Оставка на Свилен Нейков заради 2 години безхаберие!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ОСТАВКА НА СВИЛЕН НЕЙКОВ ЗАРАДИ 2 Г БЕЗХАБЕРИЕ

Мнениеот milen.hristov » 12 авг 2012 14:14

727150 написа:Не ,просто ние избирателите трябва да изхвърлим догодина на изборите партията ГЕРБ от властта .

и драгими избирателю коя е алтернативата. Онзи с транвая и най-смешният кандидат вицепрезидент който може да съществува ли. Дето зароби данъкоплатеца, да плаща мириардите по уникалната глупост Аец Белене. Този дето през живота си не е ходил на спортно състезание, той ли, дето не се е събличал по къси гащи дори в час по физкултура, камо ли пък да е спортувал някога. Докато другите си избират хора учли да управляват, ние да си избираме такъв който са го учили да краде

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 12 авг 2012 14:15

makedonski написа:Всяко нещо се оценява според резултатите му. Факт е, че тази Олимпиада най-слабата от 1952 г., когато имаме само един медал. От 1956 до 2008 България неизменно създава олимпийски шампиони. От 1972 до 2004 взимаме повече от десет медала, като сме стигали до 41 (Москва '80) и 35 (Сеул '88). Сега къде сме? Само с говорене не става. Бойко Борисов твърди, че дава много пари за спорт. Това не е вярно. Чухме го от устата на разплаканата Петя Неделчева (работеща за 400 лв.). Някакви чиновници над нея вземат хиляди левове и не вършат нищо. Така е във всички федерации. Скандали до безкрай и никакви резултати. Някой трябва да поеме отговорността за това позорно представяне. Олимпийските игри са мощен извор на самочувствие за нациите. В годините сме вървели добре, но стигнахме дъното във всички спортове. Да погледнем Унгария пълно наше подобие. Да, ама не!. Бивша социалистическа държава с приблизително население и стандарт на живот. Какво правят те? Досега имат 17 медала, 8 от които златни.

специално за Дебелчева, няма какво да я жалим. Тя изобщо не иска да бъде на върха, а ти сам каза - гледа колко взима тя и колко чиновниците
този спорт, нейният, и тениса на масасе развиват в Източна Азия. Там си има вериги и туринри за много пари. Ние преди ходихме само на Томас-Юбер Къп, но вече и там не ни канят. Затова г-це Дебелчева, отиваш там и се бориш с най-добрите...тъкмо ще имаш цяла година силна конкуренция. Но ти хем искаш кинти, пем да ти ги дават тука за няма нищо...затова ревеш. И се страхуваш, че там (при най-добрите) няма да пробиеш, което е вероятно. А ние и сега даваме пари на туристи,

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 12 авг 2012 14:21

специално за Неделчева
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Hong_ ... per_Series
това е линк за Хонконг Серии с награден фонд 250 хиляди долара. Иди там, вземи ги и така. ПРи това , този турнир е 8-и по сила, има и по-силни...но тя иска заплатка от нашето министерство, реве, че няма спаринги и такива дивотии
Федерацията й виновна, не знам си какво
Този тип спортове трябва да се развиват така, а не всички да се чувстваме длъжни, че Дебелчева реве като крокодил
Разрева се в ефир и вече всички й съчувстват, всички против Касабян. Без реално да се замислят за спецификата на спорта
А кАСАБЯН РЕАлно е един от успешните спортни ръководители в българие

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 авг 2012 14:24

izumrud написа:Явно никой не разбира какво искам да кажа
през 2000 година бях в Шефилдския университет. Един теоретик на спорта каза, че през 21 век има три вида спорт

1. имиджов - спорт или спортове, които са лицето на страната пред света
2 . комерсиален - който прави пари. ПРимер: НБА, формула 1, Шампионска лига
3. рекреативан - най-обичаният спорт от нацията, който се практикува за разтоварване. ПРимер: футбол и затова строиш игрища, пример: борба, и между всеки блок правиш тепихи и искаш нови Станки

Ето това искам, никой ли от вас не ме разбира??? Това искам от министъра. Екипът му да следи и да прави нови стратегии
да избере спортовете, които представят България всяка седмица, всеки месец...а не да ги гледаме от олимпиада на олимпиада

Е сега ако кажеш, че не се направиха безброй игрища и софия а и в провинцията, ще излъжеш. Останалото е работа на общините и ползвателите им да си ги стопанисват

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 12 авг 2012 14:25

izumrud написа:специално за Неделчева
това е линк за Хонконг Серии с награден фонд 250 хиляди долара. Иди там, вземи ги и така. ПРи това , този турнир е 8-и по сила, има и по-силни...но тя иска заплатка от нашето министерство, реве, че няма спаринги и такива дивотии
Този тип спортове трябва да се развиват така, а не всички да се чувстваме длъжни, че Дебелчева реве като крокодил

А ти как мислиш се ходи на такъв турнир? Хващаш самолета и хоп - участваш? Или пак трябва да стане през федерацията.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 12 авг 2012 14:27

milen.hristov написа:
izumrud написа:Явно никой не разбира какво искам да кажа
през 2000 година бях в Шефилдския университет. Един теоретик на спорта каза, че през 21 век има три вида спорт

1. имиджов - спорт или спортове, които са лицето на страната пред света
2 . комерсиален - който прави пари. ПРимер: НБА, формула 1, Шампионска лига
3. рекреативан - най-обичаният спорт от нацията, който се практикува за разтоварване. ПРимер: футбол и затова строиш игрища, пример: борба, и между всеки блок правиш тепихи и искаш нови Станки

Ето това искам, никой ли от вас не ме разбира??? Това искам от министъра. Екипът му да следи и да прави нови стратегии
да избере спортовете, които представят България всяка седмица, всеки месец...а не да ги гледаме от олимпиада на олимпиада

Е сега ако кажеш, че не се направиха безброй игрища и софия а и в провинцията, ще излъжеш. Останалото е работа на общините и ползвателите им да си ги стопанисват

не знам в софие и провинцията колко са направени. Но в Бургас са направени 4 комплекса с малки терени 50 но 25 м, което е недостатъчно за град от 230 хиляди души + сателитните населени места. Освен това са и платени. Аз мога да си платя, но който не може какво? да умира ли?

Не се прави така. ПРави се истински терен с условия и на комуникативно място. За спортни клубове - платено с предимство, за граждани - свободно и със зъявка, когато остава свободно време - това е

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 12 авг 2012 14:29

MaCuMo написа:
izumrud написа:специално за Неделчева

А ти как мислиш се ходи на такъв турнир? Хващаш самолета и хоп - участваш? Или пак трябва да стане през федерацията.

Ами като виждаш, че има състезателка от Индия, значи със сигурност не е по класа...т.е има 1-2 места за всякакви. А там се ходи с контакти, с връзки. Но ти ако си 10 години в елита на тоя спорт и нямаш нужните контакти, за каков изобщо да говорим...
турнирите са комерсиални и федерацията единствено може да бъде информирана. Неделчева няма нужда да иска разрешение или каквото и да е..Е, ако те й осигурят квота за 4 години да речем и платят билета, тя трябва да върне нещо - не може да се инвестира в тебе, а ти - нищо насреща...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 12 авг 2012 14:30

Само с биене в гърдите не става!!!За по малко от десет години държавата с бездействието си то и сега продължава и некомпетентни ръководители на федерации успяха да унищожат спортове като вдигане на тежести,спортна стрелба,дори и борбата.За бездействието на Стефка Костадинова и БОК няма какво да говорим,лека му пръст на Батето но тогава поне имаше пари и за крадците и за спортистите и успехи.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 авг 2012 14:32

Шансът новият Майкъл Фелпс да се роди в България е 1 на милиард. Шансът новият Майкъл Фелпс да се роди в Америка също е 1 на милиард. Обаче в Америка шансът да видиш и да откриеш новия Майкъл Фелпс е 99 процента, а в България 0, 99 процента. Защото няма къде да плува. Ето затова е виновен Свилен Нейков. И не само той.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 12 авг 2012 14:36

izumrud написа:.............Е, ако те й осигурят квота за 4 години да речем и платят билета, тя трябва да върне нещо - не може да се инвестира в тебе, а ти - нищо насреща...

Без да съм запознат в детайли, според мен е така, те трябва да осигурят участие, иначе не виждам смисъл от съществуване на федерацията.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”