А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 22:50

dreben23 написа:
шивача написа: :lol: що го играеш, бе? Не видя ли как се срина единицата :roll:

Ние бяхме фаворити! ;) :lol: Де да знам, ама все съм търсач на силните усещания: днес Зенит го играх 2,5 гола ПП, те вкараха 4 през второто- язък. :) Не слагай подписи за титли, колега...после боли повече! ;)

боли не боли, ся пиша новия, само да станат нещата, а той няма да е за година, а за Век, век и нещо :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 11 авг 2012 22:52

За съжаление БФС се възползва от безвластието в ЦСКА в този момент ( нито титан са собственици нито не са ... в момента няма власт в ЦСКА, новите собственици още не са собственици...) и ни отряза главата от кръста ! Стана това което искаха от БФС, а именно да разчистят пътя на подуЯнци и на лудата гора ! Това БФС винаги ще е срещу ЦСКА !
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 11 авг 2012 22:54

Еми пичове сори, ама се сърдете на себе си!!Не искам никого да обиждам, но така седят нещата!Сега всички прогледнахте, но е много късно-трябваха ви 3 години!!А трябваше просто навремето да ни подкрепите! И то имахте две възможности и при бойкота на 14 и при протеста на Офанзива!Вие и в двата случая си бихте пас и ни обвинявахте в кви ли не прегрешения!Лично аз колко обиди и плюене съм изтърпял от всички тук-само защото ви казвах истината!То не бяхме наркомани,отрепки и нз си кви!!Мнозина лежаха по районите и приемаха заплахи от мутри само защото се опитваха да променат нещата, а вие/масата не си мръдна и пръста!Е тогава не виждам как може сега да се оплаквате!Квото сами си направим,никой не може да ни направи!! ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 22:55

Red Warrior написа:
шивача написа:
Red Warrior написа:
Не, защото не го разбрах. Или е било прекалено умно казано, или прекалено тъпо. Предполагам е първото...

правилно си предположил ;) ай да не се караме, предлагам ти мир ;) просто не е честно да ги обвиняваш пичовете, защото пак ще се повторя: Бъди сигурен, че през последната година всеки е искал да дойдат нови собственици, иначе излиза , че сме скрити подуенци или прекалено заблудени :roll:

Ти започна първи, без да съм те споменавал се припозна. Няма значение. Както каза колегата по горе, "който не вярва на себе си, да вярва на теб" - ти ги разбираш нещата. Лека вечер. ;)

естествено, че ще се припозная, аз не бягам от думите си! но ми е интересно, като си мъж, що не тръгна тогава срещу мен, а сега се напъваш? Знаеш как се вика на такива :? да, не се получи с подписа, смехът и подигравките си бяха за мен, не за теб или някой друг, но предпочитам да седя гладен, отколкото да си ям сирен в ъгъла, на скришно! Лека и на теб!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 авг 2012 22:59

Защо се палите толкова, не мога да разбера?! ЦСКА загуби все пак в Ловеч не в Севлиево! Какво толкова неочаквано се е случило?! Много от "грандовете" ще падат от Литекс, независимо с какви играчи играят ловчанлии. Вие сега да не си помислихте, че в Ловеч ще се минава като на разходка. Колко пъти са губили и Левски и ЦСКА от Литекс?! И още колко пъти ще загубят!
П.П. Без много нерви и от сини и от червени! Шампион отново ще е Кирил Домусчиев!!! И май няма да е незаслужено.
[offtopic]За тези дето скачат сега, че някои фенове на Левски са писали за полягване от страна на Литекс ще кажа само, че Стойчо Младенов цял полусезон говореше за директиви и накрая като се видя, че няма, каза, че това си е част от играта! Така, че по-спокойно! Това си е част от играта![/offtopic]
Прогноза за следващия кръг - победа за Черноморец и ексцесии в Борисовата градина.
[offtopic]На Илиенци има евтини моторни резачки, подходящи за рязане на футболни греди! Е не мога да ви пропусна! Няма да спя цяла нощ! :)[/offtopic]
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 23:01

шивача написа:естествено, че ще се припозная, аз не бягам от думите си! но ми е интересно, като си мъж, що не тръгна тогава срещу мен, а сега се напъваш? Знаеш как се вика на такива :? да, не се получи с подписа, смехът и подигравките си бяха за мен, не за теб или някой друг, но предпочитам да седя гладен, отколкото да си ям сирен в ъгъла, на скришно! Лека и на теб!

Какво значи да тръгна срещу теб? Спомням си, че съм се карал и с теб, когато подкрепяше боклуците. Какво да направя повече?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 23:03

ОФАНЗИВА написа:Еми пичове сори, ама се сърдете на себе си!!Не искам никого да обиждам, но така седят нещата!Сега всички прогледнахте, но е много късно-трябваха ви 3 години!!А трябваше просто навремето да ни подкрепите! И то имахте две възможности и при бойкота на 14 и при протеста на Офанзива!Вие и в двата случая си бихте пас и ни обвинявахте в кви ли не прегрешения!Лично аз колко обиди и плюене съм изтърпял от всички тук-само защото ви казвах истината!То не бяхме наркомани,отрепки и нз си кви!!Мнозина лежаха по районите и приемаха заплахи от мутри само защото се опитваха да променат нещата, а вие/масата не си мръдна и пръста!Е тогава не виждам как може сега да се оплаквате!Квото сами си направим,никой не може да ни направи!! ;)

А ако е вярно, че днес в Ловеч сте издигнали плакати срещу Дучето, значи и вие ми паднахте тотално в очите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 23:03

ОФАНЗИВА написа:Еми пичове сори, ама се сърдете на себе си!!Не искам никого да обиждам, но така седят нещата!Сега всички прогледнахте, но е много късно-трябваха ви 3 години!!А трябваше просто навремето да ни подкрепите! И то имахте две възможности и при бойкота на 14 и при протеста на Офанзива!Вие и в двата случая си бихте пас и ни обвинявахте в кви ли не прегрешения!Лично аз колко обиди и плюене съм изтърпял от всички тук-само защото ви казвах истината!То не бяхме наркомани,отрепки и нз си кви!!Мнозина лежаха по районите и приемаха заплахи от мутри само защото се опитваха да променат нещата, а вие/масата не си мръдна и пръста!Е тогава не виждам как може сега да се оплаквате!Квото сами си направим,никой не може да ни направи!! ;)

ЦСКА90 ли си? Прав си! Вярно е, че рано го тръбеше, но пак ще се потретя: не става с плюене по форумите и беди за самия клуб, става с контакти и хора, на които да разчитеш! Аз съм от Пловдив, семеен, къде ме виждаш да пътувам, нали ще бъда убит публично и то от жена :roll: Ето, на дучето му спряха кранчето, вие се развикахте, ББ се сети за изборите и нещата се получиха.
Иначе е лесно да се плюе и аз мога да питам всички, които ходеха по мачовете-защо не плюеха от първата до последната минута, защо не чака боклуците и да ги замерват с камъни и бутилки, защо не запалиха на някой колата, а чак към края на мача с вафлите се чу по-голямо недоволство!?
Но такива са нещата в живота, като се обърне каруцата, пътища много

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 23:05

Red Warrior написа:
шивача написа:естествено, че ще се припозная, аз не бягам от думите си! но ми е интересно, като си мъж, що не тръгна тогава срещу мен, а сега се напъваш? Знаеш как се вика на такива :? да, не се получи с подписа, смехът и подигравките си бяха за мен, не за теб или някой друг, но предпочитам да седя гладен, отколкото да си ям сирен в ъгъла, на скришно! Лека и на теб!

Какво значи да тръгна срещу теб? Спомням си, че съм се карал и с теб, когато подкрепяше боклуците. Какво да направя повече?

аз пък не си спомням, точно това имах предвид, кво друго да направиш :?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 авг 2012 23:06

Не знам, но за първи път не ме заболя от загуба, явно след 5-6 подред вече не усещаш и болка! Нямам обяснение, досега винаги съм преживявал много тежко пораженията ... вече май претръпнах. [offtopic]Свиква се с всичко! ;)[/offtopic]

[offtopic]ХАХА, жесток си, цял век ли няма да сме шампиони? А стига бе, няма да доживеем 32-рата ли? Никога няма да си го простя, на Миньор също! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ами каквото е писано, но подписът ти хич не е за пренебрегване. :([/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 11 авг 2012 23:10, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”