11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Ч

Мнениеот rump_shaker » 11 авг 2012 21:50

Ей тоя Бат Ваньо как ще ви липсва. Това менте Карвальо скоро ще го разкриете. Но изпуснахте Ванката Цветков. Днес аз лично му се насладих на играта и 3те гола срещу СлаБия. Жалко че не вкара и дузпата. Мед мед :)

Честита ви победа на Черноморец. Следващия кръг идваме за да възобновим най-голямото междуградско дерби за целия изминал век: Левски - Ботев
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот futbolqga » 11 авг 2012 21:51

THE G.A.M.E написа:Сега обърнах внимание, че можеби Марсиньо е играл на фланга. :?
Гаджев ще да е оперирал зад Карвальо ...

Крайно време е да се спре с експериментите !
Играчите трябва да си играят на позициите, където са си най-полезни.

Да, сега може и да бием, но следващият път ще паднем ... И тогава ще се обърне много по-голямо внимание на това преквалифициране ...

Как реши, че постройката е била такава?!Марсиньо си е играл зад нападателя, Гаджев си е играл дефанзивен халф заедно с Англеов, а на крилата са били Прохазка и Райков.Поне това е моето мнение ...

Иначе честита победа, левскари!Поздравления за Илиев - с този отбор явно е направил чудеса, за да бие Черноморец...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2012 21:53

Важна победа на старта срещу корав отбор.
Поздрав за всички левскари,които НАИСТИНА искаха отбора да победи!
На тези,които горещо се молеха да паднем,за да обърнат форума на плювалник-не губете кураж!Има още кръгове...Все някой ден ще ви се отвори парашута!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 11 авг 2012 21:53

ultrasblue написа:Интрересно ми е, Ванката ако ни накаже следващия кръг, как ще реагират ИИ и тончо. Ако вярваме на тонев, Илиан е казал че Цветков няма да му е нужен, но ако вярваме на тончо ......

Не вярвяйте на лъжите на Тонев , той е освободил Иван Цветков .Илиан е казал - искам 5 футболисти - Драган ,Петкан и т.н. , Тонев му е казал -не може тези които искаш ,получаваш тези маймуни плюс словак и французин .Илиан е добър треньор , но излезе същата мишка като Мъри ,не посмя да излезе пред медиите и да каже истината .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2012 21:54

ultrasblue написа:
milen.hristov написа:
ultrasblue написа:Глупости

Заюо глупости, провери статистиката на Карвальо

Аз предпочитам Чаворски, поне със сърце ще играе :) А иначе за статистиките ми е все едно, след онова което направи с тениската на Левски преди година ми е все едно. Той ми е най-антипатичен от всички които дойдоха.

Момчето и тогава и сега доказва, че мястото му е на Герена в Левски

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 11 авг 2012 21:56

Ей я се стягайте какво се радвате една резонна победа над Черноморец ние Левски ли сме или Заря Крушаре ааа.....................

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Ч

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2012 22:01

rump_shaker написа:Ей тоя Бат Ваньо как ще ви липсва. Това менте Карвальо скоро ще го разкриете. Но изпуснахте Ванката Цветков. Днес аз лично му се насладих на играта и 3те гола срещу СлаБия. Жалко че не вкара и дузпата. Мед мед :)

Честита ви победа на Черноморец. Следващия кръг идваме за да възобновим най-голямото междуградско дерби за целия изминал век: Левски - Ботев

Добре дошли, и нека по-добрият победи

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 авг 2012 22:02

Честита победа :)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 11 авг 2012 22:03

727150 написа:
ultrasblue написа:Интрересно ми е, Ванката ако ни накаже следващия кръг, как ще реагират ИИ и тончо. Ако вярваме на тонев, Илиан е казал че Цветков няма да му е нужен, но ако вярваме на тончо ......

Не вярвяйте на лъжите на Тонев , той е освободил Иван Цветков .Илиан е казал - искам 5 футболисти - Драган ,Петкан и т.н. , Тонев му е казал -не може тези които искаш ,получаваш тези маймуни плюс словак и французин .Илиан е добър треньор , но излезе същата мишка като Мъри ,не посмя да излезе пред медиите и да каже истината .

Ако каже истината нали знаеш какво става? Ще го изпъдят като мръсно коте. А никой не иска да дойде на работа за 2-3 месеца и да го изгонят, особено за Илиан който си е левскар, а не като някои боклуци дошли от Локото

danito_94
Контакти:

Мнениеот danito_94 » 11 авг 2012 22:03

Целия мач го следях в гонг.бг,лайвспорт.бг и от цялата статистика,Черноморец имаха 1 греда от засада в 5 минута,пропуск на крилото им след грешката на Старокин,и накрая пропуск на Боли,ако това е слаба игра за Левски,незнам какво искате...може да не сме имали мн голови положения,но и Черноморец нямаха.Дано можем да гледаме мача с Ботев,че тогава ще ни е много трудно!

Върни се в “Архив”