Трябва по-подробно да се описват ситуациите ... На тях се надяваме да добием някаква представа.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stanislav_Ivanov написа:futbolqga написа:Живея до стадиона и чух публиката - може би има гол за нашите?!?
А защо не си на мача ?
milen.hristov написа:Кой ще ми каже, че Карвальо не ставал, само си представям как би изглеждало нападението до него със Ванката Цветков и Гарата. ВКарвальо е машина
Stanislav_Ivanov написа:futbolqga написа:Живея до стадиона и чух публиката - може би има гол за нашите?!?
А защо не си на мача ?
futbolqga написа:Stanislav_Ivanov написа:futbolqga написа:Живея до стадиона и чух публиката - може би има гол за нашите?!?
А защо не си на мача ?
Наистина ли питаш?След 3 поредни сезона с абонаментна карта, вече не смятам да давам пари за да си тровя нервите ... честно казано и обезщетение ми дължат Батков и Ко...
ultrasblue написа:milen.hristov написа:Кой ще ми каже, че Карвальо не ставал, само си представям как би изглеждало нападението до него със Ванката Цветков и Гарата. ВКарвальо е машина
Глупости
Stanislav_Ivanov написа:По скоро трябва да си на стадиона защото обичаш Левски.Без значение какво става с отбора !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта