11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот Rivaldo10 » 12 авг 2012 00:21

THE G.A.M.E написа:Сега обърнах внимание, че можеби Марсиньо е играл на фланга. :?
Гаджев ще да е оперирал зад Карвальо ...

Крайно време е да се спре с експериментите !
Играчите трябва да си играят на позициите, където са си най-полезни.

Да, сега може и да бием, но следващият път ще паднем ... И тогава ще се обърне много по-голямо внимание на това преквалифициране ...

Срахотен мач на Прохазка като дясно крило, където е и силата му! Много слаб Марсиньо, който игра зад Карвальо, който пък беше посредтсвен. В защита си личи, че имаме проблеми, Пелето г/д добре изнасяше топката. Като цяло "акулите" се бранеха цял мач и разчитаха на няколкото си контри, а те бяха точно две по-опасни. Доста пропуски направихме, две или три греди ударихме, не съм много сигурен. Липсва ни хубавият пас в завършващата фаза и головият удар, но доста по-добре играхме отколкото срещу Сараево. Мюлдер също направи силен мач!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2012 01:02

Играли сме с прекроен състав...В Бургас останаха трима титуляри, а опитния ни защитник Ники Николов е контузен. Имаме един Амара Бейби. Щеше да ви е интересен. Има физиката на Патрик Виера и техниката на Абу Диаби. Странно защо Херо не го включи в групата. Може би функционално не е добре, но е машина в средата на терена. Трябват му две крачки и преполовява терена. Хищник е. Ще си го ползваме срещу ЦСКА. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 авг 2012 01:11

ntodorov написа:Играли сме с прекроен състав...В Бургас останаха трима титуляри, а опитния ни защитник Ники Николов е контузен. Имаме един Амара Бейби. Щеше да ви е интересен. Има физиката на Патрик Виера и техниката на Абу Диаби. Странно защо Херо не го включи в групата. Може би функционално не е добре, но е машина в средата на терена. Трябват му две крачки и преполовява терена. Хищник е. Ще си го ползваме срещу ЦСКА. :mrgreen:

Добро впечатление ми направиха тримата чернокожи в отбора ви, на които не знам имената. Имахте едно много опасно положение в началото на второто полувреме и за малко да стане гол, но при тази контра не беше даден фаул срещу Старокин, поне това видях на стадиона. В защита имате какво да подобрявате, само нашата голова немощ ви спаси от поне три гола. Като цяло се получи не лош мач, опитаха да се раздадат и двата отбора, имаше доста борба, на мен лично ми хареса мача. Ако бяхме и по-добри пред гола, ехе... Една малко пресилена засада на Райков беше свирена, иначе излизаше на много добро положение и масово наскачаха от сектор А. През другото време нямаха някакви претенции и двата отбора, продължението беше малко, нямаше кой знае какви груби влизания.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 авг 2012 03:32

Rivaldo10 написа:
ntodorov написа:Играли сме с прекроен състав...В Бургас останаха трима титуляри, а опитния ни защитник Ники Николов е контузен. Имаме един Амара Бейби. Щеше да ви е интересен. Има физиката на Патрик Виера и техниката на Абу Диаби. Странно защо Херо не го включи в групата. Може би функционално не е добре, но е машина в средата на терена. Трябват му две крачки и преполовява терена. Хищник е. Ще си го ползваме срещу ЦСКА. :mrgreen:

Добро впечатление ми направиха тримата чернокожи в отбора ви, на които не знам имената. Имахте едно много опасно положение в началото на второто полувреме и за малко да стане гол, но при тази контра не беше даден фаул срещу Старокин, поне това видях на стадиона. В защита имате какво да подобрявате, само нашата голова немощ ви спаси от поне три гола. Като цяло се получи не лош мач, опитаха да се раздадат и двата отбора, имаше доста борба, на мен лично ми хареса мача. Ако бяхме и по-добри пред гола, ехе... Една малко пресилена засада на Райков беше свирена, иначе излизаше на много добро положение и масово наскачаха от сектор А. През другото време нямаха някакви претенции и двата отбора, продължението беше малко, нямаше кой знае какви груби влизания.

Благодаря на пича, който постави гола тука! Ехеее, колко мирише на засада! Гледайте го! Но, няма значение! Наистина положението ви е сериозно, след като с толкова необработен и слаб отбор на "Черноморец" се мъчите?!......Сами си правете изводите! Просто трябва да се радвате, че не е миналогодишния отбор на бургазлии! Херо си е институция в нашия футбол и това го е доказал! Даже и с не сработен отбор, с много резерви може да направи проблеми на един от фаворитите за шампионска титла! Честито на всички левскари с победата! Но, стягайте се! "Ботев" са сериозен отбор!!!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 авг 2012 05:42

Rivaldo10 написа:
THE G.A.M.E написа:Сега обърнах внимание, че можеби Марсиньо е играл на фланга. :?
Гаджев ще да е оперирал зад Карвальо ...

Крайно време е да се спре с експериментите !
Играчите трябва да си играят на позициите, където са си най-полезни.

Да, сега може и да бием, но следващият път ще паднем ... И тогава ще се обърне много по-голямо внимание на това преквалифициране ...

Срахотен мач на Прохазка като дясно крило, където е и силата му! Много слаб Марсиньо, който игра зад Карвальо, който пък беше посредтсвен. В защита си личи, че имаме проблеми, Пелето г/д добре изнасяше топката. Като цяло "акулите" се бранеха цял мач и разчитаха на няколкото си контри, а те бяха точно две по-опасни. Доста пропуски направихме, две или три греди ударихме, не съм много сигурен. Липсва ни хубавият пас в завършващата фаза и головият удар, но доста по-добре играхме отколкото срещу Сараево. Мюлдер също направи силен мач!

Мерси за коментара! Я още някой да се включи дето е бил на стадиона?!? Или сме форумни герои всички :)

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 12 авг 2012 07:18

Мога да добавя, че головата немощ на Черноморец ни спаси към мнението на колегата от по-горе. Пламен Илиев направи една много добра изява, а напдателите на Черноморец просто не знаеха как да вкарат. Имаха 2-3 добри положения първото полувреме. Много лошо впечатление ми направи Пелето и много ме дразни. Кога ще го махат?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2012 07:53

Rivaldo10 написа:Срахотен мач на Прохазка като дясно крило, където е и силата му! Много слаб Марсиньо, който игра зад Карвальо, който пък беше посредтсвен. В защита си личи, че имаме проблеми, Пелето г/д добре изнасяше топката. Като цяло "акулите" се бранеха цял мач и разчитаха на няколкото си контри, а те бяха точно две по-опасни. Доста пропуски направихме, две или три греди ударихме, не съм много сигурен. Липсва ни хубавият пас в завършващата фаза и головият удар, но доста по-добре играхме отколкото срещу Сараево. Мюлдер също направи силен мач!

Положителен коментар от теб, обаче по-радиото Томето и Стефан друго коментираха ... :lol:

А и друг левскар по-назад също посочи, че трагедията НИ продължава ... :roll:

Общо взето, всеки си има ралични разбирания за силно, хубаво, стегнато, въобще - за играта.
Моите разбирания за маааалко по-различни за нещата ...
Не е далеч да се сетя, че едвали сме играли кой знае колко по-силно от мачовете с бошняците !

Според мен Сараево са по-класен отбор от този Черноморец. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2012 08:51

Чета коментарите, и какво виждам: тези, които са били на мача са повече положително настроени. Тези, които не са - отрицателни... Хм, момчета, недейте така, става ли?

От показаното в първия мач срещу Сараево, надеждите ми за играта на сините е да играят прибрано, не да се разпиляват, както при Гонзо и Кокалеску, а по-скоро, както при Ратко, и да постигаме минимални победи с добра игра и малко положения за противника, както при Муслин, да речем. Че няма да сме, както при Майстора или при Мъри ми е ясно. Но имам надежда, че ще оставят Илиан. Берое без имена за 500 000 играеха точно, така - компактно, с 11 черноработника, без да има изявена звезда. Ако оставят Илиян до края на сезона, мисля, че това може и да го видим през пролетта.

Защитата иначе изяде главата на Достанич, изяде главата на Ясен и Гонзо, а преди това и на Вили и Кокала. Това, което представляваше Гонзо за атаката, беше Топчо за защитата...да не кажа "х2". Имаше в последните години няколко футболиста, които си бяха "сини сърца", истински! Някой сметна обаче, че такива са вредни за клуба. Говоря за футболисти, като Топчо, Гонзо, Кривия и Иванков, съвсем спокойно мога да сложа и Бардон...(... не знам, не замина ли и Наско по същата схема?)

Мъри нямаше Гонзо, точно, когато му трябваше - главата му хвръкна. Гонзо, Ясен, Ратко, Синоптика... нямаха нито Топчо, нито Гонзо (как се получи :mrgreen: "Гонзо нямаше Гонзо"...ма си е баш така)...главите им хвръкнаха.

И нито Гонзо беше Меси, нито Топчо беше Роберто Карлош, Иванков - Буфон, или пък Кривия - Зидан. Но със синята фланелка - за 90 минути ставаха по-добри от тях. Когато се появи такова синьо сърце, значи нещата пак ще тръгнат.

Лично за мен, Гаджев има капацитет да се превърне в синьо сърце. Но капитанската лента трябва да е на ръката му!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 12 авг 2012 09:23

Сега бях на мача и ето моят коментар. Пламен Илиев стабилен както винаги , в защита отличен Везалов и Ели и двамата перфектни. Башлиев много зле , голям грешка на Илиан. Мулдер стабилен. Гаджев и Пелето и двамата добър мач направиха , но могат и още. Прохазка голям мач според мене най добрият за Левски на терена. Марсиньо е голямата въпросителна за Левски - трябваше да бъде звездата която носи Левски на гръб , но за сега е голямата загадка. Райков много тича напред в защита гола вода , слаб тактически играч който обаче има много желание за изява. Карвальо си е Вкарвальо. С две думи след завръщането на Пинто ще се заформи перфектно каре в защитата Мулдер , Пинто , Ели и Везалов. Разковничето обаче е Марсиньо и Силва , ако тези двамата се разиграят няма кой да ни спре. И няколко думи за Херо отново доказа , че е най големия в България , отново добри трансфери и тактически много добре играещ отбор на Черноморец.

Върни се в “Архив”