А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА
Чакам хановете, гражданите, лескитата, даже и васконтитата, дето защитаваха титаните като Матросов на амбразурата да се появят. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Да не забравя "кико75", имаше и още един шемет...
За чий го върнаха Тошко още много ще ни мъчи тоя човек .Лошото е ,че няма чувство за мярка и ще седи докато се парализира от старост.
- blue avalanche
- Контакти:
delqnski47 написа:blue avalanche написа:Red Warrior написа:Айде сините приятелки да дават обяснение какво стана с полягането на Литекс
Ми на отбор,който няма удар във вратата,как се поляга?Да си вкарат автогол ли?
МИ примерно един ''равен''!Ми...сещаш ли се?
Ми той равният си беше нарисуван,ама Тошето ви пре(О)даде!
Red Warrior написа:Чакам хановете, гражданите, лескитата, даже и васконтитата, дето защитаваха титаните като Матросов на амбразурата да се появят.
това че сме ги защитавали, не значи, че не сме искали тяхна смяна, но не с плюене по форумите, а така както става. Бъди сигурен, че никой не ги е защитавал тях, а по-скоро клуба ни! И не е нужно да се плюем, както го правят в Подуене, а да потърпим още малко
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Те 90 минути ВИ чакаха да вкарате гол ама като сте толкова некадърниdelqnski47 написа:delqnski47 написа:1:0 ...
Познах дейба!Чакам коментари от сините....(как да ги нарека та да не ги обидя),за дето разправяха как щяха да ни ''лягат''
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
blue avalanche написа:delqnski47 написа:
Ми на отбор,който няма удар във вратата,как се поляга?Да си вкарат автогол ли?
МИ примерно един ''равен''!Ми...сещаш ли се?
Ми той равният си беше нарисуван,ама Тошето ви пре(О)даде!
- delqnski47
- Контакти:
mimi29 написа:Те 90 минути ВИ чакаха да вкарате гол ама като сте толкова некадърниdelqnski47 написа:delqnski47 написа:1:0 ...
Познах дейба!Чакам коментари от сините....(как да ги нарека та да не ги обидя),за дето разправяха как щяха да ни ''лягат''
Накрая им писна и ВИ го вкараха
И какво се оказа?Че се насрахте с вашите идиотски прогнози...смешници!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
mimi29 написа:Те 90 минути ВИ чакаха да вкарате гол ама като сте толкова некадърниdelqnski47 написа:delqnski47 написа:1:0 ...
Накрая им писна и ВИ го вкараха
нека де, още чети да вкарат, важното е, че скоро започва голямото синьо страдание
- Red Warrior
- Контакти:
шивача написа:Red Warrior написа:Чакам хановете, гражданите, лескитата, даже и васконтитата, дето защитаваха титаните като Матросов на амбразурата да се появят.
това че сме ги защитавали, не значи, че не сме искали тяхна смяна, но не с плюене по форумите, а така както става. Бъди сигурен, че никой не ги е защитавал тях, а по-скоро клуба ни! И не е нужно да се плюем, както го правят в Подуене, а да потърпим още малко
Ти добре, че си сети на 8-ми септември да обърнеш палачинката. Все пак нямах предвид теб. Айде да не споменавам какви сте ми ги говорили, как няма кой да ни издържа и т.н.