ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar02
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот kanar02 » 12 авг 2012 12:53

При нормално съдийство 0-2.Вандер не знам как ще го спирате :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 авг 2012 12:55

sandi74 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
mad forest написа:Дано Ботев победи и да се завърже първенството от самото начало! Очаквам около 10 000 бултраси на Герена! Прогноза 0-2!

1. За завръзката в първенството от самото начало: Искаш да кажеш, че срещу "Левски" си отписал и двата мача на твоето отборче, защото в тях и съдията няма да ви помогне? Разчиташ на други отбори да помогнат - няма лошо, надявай се. Надеждата умира последна и при това е безплатна. 8-)
2. За прогнозите: И аз като теб гледах небето тази сутрин - слънчево е, може би днес над София няма да вали, ако нещо не се промени. :lol:

Капитане,не се изказвай неподготвен. ;)

И къде точно бъркам, sandi74, по точка 1 или по точка 2!? Кажи ми и ще се коригирам веднага, душко. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2012 12:58

Jax написа:
Avanti_Ragazzi написа:Нищо, че на вашият стадион абсолютно винаги целият сектор Б е празен по-принцип!

Просто си има квоти и това е, нито вие ще дадете на Левски, ЦСКА и Локо Пд 5000 билета (въпреки, че има свободно място за тези бройка в целият ви сектор Б), нито Левски, ЦСКА и Локо Пд ще ви дадат 5000 билета на вас?

Струва ми се, че бъркаш секторите на ст. "Христо Ботев" - Link
Вляво от централната трибуна е сектор Б1, но в случай, че говориш за него- той също винаги е пълен.
Иначе за броя на билетите си напълно прав.

За трибуната на която е сектора за гости става дума!
Под Сектор Б обикновено се има в предвид освен агитката на Левски, така и южните трибуни на стадионите в България!

В България е прието от доста години следното:
-Западна трибуна (Централна) - сектор А
-Южна трибуна - сектор Б
-Източна трибуна (срещу централната) - сектор В
-Северна трибуна - сектор Г
;)
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 12 авг 2012 13:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 12 авг 2012 13:03

Вчера много грозни аванти за Славия и то пред 15 хиляди пловдивчани, на Герена си представям какъв цирк ще е... Пак ще играем срещу 14 човека.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 авг 2012 13:04

Avanti_Ragazzi написа:
Jax написа:
Avanti_Ragazzi написа:Нищо, че на вашият стадион абсолютно винаги целият сектор Б е празен по-принцип!

Просто си има квоти и това е, нито вие ще дадете на Левски, ЦСКА и Локо Пд 5000 билета (въпреки, че има свободно място за тези бройка в целият ви сектор Б), нито Левски, ЦСКА и Локо Пд ще ви дадат 5000 билета на вас?

Струва ми се, че бъркаш секторите на ст. "Христо Ботев" - Link
Вляво от централната трибуна е сектор Б1, но в случай, че говориш за него- той също винаги е пълен.
Иначе за броя на билетите си напълно прав.

За трибуната на която е сектора за гости става дума!
Под Сектор Б обикновено се има в предвид освен агитката на Левски, така и южните трибуни на стадионите в България!

От камерите,разположени в сектор А се вижда буферната зона между Трибуна Изток и сектора за гостуващите фенове (сектор Б).Тази буферна зона е по-голяма,защото агитката на Ботев е на ТИ (сектор В),а не както на ЦСКА примерно,която е зад другата врата.Сега разбра ли,защо там е винаги празно?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 авг 2012 13:07

Raoul_Duke написа:Вчера много грозни аванти за Славия и то пред 15 хиляди пловдивчани, на Герена си представям какъв цирк ще е... Пак ще играем срещу 14 човека.

Какъв е капацитета на стадиона ви? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 12 авг 2012 13:08

Avanti_Ragazzi написа:
sokkoban написа:Въпросът е дали Левски, ще заложи на изпитаното средство - нападателно трио в състав: главен съдия и помощници!
Това е главния въпрос в този мач, ако всичко се свири 50/50 най-много да додрапат до някой боеви Х
Относно бройката искам да питам сините, дали предпочитат дерби с 2500 гости, или зрелище с 5000 гостуващата агитка!

Ти ако събереш 5000 човека в сектор Г на Герена, аз лично ще ти дам 1 000 000 лева! :lol: :lol: :lol: :lol:

Повече от 3500 посмъртно тоя сектор в сегашният си вид няма как да събере, но явно ти на Герена не си ходил никога и си говориш ей така на изуст тия неща :lol: !!!

Въпроса е, че вие няма да дадете на никой друг отбор повече от 2000 билета за вашият стадион нали така? Защо тогава някой да ви дава на вас? Нима вие ще ни дадете пролетта 5000 билета или на Локото за вашето дерби. Просто няма начин, това ще е пълен абсурд. Нищо, че на вашият стадион абсолютно винаги целият сектор Б е празен по-принцип!

Просто си има квоти и това е, нито вие ще дадете на Левски, ЦСКА и Локо Пд 5000 билета (въпреки, че има свободно място за тези бройка в целият ви сектор Б), нито Левски, ЦСКА и Локо Пд ще ви дадат 5000 билета на вас? Да не говорим за Миньор, Пирин ГД и най-вече Лудогорец където и 1000 билета няма да видите а доста по-малко. Но в А група е така 10% и това е, другото е на добра воля от клуба домакин!

Принципно квотата за гостуващи фенове е за да гарантира,че ще има максимален брой места за домакините.При положение,че не можете да си изпълните секторите,желанието ви да ни ограничите изкуствено издава само...страх :!: Смешно и жалко е да се титулуваш "отбора на народа" и да те е страх,че ще гостуваш на собствения си стадион :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 авг 2012 13:09

ivan40 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
mitek_81 написа:Никои не може да каже колко хора ще бъдат от Пловдив. Те могат да влезат и без Агитката.

Тук си много прав - и аз съм пловдивчанин.... :lol:

И поп Кръстьо е бил-БЪЛГАРИН.И на равен ще съм доволен,като видях какво рязане падна със слабите.Но тайно си пожелавам успех.

Всъщност, Иванчо, съвременните историци отдавна са оправдали Кръстю Никифоров (поп Кръстю) и са посочили най-вероятната причина за залавянето на Левски, която изключва предателството, колкото и тя да не е съвсем лицеприятна. Само че това кой да ти го каже!?.... :roll: Иначе не съм длъжен да те информирам, но ще повторя това, което съм изтъквал многократно в този форум, за да го знаеш и ти: Сладурче, когато през 1958 г. моите родители се преместиха от Пловдив в София аз не бях навършил 4 годинки. Надявам се, че си достатъчно интелигентен (и ти си от Пловдив все пак, предполагам), за да вденеш, за какво иде реч. 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 авг 2012 13:11, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 12 авг 2012 13:09

Rivaldo10 написа:
Raoul_Duke написа:Вчера много грозни аванти за Славия и то пред 15 хиляди пловдивчани, на Герена си представям какъв цирк ще е... Пак ще играем срещу 14 човека.

Какъв е капацитета на стадиона ви? :?

25 000, но има доста буферни зони, които са перманентно затворени поради мерки за сигурност.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Архив”