Оставка на Свилен Нейков заради 2 години безхаберие!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Re: ОСТАВКА НА СВИЛЕН НЕЙКОВ ЗАРАДИ 2 Г БЕЗХАБЕРИЕ

Мнениеот miromov » 12 авг 2012 13:24

Пък аз мислех, че всички левскари, а сега и цесекари ще гласуват за Бойко, задето им спаси отборите от фалит. Ама май неблагодарна работа ще се окажете. :mrgreen:
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 12 авг 2012 13:28

Безхаберието му е 3 години

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 12 авг 2012 13:28

kartago написа:
SobieskiVanilla написа:Ти пък - оставка. Те сега възхваляват инж. Лазаров заради полуфинала на волейболистите, ти на Нейков оставката си тръгнал да искаш... Не стига, че имаме дотук 1 бронз и 1 сребро, виж колко успешна Олимпиада правим :)))
А сега сериозно - Нейков е виновен дотолкова, доколкото парите за федерациите са дадени, а нищо не е свършено. Сега трябва всички туристи да върнат парите, които 4 г. са им давани са тези "постижения"

А кой трябва да осъществява контрола за какво са дадени тези пари и какво се прави? Да проверява постоянно какви са резултатите, къде сме? Да не пращаме младоженци на които ама въобще не им се състезава?! Контрола не е ли работа на министерството на спорта?

Естествено, че министерството трябва да следи. НО... Далеч съм от мисълта, че това е работа на министъра - не гледай, че министър Павлова обикаля по морето и мери с GPS дали някой стол е извън определения за барчето терен - това е много евтин пиар. Министъра е политическа фигура. Има си специалисти, зам. министри и т.н. Отчет на федерациите трябва, отчет за разходването на всеки отпуснат лев. И отчет за плачевното представяне. Оставката, ако е мъж, ще си я подаде сам. Та дори в спорта, от който идва министъра - гребане - състоянието е трагично... Ама то цялата ни държава е така...

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 12 авг 2012 13:33

Явно никой не разбира какво искам да кажа
през 2000 година бях в Шефилдския университет. Един теоретик на спорта каза, че през 21 век има три вида спорт

1. имиджов - спорт или спортове, които са лицето на страната пред света
2 . комерсиален - който прави пари. ПРимер: НБА, формула 1, Шампионска лига
3. рекреативан - най-обичаният спорт от нацията, който се практикува за разтоварване. ПРимер: футбол и затова строиш игрища, пример: борба, и между всеки блок правиш тепихи и искаш нови Станки

Ето това искам, никой ли от вас не ме разбира??? Това искам от министъра. Екипът му да следи и да прави нови стратегии
да избере спортовете, които представят България всяка седмица, всеки месец...а не да ги гледаме от олимпиада на олимпиада
Последна промяна от izumrud на 12 авг 2012 13:39, променено общо 1 път.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 12 авг 2012 13:35

Че то футболът е комерсиален спорт, поставено на професионално ниво. Другото са фен-купи.
Кой точно спорт ще е имиджов за България? Дай пример

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 12 авг 2012 13:35

СРАМ СРАМ СРАМ!2 МЕДЕЛА.ПО-ГОЛЯМ СРАМ НЕ СМЕ БРАЛИ НИКОГА!ПО-ЛОШ МЕСЕЦ ЗА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ, НЕ СИ СПОМНЯМ ДА Е ИМАЛО !Биха ни на футбол яко сега ни биха и на яко и на олимпиадата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 авг 2012 13:40

Гледам един тук се радва колко бил добре му града от управлението на ГЕРБ !
БЛАГОДАРЕНИЕ на ГЕРБ моя роден град(Видин) вече е почти пустиня ! За 4г ГЕРБ успяха да унищожат дори и това което 15г демокрацията не успя !
Успяха да фалират общината ! Абе справиха се момчетата и затова Б.Б. и ГЕРБ вече не припарват до Видин без охрана !
Е не успяха да откраднат Дунав Мост 2 и въпреки техните усилия ще го има !
Не виждам за какво да съм благодарен на ГЕРБ и неговият екип който фалира родният ми град !
Преди ГЕРБ града имаше задлъжняване 4 млн лева след ГЕРБ 24 млн !
Няма за какво да съм им благодарен и няма да гласувам за тях !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 авг 2012 13:43

БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ Е В КОМА :!: ПОЗОР В ЛОНДОН! СМЕШНИ ЖУРНАЛИСТИ! БЕЗХАБЕРНО ПРАВИТЕЛСТВО! БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА НЕ С ВСЯКА ИЗМИНАТА ГОДИНА,А С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН :!:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 12 авг 2012 13:45

Sole написа:БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ Е В КОМА :!: ПОЗОР В ЛОНДОН! СМЕШНИ ЖУРНАЛИСТИ! БЕЗХАБЕРНО ПРАВИТЕЛСТВО! БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА НЕ С ВСЯКА ИЗМИНАТА ГОДИНА,А С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН :!:

И тоя министър ще ми говори как било много добро представянето :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 12 авг 2012 13:47

SobieskiVanilla написа:Че то футболът е комерсиален спорт, поставено на професионално ниво. Другото са фен-купи.
Кой точно спорт ще е имиджов за България? Дай пример

преди 2 години бях в Полша и си купувах вестници. Те си деляха страниците на: футбол, спорт, международни новини и Адам Малиш. Е, Адам малиш беше техният имиджов спортист...разбираш ли ме или трябва още примери?
в българия в момента няма такъв. ПРеди знаете всички кои бяха...
но не може да се подбере спорт, който е в миманса - няма как...трябва да е на сцената всеки месец поне
футболът не е спорт. Според икономическия институт на Университета във Вупертал (имам една пичка в биологическия там :)))), сокърът е индустрия и петата колона на днешния бизнес-свят след банките, селското стопанство, производството и транспорта
Така че всички играят футбол - най-многочислената федерация, повече държави има във ФИФА отколкото в МОК. В много държави като Турция например Народното събрание плаща заплатата на националния треньор...Освен това, в БГ има много истински почитатели и не бива да се заебава така...и като гледате действията на Нейков, дали е помогнал нещо???

Върни се в “Футбол - България”