за многото лежали по районните с любезното му съдействие
Защо не коментирате артикулите,кафето,залата, които направи
А сега при логичния отговор ,които последва веднага скачате със заучени фрази колко бил дал господина??
Офанзива, това са проблеми между Вас и Дучето, така че си ги разрешете на 4 очи, а не намесвайте целия сектор чрез декларации и транспаранти, като искате да го изгоните, или гонете или го оставете. Цяла година слушам, че сте против него, с декларации и транспаранти той няма да се махне.