balef написа:5:0 за Черноморец ! Абонати сте на Херо !
Защото "легна" на вас ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
balef написа:5:0 за Черноморец ! Абонати сте на Херо !
dreben23 написа:subzero написа:delqnski47 написа:Колкото и парадоксално да звучи,мачът е равен!![]()
Мдааа,най-вероятно 0:0.Тоя сезон не сме като миналия. И все пак се надявам,че ще победим. Направихме ЦСКА слаб,сега трябва да се възползваме максимално.
Анисе си изтърпя наказанието, сега има повод да ви го върне с един хеттрик, хаха!![]()
[offtopic]Тоя пич, ако вкара три гола за целия сезон, пак ще е кяр![/offtopic]
D.Georgiev написа:Трудна победа за "акулите" звучи най-логично с оглед на състоянието на двата отбора (и особено на това на "ЦСКА"). Въпреки това малко не ми се вярва "ЦСКА" да започне с две поредни загуби, статистически е нелогично:) За мен този мач е 1:0 или 1:1. Иска ми се червените най-накрая да тръгнат нагоре, но първо трябва да стигнат дъното (въпреки всички неуредици според мен може да става и по-зле), а това минава през загуби в следващите два мача и надявам се промяна в собствеността на отбора. Дано да стане добър мач и по-заслужилият да победи. Успех и на двата отбора!
Червени_шампиони написа:2:0 Надявам се до тогава мършавите пернишки мутри да се махнат от тоя отбор. Дано по-скоро си намерят майстора..просто няма мутра която да не е била убита.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта