Добре, че разкарахме Здравко макар и да ми е неприятно сега като пиша това, но като го гледам кво прави срещу папагалите...
67' Лазаров шутира над гредата от добра позиция
52' Греда на Лазаров. Нападателят на Славия се завъртя около оста си и с удар от около 15 метра нацели левия стълб зад Шеткус.
7' Здравко Лазаров спечели пряк свободен удар в близост до наказателното поле. Белите опитаха триково изпълнение и Лазаров стреля, но покрай вратата на Шеткус.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това ни чакаше и нас с Коко и Здравко.
Да ни е честит първия купен мач от новото първенство! Бате Венци отново се подигра със Славия. Като гледам каква тото-бригада е събрал: Здравко, 5ков, Юруков... направо ми става тъжно за белите фенове. Някои се радват, но другия кръг отиват при отбор, който им даде 3 играчи без пари: Огнянов, Станчев и скокльото (как се надскачат високи защитници като Желев) Ив. Цветков. Версиите трябва да се връщат!!!!
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Те белите фенове за съжаление са в тоя филм от години, нищо ново за тях.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
sure thing1926 написа:Добре, че разкарахме Здравко макар и да ми е неприятно сега като пиша това, но като го гледам кво прави срещу папагалите...
67' Лазаров шутира над гредата от добра позиция
52' Греда на Лазаров. Нападателят на Славия се завъртя около оста си и с удар от около 15 метра нацели левия стълб зад Шеткус.
7' Здравко Лазаров спечели пряк свободен удар в близост до наказателното поле. Белите опитаха триково изпълнение и Лазаров стреля, но покрай вратата на Шеткус.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това ни чакаше и нас с Коко и Здравко.
Да ни е честит първия купен мач от новото първенство! Бате Венци отново се подигра със Славия. Като гледам каква тото-бригада е събрал: Здравко, 5ков, Юруков... направо ми става тъжно за белите фенове. Някои се радват, но другия кръг отиват при отбор, който им даде 3 играчи без пари: Огнянов, Станчев и скокльото (как се надскачат високи защитници като Желев) Ив. Цветков. Версиите трябва да се връщат!!!!
Вие нямате ли още да връщате на Локо Сф.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Имаме бе, как да нямаме, но и на мен ми беше интересно: как централните защитници на Славия Живко Желев (висок 185 сантиметра, според Уикипедия) и Виктор Генев (висок 189 сантиметра), допуснаха доста по-ниския от тях Иван Цветков (178 сантиметра), да им вкара два гола с глава, след центрирания от корнер.
То бива някой да ги изненада, ама тоя мач явно са били прекалено изненадани.
То бива някой да ги изненада, ама тоя мач явно са били прекалено изненадани.

[offtopic]Хайде не разводнявайте темата все пак е за селекция.Феновете на Локо да пишат как мача е нагласен в подфорумите на Славия и Ботев там има теми за мача,поне да им се посмеят всички.Да говориш за мач от който си чул само как е станал гола звучи смешно.Централните защитници на Славия,споменатите двама пазеха Паласуелос-189см и Грънчаров-192.То по тяхната логика сме играли само с Иван Цветков при центрирания от корнер.Не знам от кога мачове ,в който голмайстора вкарва с центриране от корнер е по нисък от централните защитници попада в града наредени.[/offtopic]
-
Да ни смеят? Колко да ни се смеят? Ако беше толкова "смешно", ти нямаше да си тук, да се мъчиш да ни обясняваш, кой кого бил пазил. И да винаги е съмнително, когато талкова малко човече, на 33-34 години изведнъж се превръща в Eър Джордан. За смях? По-смешно е как 6-7000 са "преброени" като 15 000?! Не си ти този, който ще определя, какво да пишем в нашия форум. И след като говорим за мач, на напуснал ни тази седмица футболист, имаме право да кажем нещо и за бутафорията разиграла се вчера до Бирената.
Последна промяна от sure thing1926 на 12 авг 2012 15:00, променено общо 1 път.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
[offtopic]Абсолютно си прав, разбира се. При изпълнение на корнер винаги първо се пазят защитниците на противника и вратаря му (ако е дошъл и той да скача), а център-нападателя го пази който там артиса в калабалъка.[/offtopic]
[offtopic]нека не разводняваме темата.И двамата над мен да си напишат въпросите и съмненията в темата за мача,ще им бъде отговорено.На мача дори нямаше 6,7 хиляди.Максимум бяхме 200 човека.Ама минавахме 33-пъти през турникетите за да може да навъртим посещаемост.
PS:sure thing1926 не знам за каква тото бригада говориш,ама Юруков не играе в Славия. Личи си колко разбираш от футбол[/offtopic]
PS:sure thing1926 не знам за каква тото бригада говориш,ама Юруков не играе в Славия. Личи си колко разбираш от футбол[/offtopic]
-
Точно така, нека не разводняваме темата. Още повече, ние сме запознати с "редовността" на вчерашното представление. Всичко започна с това, че явно не сме се излъгали в Здравко и ако беше останал на "Лаута" и на нас щеше да ни поднася, такива евтини постановки като вчерашната. "Феновете" на един отбор могат да се съсредоточат за "дербито" с Левски. Добре е, че Здравко и Данчо и най-вече Коко Динев не са вече част от най-обичания български отбор. Сигналите, които сега г-н Марешки изпраща към нас феновете са положителни. Дано да доведат до дългосрочни успехи и ефективна организация в Локомотив. В групата за мача с Локо Сф, има и двама юноши на Клуба: Абушев и Стамов. Като изключим натурализирания бразилец, всичките ни играчи са българи. Други тръгват по нашия път, с много чужденци, но такава е традицията: Там където те винаги отиват, ние оттам се връщаме!
- White Snake
- Контакти:
Днес е имало трима нови на тренировката.Ако някой е запознат,да сподели подробности ?
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3